جمعه, ۱۷ مهر ۱۴۰۵ /
52790
۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۵
515 بازدید
۰

چهار ایستگاه جدید قطارشهری تبریز آماده بهره‌برداری است

مدیرعامل سازمان قطارشهری تبریز گفت: در راستای تکمیل خط اول قطارشهری، چهار ایستگاه جدید آماده بهره‌برداری بوده و فردا از طریق ویدئو کنفرانس از سوی رئیس جمهوری افتتاح می‌شود.


چهار ایستگاه جدید قطارشهری تبریز آماده بهره‌برداری است

مدیرعامل سازمان قطارشهری تبریز گفت: در راستای تکمیل خط اول قطارشهری، چهار ایستگاه جدید آماده بهره‌برداری بوده و فردا از طریق ویدئو کنفرانس از سوی رئیس جمهوری افتتاح می‌شود.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایرنا، مصطفی مولوی، افزود: این ایستگاه ها شامل ایستگاه «سردار ملی» در خیابان امام خمینی (ره)، «امام حسین(ع)»، «شهید باکری» و «نور» است که برای تامین هزینه های ساختمانی، تملک و خرید تجهیزان آن ها چهار هزار و ۷۴۰ میلیارد ریال اعتبار ریالی و هشت میلیون و ۴۰۰ هزار یورو اعتبار ارزی هزینه شده است.

وی اظهار داشت: ایستگاه سردار ملی با ۱۰ هزار مترمربع زیربنا اجرا شده که برای تامین هزینه های ساختمانی، تملک و خرید تجهیزات این ایستگاه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار ریالی و ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو اعتبار ارزی هزینه شده است.

مدیرعامل سازمان قطارشهری تبریز گفت: ایستگاه امام حسین (ع) با زیربنای ۷ هزار و ۵۰۰ مترمربع در ضلع شمال شرقی این میدان واقع شده که برای احداث و تجهیز آن یک هزار و ۱۷۰ میلیارد ریال اعتبار ریالی و ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار یورو اعتبار ارزی هزینه شده است.

مولوی، ادامه داد: ایستگاه شهید باکری نیز با زیربنای ۷ هزار مترمربع با صرف یک هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار ریالی و ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار یورو اعتبار ارزی آماده بهره برداری است.

وی یادآوری کرد: ایستگاه نور به عنوان آخرین ایستگاه خط اول قطارشهری تبریز در غربی‌ترین نقطه شهر و در منطقه لاله احداث شده و به دپوی غربی این خط متصل است که برای بهره برداری از آن با زیربنای ۵ هزار و ۵۰۰ مترمربع ۸۲۰ میلیارد ریال اعتبار ریالی و یک میلیون و ۹۰۰ هزار یورو اعتبار ارزی هزینه شده است.

مدیرعامل سازمان قطارشهری تبریز گفت: از این ایستگاه ها، یک ایستگاه از فاز دوم خط اول و سه ایستگاه هم از فاز سوم خط اول است و با بهره برداری از این ایستگاه ها تنها سه ایستگاه دیگر از مجموع ایستگاه های خط اول قطارشهری باقی می ماند که تلاش می شود آن ها نیز نیمه اول سال آینده تکمیل و به بهره برداری برسد.

مولوی، یادآوری کرد: بهمن سال گذشته نیز فاز سوم خط اول قطارشهری تبریز شامل ایستگاه میدان کهن و ادامه خط اول تا پایان آن به جز ایستگاه های واقع در مسیر با حضور رییس دفتر ریاست جمهوری به بهره برداری رسیدند.

طرح مطالعه پروژه قطار شهری تبریز در سال ۱۳۸۰ و عملیات اجرایی آن نیز سال ۱۳۸۴ آغاز شد و در ۱۳۹۴ بخشی از آن به بهره برداری رسید که این پروژه در ۵ خط شامل ۴ خط اصلی و ۱ خط حومه، در مجموع به طول ۱۰۰ کیلومتر طراحی شده‌ است.

در حال حاضر فاز اول و دوم خط یک قطارشهری تبریز به طول ۱۱ کیلومتر از ایستگاه ائل‌گلی تا ایستگاه میدان ساعت در حال بهره‌برداری است.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 52790 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8354 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7898 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 6 روز پيش [ 43 بازدید ]
ادمین تبریز ما 15 روز پيش [ 69 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 61 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2181 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1755 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1562 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 500 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 579 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1285 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 537 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 541 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 889 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 249 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 908 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 569 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 518 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 534 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1079 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 603 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 521 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 222 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 683 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 561 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 266 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 527 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید