پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
79522
۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
241 بازدید
۰

برنامه های هفته معلم تشریح شد

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، در نشست خبری اسفندیار صادقی با اصحاب رسانه، وی با تاکید بر اهمیت نقش رسانه‌ها در هدایت امور ادارات و دستگاه‌ها، اظهار داشت: خود را موظف می‌دانم که در اخبار منتشره، نظرات مردم را برای بهبود امور اداره آموزش و پرورش مورد توجه قرار دهم. صادقی […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، در نشست خبری اسفندیار صادقی با اصحاب رسانه، وی با تاکید بر اهمیت نقش رسانه‌ها در هدایت امور ادارات و دستگاه‌ها، اظهار داشت: خود را موظف می‌دانم که در اخبار منتشره، نظرات مردم را برای بهبود امور اداره آموزش و پرورش مورد توجه قرار دهم.

صادقی ضمن تبریک روز معلم به همه فعالان حوزه تعلیم و تربیت، هفته معلم را فرصتی برای ارتقای فرهنگ عمومی، تکریم و تقویت جایگاه معلمان دانست و افزود: باید به نقطه‌ای برسیم که تکریم معلمان به یک وظیفه دائمی تبدیل شود، زیرا تکریم معلمان، تکریم آگاهی، اندیشه و فرهنگ است و نباید به تکریم فردی خاص محدود شود.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با تاکید بر ضرورت ادامه تکریم معلمان در طول سال، تصریح کرد: معلم در تمام طول سال معلم است، نه تنها در یک روز خاص. با احترام به معلمان، به جامعه و فرزندان خود احترام می‌گذاریم و هر جامعه‌ای که از علم‌آموزی و معلم فاصله بگیرد، محکوم به شکست خواهد بود.

وی تکریم معلمان را از اقدامات مهم در هفته معلم برشمرد و در مورد انتخاب معلمان نمونه استانی گفت: بر اساس شاخص‌های مختلف، ۱۴ هزار و ۴۶۹ نفر از معلمان شرایط لازم برای انتخاب معلم نمونه را داشتند که از این تعداد، ۵ نفر از مدارس دولتی به عنوان منتخبین استانی انتخاب شدند. امسال برای نخستین بار طرح ابتکاری انتخاب معلمان نمونه از مدارس غیردولتی نیز اجرا شد که از میان ۷۰۰۰ نفر، ۲۸ نفر در منطقه و ۴ نفر در استان به عنوان معلم نمونه برگزیده شدند.

صادقی همچنین به نقش مدارس در نظام آموزشی اشاره کرد و گفت: خود را مدیرکل مدارس می‌دانم و معتقدم اگر مدرسه موفق باشد، سایر امور نیز به درستی پیش خواهد رفت. به همین منظور، تصمیم گرفته‌ایم به صورت دوره‌ای در دو یا چند مدرسه تبریز حضور یافته و از نزدیک با اولیا، مدیران و دانش‌آموزان گفت‌وگو کنیم، زیرا هدف این است که مدرسه، مرکز و کانون اصلی فعالیت‌های آموزش و پرورش باشد.

وی همچنین از برگزاری زنگ سپاس در هنرستان وحدت و استقبال از طرح‌های خلاقانه در مدارس خبر داد.

در ادامه، وی برنامه‌های ویژه هفته معلم را تشریح کرد و گفت: از جمله این برنامه‌ها می‌توان به تجلیل از معلمان نمونه استانی، دیدار و تکریم به مناسبت هفته معلم، انتشار پیام تبریک نماینده ولی فقیه، اعزام همکاران منتخب جهت دیدار با رهبر انقلاب و ملاقات با استاندار آذربایجان شرقی اشاره کرد. در مجموع، نزدیک به ۴۰ برنامه در این هفته برگزار خواهد شد.

صادقی همچنین شعار سال ۱۴۰۴ برای آموزش و پرورش را “تعهد در عمل، تحول در آموزش و تنوع در پرورش” اعلام کرد و گفت: باید در تمام اقدامات خود، وجدان کاری داشته باشیم. آموزشی که ده سال پیش وجود داشت، دیگر پاسخگو نیست و تنوع در پرورش باید عملیاتی شود تا در تمامی مدارس اجرایی گردد.

وی در ادامه تاکید کرد: استقلال آموزش و پرورش برای ما حائز اهمیت است و هیچ‌گاه آن را معامله نخواهیم کرد. با این حال، همچنان تعامل با سایر ادارات برای تقویت آموزش و پرورش ادامه خواهد داشت.

صادقی در پاسخ به سوالی در خصوص دخالت نمایندگان مجلس و احزاب در انتصابات، اظهار داشت: تاکنون نمایندگان مجلس و احزاب در انتصابات هیچ دخالتی نداشته‌اند، اما اگر فرد دلسوز و مفیدی وجود دارد، حتماً معرفی کنید.

وی همچنین از پیگیری‌های دکتر پزشکیان در خصوص مسائل آموزش و پرورش قدردانی کرد و گفت: دکتر پزشکیان در سفرهای غیر رسمی خود به استان، جلسات متعددی در زمینه آموزش و پرورش برگزار کرده‌اند و همواره در این زمینه پای کار بوده‌اند. ایشان تنها رئیس جمهوری هستند که مسائل آموزش و پرورش را به طور ویژه پیگیری می‌کنند.

صادقی همچنین با اشاره به تاثیرات منفی آموزش مجازی در دوران کرونا، افزود: آموزش مجازی به عنوان یک آفت، تاثیر زیادی در کیفیت آموزش داشت و امیدواریم بتوانیم این مشکلات را جبران کنیم

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 79522 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35760 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1501 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 566 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 535 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 418 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 3672 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 850 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 966 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 221 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1671 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 472 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 2165 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 477 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1079 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 627 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 646 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 617 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 237 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 127 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 418 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 497 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 459 بازدید ]