چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
32619
۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۷
877 بازدید
۰

موزه‌های آذربایجان‌شرقی استانداردسازی می‌شود

معاون میراث فرهنگی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی گفت: موزه‌های این استان استانداردسازی شده و در این مسیر گام‌های ارزشمندی برداشته می‌شود. به گزارش تبریزما،علیرضا قوچی در اولین نشست تخصصی تشریح سناریو موزه‌های آذربایجان شرقی، با بیان این‌که  این استان تعداد زیادی موزه دارد، اما این تعداد کافی نیست، افزود: موزه‌داران باید در راستای […]



معاون میراث فرهنگی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی گفت: موزه‌های این استان استانداردسازی شده و در این مسیر گام‌های ارزشمندی برداشته می‌شود.

به گزارش تبریزما،علیرضا قوچی در اولین نشست تخصصی تشریح سناریو موزه‌های آذربایجان شرقی، با بیان این‌که  این استان تعداد زیادی موزه دارد، اما این تعداد کافی نیست، افزود: موزه‌داران باید در راستای استانداردسازی موزه‌ها تلاش کنند، یکی از اقدامات مؤثر در این مسیر برگزاری سلسله نشست‌های تخصصی تشریح سناریو موزه‌ها است.

وی افزود: موزه‌ها با توجه به پیوندی که بین گذشته و آینده ایجاد می‌ کنند، بسیار قابل‌توجه هستند و گواهی بر تمدن و تاریخ جوامع مختلف است که از این‌ رو برای اداره کل میراث فرهنگی نیز بسیار ارزشمند بوده و جزو اولویت ها است.

قوچی با بیان این‌که شناسنامه‌دار کردن اموال منقول موزه‌ها باید در گام بعدی در دستور کار موزه‌های خصوصی و غیر وابسته قرار گیرد، گفت: از  موزه‌داران می‌خواهیم اموال منقول شاخص خود را که دارای قابلیت ثبت در فهرست آثار ملی هستند به معاونت میراث فرهنگی استان معرفی کنند تا بررسی‌ها و اقدامات لازم در این خصوص صورت پذیرد.

وی یادآور شد: آذربایجان شرقی از لحاظ تعدد موزه‌های خصوصیِ تخصصی جایگاه خوبی در کشور دارد و شهرداری تبریز نیز در امر موزه‌داری فعالیت بسیار چشمگیری دارد.

رئیس امور موزه‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع‌دستی آذربایجان شرقی نیز در این نشست، گفت: تدوین سناریو مبتنی بر اصول موزه‌داری تأثیر تعیین‌کننده‌ای در موفقیت یک پروژه موزه‌ای و استانداردسازی موزه‌ها دارد.

مهدی بزاز دست فروش به موضوع رویداد محوری در موزه‌ها اشاره کرد و افزود: رویداد محور نمودن موزه‌ها نقش مهمی در پویایی آن‌ها دارد و موجب ایجاد ارتباط مستمر موزه با مخاطب می‌شود و لازمه آن برخورداری موزه از یک سناریو مطلوب مبتنی بر مطالعات تخصصی درزمینه موضوع فعالیت موزه است.

به گفته او مجموعه‌هایی مانند موزه مشروطه، خانه موزه شیخ محمد خیابانی و خانه سفال الگوهای مناسبی در این زمینه محسوب می‌شوند و موزه‌های ما باید به این امر بیشتر بپردازند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری تبریز، اولین جلسه از سلسله نشست‌های تخصصی تشریح سناریو موزه‌ها با هدف آشنایی و توانمندسازی موزه‌داران خصوصی و غیروابسته آذربایجان شرقی در محل سالن جلسات شهرداری تبریز برگزار شد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32619 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11170 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9562 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1415 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 357 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 578 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 373 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 496 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 462 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 419 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 598 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3051 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 516 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 452 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 551 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 167 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 411 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 564 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 748 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 457 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 226 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 623 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید