شنبه, ۱۹ مهر ۱۴۰۴ /
60679
۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۲
518 بازدید
۰

سفرای روسیه و انگلیس به وزارت امور خارجه احضار شدند

سفیران روسیه و انگلیس در تهران برای ادای توضیحات در خصوص عکس منتشر شده، به وزارت امور خارجه احضار شدند. به گزارش تبریز ما، سفیر فدراسیون روسیه در تهران برای ادای توضیحات در خصوص عکس منتشر شده، از سوی دستیار وزیر و مدیرکل اوراسیا به وزارت امورخارجه دعوت شد. لوان جاگاریان در این ملاقات تصریح […]



سفیران روسیه و انگلیس در تهران برای ادای توضیحات در خصوص عکس منتشر شده، به وزارت امور خارجه احضار شدند.
به گزارش تبریز ما، سفیر فدراسیون روسیه در تهران برای ادای توضیحات در خصوص عکس منتشر شده، از سوی دستیار وزیر و مدیرکل اوراسیا به وزارت امورخارجه دعوت شد.
لوان جاگاریان در این ملاقات تصریح کرد، قصد وی از انتشار این عکس صرفاً یادآوری اتحاد روسیه با بریتانیا علیه ارتش نازی در طول جنگ جهانی دوم بوده و به هیچ وجه هیچ انگیزه و منظور ضد ایرانی پشت انتشار این عکس وجود ندارد.سفیر روسیه ضمن تاکید بر روابط راهبردی دو کشور ایران و روسیه و مراودات عمیق و دوستانه بین دو کشور تصریح کرد: از اینکه انتشار این عکس باعث سوءتفاهم و رنجش خاطر مردم کشور دوست، ایران شده اظهار تأسف می‌نمایم.
مدیرکل اوراسیای وزارت امور خارجه نیز پس از شنیدن توضیحات سفیر روسیه، ضمن تاکید بر روابط دوستانه دو کشور به وی یادآوری کرد؛ انتشار این عکس ولو با قصدی که عنوان شد، قابل پذیرش نبوده و توجه لازم به مقتضیات تاریخی، سیاسی و فرهنگی کشور میزبان از جمله مواردی است که باید مورد توجه دقیق سفرا قرار گیرد.
در این ملاقات همچنین تاکید شد که ملت بزرگ ایران طی ۴۲ سال گذشته به کرات ثابت کرده‌اند استقلالی که با جانفشانی‌ها و مقاومت‌های تاریخی به دست آورده‌اند را با تمام دقت و جدیت محافظت کرده و به عنوان یک کشور مقتدر روابط خود با کشورهای دیگر را مبتنی بر عزت ملی تنظیم می‌کند.
همچنین به دنبال انتشار تصویر دیدار اخیر سفرای روسیه و انگلیس، امروز دستیار وزیر و مدیرکل اروپای‌غربی وزارت امور خارجه ضمن دعوت سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه، با غیر قابل قبول دانستن این اقدام که باعث جریحه دار شدن احساسات و غرور ملی مردم ایران شده، تاکید کرد مردم بزرگ ایران در طول تاریخ همواره ثابت کرده اند که هر گونه تحرکات زاییده تفکرات استکبارمآبانه را قویا مردود شمرده و در برابر آن ایستادگی می کنند.
سفیر انگلیس در پاسخ ضمن ابراز تاسف از سوء تفاهم بوجود آمده اظهار داشت : ضمن احترام به جمهوری اسلامی ایران و مردم بزرگ و تاریخ این کشور، تاکید می کنم هیچگونه قصد و نیت سوئی در پشت این موضوع وجود نداشته و سفرا در صدد بوده اند تنها اتحاد روسیه و بریتانیا علیه آلمان نازی در زمان جنگ دوم جهانی را یادآوری کنند.
سفیر انگلیس در پایان ابراز امیدواری کرد بتواند در دوره ماموریتش در تهران، بر اساس جلب و ارتقاء احترام و اعتماد متقابل، به توسعه روابط دو کشور کمک کند.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/131087

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 60679 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59208 بازدید ]
8 سال پيش [ 34364 بازدید ]
8 سال پيش [ 19697 بازدید ]
6 سال پيش [ 19295 بازدید ]
5 سال پيش [ 13000 بازدید ]
8 سال پيش [ 12782 بازدید ]
8 سال پيش [ 11591 بازدید ]
6 سال پيش [ 9874 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8756 بازدید ]
6 سال پيش [ 8377 بازدید ]
4 سال پيش [ 8123 بازدید ]
4 سال پيش [ 7633 بازدید ]
7 سال پيش [ 6977 بازدید ]
5 سال پيش [ 6970 بازدید ]
3 سال پيش [ 6844 بازدید ]
4 سال پيش [ 6668 بازدید ]
5 سال پيش [ 6656 بازدید ]
4 سال پيش [ 6656 بازدید ]
3 سال پيش [ 5368 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1541 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 350 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 574 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 610 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 338 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 327 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 62 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 123 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1091 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 329 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 697 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 361 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1022 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 295 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 347 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 2026 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 347 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 488 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید