سه شنبه, ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ /
76363
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
28 بازدید
۰

اطلاع رسانی دقیق و نظارت بر کیفیت پروژه‌های عمرانی باید به صورت مداوم انجام شود 

در نشستی صمیمانه با حضور معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز،معاونین عمرانی مناطق دهگانه شهرداری تبریز وسازمان ها و مدیران معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز، شهردار تبریز ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت روز مهندس، بر اهمیت نوآوری و ارتقاء کیفیت پروژه‌های عمرانی تاکید کرد. 



در نشستی صمیمانه با حضور معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز،معاونین عمرانی مناطق دهگانه شهرداری تبریز وسازمان ها و مدیران معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز، شهردار تبریز ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت روز مهندس، بر اهمیت نوآوری و ارتقاء کیفیت پروژه‌های عمرانی تاکید کرد. 

به گزارش شهریار، یعقوب هوشیار با اشاره به جایگاه والای مهندسی در توسعه و آبادانی شهر، گفت: تفاوت کار در شهرداری و مهندسی این است که هر کدام از ما می‌توانیم اثری ماندگار در این شهر به یادگار بگذاریم. اثری که سال‌ها بعد، با دیدن آن، هم احساس غرور کنیم و هم به خدمت‌رسانی به مردم افتخار نماییم.
هوشیار با تاکید بر اهمیت اطلاع‌رسانی شفاف و دقیق در خصوص پروژه‌های عمرانی، افزود: باید عملکرد خود را به نحو شایسته‌ای به شهروندان معرفی کنیم و با ایجاد ارتباط موثر، اعتماد و مشارکت آن‌ها را جلب کنیم.
وی در ادامه  با اشاره به ضرورت ارتقاء کیفیت پروژه‌ها، بیان داشت: کیفیت پروژه‌ها ارتباط مستقیمی با نظارت دقیق و مسئولانه معاونین عمرانی دارد. باید با بهره‌گیری از دانش و تخصص مهندسین مجرب، استانداردهای کیفی را در تمامی مراحل اجرا رعایت کنیم.
شهردار تبریز با تاکید بر لزوم بهره‌گیری از ایده‌های نو و خلاقیت در پروژه‌های عمرانی، گفت: هر منطقه باید با شناسایی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خود، از افکار خلاقانه نیروهای جوان و نخبگان بهره‌مند شده و با اجرای پروژه‌های نوآورانه بیش از پیش در این زمینه موفق عمل کند.
وی همچنین بر اهمیت تعامل و همکاری بین مدیریت‌های مختلف شهرداری تاکید کرده و افزود: با ایجاد هماهنگی و تعامل سازنده بین بخش‌های مختلف، می‌توانیم کارها را با سرعت و دقت بیشتری به پیش ببریم و از موازی‌کاری و اتلاف منابع جلوگیری نماییم.
وی همچنین بر تسریع مطالعات پژوهشی  و انجام مناقصات پروژه‌ها تاکید و خواستار پیگیری جدی این موارد در سال آینده شد. 
شهردار تبریز ابراز امیدواری کرد با تلاش و همدلی همه دست‌اندرکاران، سال آینده شاهد شکوفایی و توسعه روزافزون شهر تبریز باشیم.
در پایان این نشست، شهردار تبریز ضمن تقدیر از زحمات یکایک معاونان، مدیران و کارکنان حوزه عمران، با اهدای لوح سپاس و هدایایی از آن‌ها تجلیل کرد.

اطلاع رسانی دقیق و نظارت بر کیفیت پروژه‌های عمرانی باید به صورت مداوم انجام شود 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 76363 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57820 بازدید ]
7 سال پيش [ 33073 بازدید ]
8 سال پيش [ 18464 بازدید ]
5 سال پيش [ 18072 بازدید ]
5 سال پيش [ 11793 بازدید ]
7 سال پيش [ 11502 بازدید ]
8 سال پيش [ 10404 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8630 بازدید ]
7 سال پيش [ 7573 بازدید ]
5 سال پيش [ 7133 بازدید ]
3 سال پيش [ 6995 بازدید ]
3 سال پيش [ 6492 بازدید ]
4 سال پيش [ 5817 بازدید ]
2 سال پيش [ 5762 بازدید ]
6 سال پيش [ 5759 بازدید ]
4 سال پيش [ 5548 بازدید ]
3 سال پيش [ 5519 بازدید ]
4 سال پيش [ 5463 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 45 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 266 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 623 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 252 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 235 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 345 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 35 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 307 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 275 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 536 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 313 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 285 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 555 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 2658 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 249 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 332 بازدید ]