جمعه, ۳۰ آبان ۱۴۰۴ /
7397
۲۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۶
624 بازدید
۰

تور دوچرخه‌سواری ایران – آذربایجان از مهم‌ترین تورنمت‌های آسیاست

تبریز ما: قائم مقام وزیر کشور گفت: تور دوچرخه‌سواری ایران – آذربایجان از مهم‌ترین تورنمت‌های آسیاست.  به گزارش تبریز ما، سیدحسن هاشمی در مراسم اختتامیه سی‌و‌دومین دوره تور بین‌المللی دوچرخه‌سواری ایران – آذربایجان اظهار کرد: وقتی در سال ۷۳، فدراسیون دوچرخه‌سواری را تحویل گرفتم از سال ۵۳ و بازی‌های آسیایی تهران، در ۲۰ سال تنها […]




تور دوچرخه‌سواری ایران – آذربایجان از مهم‌ترین تورنمت‌های آسیاست

تبریز ما: قائم مقام وزیر کشور گفت: تور دوچرخه‌سواری ایران – آذربایجان از مهم‌ترین تورنمت‌های آسیاست. 

به گزارش تبریز ما، سیدحسن هاشمی در مراسم اختتامیه سی‌و‌دومین دوره تور بین‌المللی دوچرخه‌سواری ایران – آذربایجان اظهار کرد: وقتی در سال ۷۳، فدراسیون دوچرخه‌سواری را تحویل گرفتم از سال ۵۳ و بازی‌های آسیایی تهران، در ۲۰ سال تنها یک مدال توسط آقای زنگی‌آبادی دریافت کرده بودیم. 
وی خاطرنشان کرد: ایران در  رشته دوچرخه سواری همیشه حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و امیدوارم رکابزنان خارجی روز‌های خوبی در تور دوچرخه‌سواری ایران – آذربایجان را سپری کرده باشند. 
هاشمی که سابقه ریاست فدراسیون دوچرخه سواری کشور را نیز در کارنامه دارد، بیان کرد: خوشحالم که تور ایران – آذربایجان، در چنین کیفیتی برگزار می‌شود و برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داده‌ایم تا بتوانیم دوچرخه‌سواری آسیا را به جایگاه واقعی‌ آن برسانیم. 
مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی و مدیر سی‌ودومین دوره تور دوچرخه‌سواری ایران – آذربایجان نیز در مراسم اختتامیه بیان کرد: عوامل بسیاری در بهتر برگزار شدن این تور زحمت کشیدند که جا دارد از کلیه این عزیزان تقدیر و تشکر کنم. 
وی خاطرنشان کرد: جای بسیار خوشحالی است که این تور در بهترین کیفیت و بدون کوچک‌ترین حادثه‌ای برگزار شد تا افتخار دیگری برای ورزش آذربایجان ثبت شود. 
نظمی گفت: جا دارد مقدم آقای ‌هاشمی قائم مقام وزیر کشور را گرامی بداریم که خود سال‌ها برگزار‌کننده این تور بودند که برای بهتر برگزار شدن تور دوچرخه‌سواری زحمات زیادی کشیدند. 
گفتنی است؛ سی‌و‌دومین‌ دوره تور بین‌المللی دوچرخه‌سواری ایران – آذربایجان در شش مرحله به مسافت ۱۰۱۰ کیلومتر با حضور ۱۴ تیم داخلی و خارجی بین سه استان آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی و اردبیل برگزار شد که با قهرمانی تیم شهرداری تبریز در رده تیمی و “راب رویخ” از تارتلتو بلژیک در رده انفرادی به اتمام رسید. 
مراسم اختتامیه این تور، از ساعت ۱۵ امروز (جمعه) در هتل کایای تبریز برگزار شد و پیراهن طلایی بر تن “راب رویخ” از تارتلتو بلژیک، پیراهن کوهستان بر تن “ایلیا داویدنوک” از شهرداری تبریز، پیراهن سفید (بهترین رکابزن زیر ۲۶ سال) بر تن “ایلیا داویدنوک” از شهرداری تبریز و پیراهن سبز امتیازی بر تن “مارکو دوئتس” از بیبی دامپ هلند قرار گرفت. 
  
نتایج تیمی سی‌ودومین دوره تور: 
  
۱- شهرداری تبریز با ۶۹ ساعت و ۳۷ دقیقه و ۱۵ ثانیه 
۲- پیشگامان کویر یزد با ۶۹ ساعت و ۳۸ دقیقه و ۵۸ ثانیه
۳- تارتلتو بلژیک با ۶۹ ساعت و ۵۳ دقیقه و ۴۰ ثانیه 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7397 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59656 بازدید ]
8 سال پيش [ 34840 بازدید ]
8 سال پيش [ 20147 بازدید ]
6 سال پيش [ 19728 بازدید ]
5 سال پيش [ 13455 بازدید ]
8 سال پيش [ 13190 بازدید ]
8 سال پيش [ 12061 بازدید ]
6 سال پيش [ 10344 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9200 بازدید ]
6 سال پيش [ 8799 بازدید ]
4 سال پيش [ 8540 بازدید ]
4 سال پيش [ 8076 بازدید ]
5 سال پيش [ 7435 بازدید ]
7 سال پيش [ 7403 بازدید ]
3 سال پيش [ 7261 بازدید ]
4 سال پيش [ 7094 بازدید ]
4 سال پيش [ 7066 بازدید ]
5 سال پيش [ 7046 بازدید ]
3 سال پيش [ 6067 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 387 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 493 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 468 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 376 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 377 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 492 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 382 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 370 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 481 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 314 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 342 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 300 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 344 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 350 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 303 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 303 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 308 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 294 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 158 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 511 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 355 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 765 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 416 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 439 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 422 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 546 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 985 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 449 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 842 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 419 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 415 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 500 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 427 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 747 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید