چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
76826
۱۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱
216 بازدید
۰

توسعه همکاری تبریز و نخجوان در حوزه‌های شهری و اقتصادی

در دیدار شهردار تبریز و سرکنسول ایران در نخجوان مطرح شد؛ زمینه‌های همکاری مشترک در حوزه‌های مدیریت شهری، زیرساخت‌های اقتصادی و تعاملات فرهنگی تبریز و نخجوان مورد بررسی قرار گرفت. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، در نشست شهردار تبریز با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در جمهوری خودمختار نخجوان، بر لزوم بهره‌گیری […]



در دیدار شهردار تبریز و سرکنسول ایران در نخجوان مطرح شد؛

توسعه همکاری تبریز و نخجوان در حوزه‌های شهری و اقتصادی
توسعه همکاری تبریز و نخجوان در حوزه‌های شهری و اقتصادی

زمینه‌های همکاری مشترک در حوزه‌های مدیریت شهری، زیرساخت‌های اقتصادی و تعاملات فرهنگی تبریز و نخجوان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، در نشست شهردار تبریز با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در جمهوری خودمختار نخجوان، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های شهرسازی تبریز در توسعه شهری نخجوان و همچنین گسترش مراودات اقتصادی تأکید شد.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در جمهوری خودمختار نخجوان در این دیدار گفت: اشتراکات جغرافیایی، منطقه‌ای، اقلیمی و اجتماعی تبریز و نخجوان می‌تواند زمینه ساز توسعه مراودات دوجانبه باشد و این موضوع با تعامل شهرداران دو منطقه امکان پذیر است.

وی ادامه داد: با وجود این که نخجوان، مساحت و جمعیت زیادی ندارد، اما از سال ۲۰۲۳ با اجرای طرح توسعه در حوزه‌های مختلف از جمله شهرسازی، معماری، مبلمان شهری، توسعه راه‌های مواصلاتی و ایجاد منطقه‌ی آزاد تجاری، گام‌های رو به جلویی برداشته است و در این میان کشور ما به خصوص تبریز می‌تواند برای منافعِ خود و بهره مندی از شرایطِ موجود، برنامه ریزی‌های لازم را با پشتوانه‌ی فکری و سیاست گذاری‌های قوی و متقن، انجام دهد و در کنار مراودات اقتصادی و تجاری، به منافع سیاسی، اجتماعی و فرهنگیِ خود نیز دست یابد.

منصوری افزود: نزدیکی نخجوان به تبریز، پیشینه مراودات تجاری و درمانی مردم نخجوان در تبریز و میل و رغبت شهروندان نخجوانی برای حضور در تبریز، ایجاب می‌کند مسئولان آذربایجان شرقی برای ازسرگیری مراودات دوجانبه آمادگی‌های لازم را داشته باشند و برای ایجاد و توسعه روابط دوجانبه، کنسولگری ایران در نخجوان آماده است با ایفای نقش تسهیل گری، زمینه را به ویژه برای شهرداری تبریز فراهم کند.

وی گفت: به احتمال قوی مرز جمهوری نخجوان، به زودی باز می‌شود از این رو باید مراودات و تعاملات دوجانبه، بر اساس برنامه ریزی‌های از پیش تعیین شده باشد و منافع کشورمان را فراهم کند.

شهردار کلانشهر تبریز هم بهره گیری از دیپلماسی شهری را جزو ضرورت‌های اداره شهر برشمرد و گفت: در حوزه‌ بین المللی، شهرداران می‌توانند به عنوان نهادی غیردولتی، گام‌های موثری در ایجاد تعامل با دیگر کشور‌ها بردارند هر چند این مهم مستلزم آموزش زبان بین المللی مشترک و واحد به شهرداران برای ایجاد فصل جدیدی در روابط دیپلماتیک است، موضوعی که با آقای رئیس جمهور هم مطرح کردم.

هوشیار به محوریت تبریز از لحاظ سیاسی و اقتصادی در طول تاریخ ایران اشاره کرد و افزود: با توجه به ظرفیت‌های متعدد موجود در تبریز، معتقدیم با تقویت زیرساخت‌های ترانزیتی غرب به شرق، توسعه کریدور‌های تجاری – اقتصادی و جذب سرمایه گذاران می‌توان تبریز را به پایتخت اقتصادی کشور تبدیل کرد و گشایش اقتصادی کشور را از این شهر آغاز کرد.

وی همچنین ریشه‌های ناگسستنی تبریز و نخجوان را یادآور شد و گفت: هویت‌های تاریخی دو منطقه می‌تواند در تعمیق روابط دوجانبه به خصوص در حوزه‌ی فرهنگی اثرگذار باشد از این رو بنا داریم سال آینده در اولین فرصت با سفر به نخجوان، از نزدیک با ظرفیت‌های آن آشنا شویم و در کنار کنسولگری ایران در نخجوان در ایجاد روابط دوجانبه پیشقدم باشیم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 76826 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11170 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8167 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1491 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 462 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 576 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 456 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 520 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 416 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 511 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1222 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 440 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 422 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 361 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 483 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 375 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 334 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 433 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 848 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 534 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1260 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 496 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 966 بازدید ]