پنجشنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۴ /
6431
۲۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸
513 بازدید
۰

ساز و کار ارتباط شورا و شهرداری، نیازمند آسیب‌شناسی است

[ad_1] تبریز ما: مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت گفت: شوراهای شهر، در دوران آزمون و خطا واقع شده‌اند و ساز و کار ارتباط شورا و شهرداری، نیازمند آسیب‌شناسی است. به گزارش تبریز ما، مسعود برزگر جلالی که به نمایندگی از مدیران شهرداری تبریز، در نشست مشترک هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری تبریز، […]



[ad_1]

تبریز ما: مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت گفت: شوراهای شهر، در دوران آزمون و خطا واقع شده‌اند و ساز و کار ارتباط شورا و شهرداری، نیازمند آسیب‌شناسی است.

به گزارش تبریز ما، مسعود برزگر جلالی که به نمایندگی از مدیران شهرداری تبریز، در نشست مشترک هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری تبریز، سخن می گفت با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: همکاری شهرداری و شورا، مطمئن‌ترین و به‌روزترین سیستم برای اداره شهر است اما شوراها نمی‌توانند منحصر به شهرداری باشند؛ موضوعاتی از قبیل مدارس، جاده‌ها و بیمارستان‌ها هست همگی در محدوده وظایف شورا هستند و در قانون نیز این موضوع تصریح شده است. 

وی خاطرنشان کرد: روز ملی شعر و ادب، با نام استاد تبریز ما، ثبت شده اما باعث سرافکندگی است که نتوانیم بزرگداشت این روز را در شان و منزلت استاد برگزار کنیم؛ متاسفانه این امر، همان مسیر نخبه‌کشی و خودخوری تاریخی در آذربایجان است.

مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت با اشاره به این‌که شورای پنجم، امیدواری‌های ارزشمندی در میان شهروندان اقشار مختلف ایجاد کرده‌است، اظهار داشت: این شورا ترکیبی از نخبگان، زبدگان و افراد شریف شهر است و سوابق و تخصص‌ اعضا نیز این امر را تائید می‌کند.

برزگر جلالی ادامه داد: اخبار امیدوارکننده‌ای از بدو انتخاب اعضای شورا به گوش رسید که نشان می‌داد این شورا، در پی بررسی شاخص‌ها و معیارها است، نه انتخاب افراد خاص؛ اما متاسفانه این امیدواری، زیاد دوام نداشت.

وی اضافه کرد: متاسفانه طی یک بدعت تاریخی در کشورمان، شهرها به دست پدرخوانده‌هایی اداره می‌شوند که اصالتاً ارتباطی به شهرداری ندارند؛ در این میان، شوراها نیز خواه یا ناخواه، به پشتیبان این رویه نادرست تبدیل شده‌اند.

مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت متذکر شد: علی‌رغم ذهنیت‌های غیرمنصفانه و ناجوانمردانه‌ای که بعضاً علیه مدیران شهرداری وجود دارد، سلامت رفتار و پاکداستی، از خصایل ارزنده مدیران شهرداری است. این مدیران، علی رغم این‌که سال‌هاست به صورت روزانه با ارقام و اعداد بزرگ سر و کار دارند، اما لحظه‌ای از مسیر صداقت و خدمت منحرف نشده‌اند؛‌ همین کارنامه پاک موجب شده که افراد خطاکار، نتوانند مدت طولانی و مستمر در شهرداری حضور داشته باشند.

وی تاکید کرد: شورا و شهرداری باید با عبور از منیت‌ها، ضمیر وحدت‌بخش «ما» را در اداره شهر محقق کنند؛ افراد واسطه‌ و بیرون از مجموعه که بدهکار جریانات خاص باشد، مانع ایجاد این پیوند و مودت خواهند بود.

برزگر جلالی با بیان این‌که طبق گزارش‌ها، ۷۹ درصد از مصوبات شورای چهارم، مربوط به هبه بوده‌است، اظهار داشت:  این در صورتی است که شهرداری در مجموعه خود، با مشکلات طاقت‌فرسا برای اداره شهر مواجه است.

مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت در سخنان آغازین خود با اشاره به این‌که خاستگاه تاریخی شوراها مربوط به دوره هخامنشی است، گفت: این پایگاه تاریخی، در دوره اشکانیان به اوج شکوفایی خود رسید؛ شورای خانواده، شورای بزرگان و شورای شاهزادگان، سه رده شوراها در ایران باستان بود. ترکیب منتخبان شورای بزرگان و شاهزادگان، شورای مهستان را تشکیل می‌داد که تمام امورات مملکت از جمله انتخاب پادشاه را بر عهده داشت.

برزگر اضافه کرد: شورای شهر، میراث‌دار چنین تمدن عظیمی است که البته در دوره معاصر، در جهان غرب نمود بیشتری یافت اما با این حال، شورای امروز در کشور ما، در گذشته تاریخی خود، از این میراث عظیم برخوردار است.

ساز و کار ارتباط شورا و شهرداری، نیازمند آسیب‌شناسی است

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6431 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60185 بازدید ]
8 سال پيش [ 35380 بازدید ]
9 سال پيش [ 20684 بازدید ]
6 سال پيش [ 20307 بازدید ]
5 سال پيش [ 13981 بازدید ]
8 سال پيش [ 13696 بازدید ]
9 سال پيش [ 12605 بازدید ]
6 سال پيش [ 10843 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9720 بازدید ]
6 سال پيش [ 9262 بازدید ]
4 سال پيش [ 9040 بازدید ]
4 سال پيش [ 8582 بازدید ]
5 سال پيش [ 7899 بازدید ]
7 سال پيش [ 7891 بازدید ]
4 سال پيش [ 7780 بازدید ]
3 سال پيش [ 7771 بازدید ]
4 سال پيش [ 7531 بازدید ]
5 سال پيش [ 7507 بازدید ]
3 سال پيش [ 6911 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1074 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1342 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1385 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1104 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1098 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1385 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1076 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1073 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1368 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 933 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 996 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1063 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 926 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 969 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 969 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 901 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 855 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 905 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 853 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 436 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 476 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 469 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 241 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 411 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 544 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 371 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 599 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 617 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 450 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 471 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 788 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 541 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 461 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 463 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 436 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 605 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 416 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید