جمعه, ۳۰ آبان ۱۴۰۴ /
57942
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۱
517 بازدید
۰

جریمه ۱۵ میلیارد تومانی در انتظار تراکتور

دادگاه عالی ورزش باشگاه تراکتور را در پرونده آنتونی استوکس و لی هری اروین به پرداخت ۶۵۰ هزار دلار محکوم کرد. آنتونی استوکس و لی هری اروین دو مهاجم بریتانیایی که در لیگ هجدهم به تراکتور پیوستند، وسط فصل و پس از درخشش مقابل ذوب آهن اردوی تراکتور را ترک کردند و از ایران رفتند. […]



دادگاه عالی ورزش باشگاه تراکتور را در پرونده آنتونی استوکس و لی هری اروین به پرداخت ۶۵۰ هزار دلار محکوم کرد.

آنتونی استوکس و لی هری اروین دو مهاجم بریتانیایی که در لیگ هجدهم به تراکتور پیوستند، وسط فصل و پس از درخشش مقابل ذوب آهن اردوی تراکتور را ترک کردند و از ایران رفتند. در آن زمان مدیران باشگاه تراکتور وعده شکایت علیه استوکس و اروین و محرومیت او را دادند اما در نهایت این دو بازیکن بودند که برای دریافت مطالبات خود شکایت کردند.
سال گذشته اروین و استوکس در فیفا تراکتور را محکوم کردند و کمیته استیناف فیفا نیز رای را به نفع این دو بازیکن داد. تراکتور سپس پرونده را به دادگاه عالی ورزش بُرد و در اسفند ماه ۱۳۹۹ نیز دفاعیاتی تازه را برای این موضوع فرستاد اما این احکام نیز نتیجه مثبتی برای تبریزی ها نداشت.
در نهایت دادگاه CAS امروز اعلام کرد که تراکتور باید ۴۷۵ هزار دلار به آنتونی استوکس و ۱۷۵ هزار دلار به لی اروین بدهد. رقمی که اگر در همان زمان پرداخت می‌شد به مراتب کمتر از این بود اما حالا جرایمی نیز به آن اضافه شده است. مجموع رقم پرداختی تراکتور، به نرخ روز بیش از ۱۵ میلیارد تومان است که انتقال آن هم هزینه بالایی را در بر خواهد داشت.

 
نکته جالب این‌که آنتونی استوکس دو روز پیش با انتشار یک پست، به شکلی عجیب، پیروزی اش در پرونده قضایی را اعلام کرد. وی در اینستاگرامش تصویری با پیراهن تراکتور منتشر و از واژه Pending استفاده کرد که به نوعی نشان‌دهنده انتظار برای انتقال دستمزد اوست.
نکته جالب این که پس از جدایی استوکس از باشگاه تراکتور، معاون حقوقی این باشگاه در واکنش به قرارداد جدید این بازیکن با آدانا اسپور گفته بود: «باید باشگاه ترکیه‌ای از ما رضایت‌نامه بگیرد.»
همچنین در زمان انتقال بعدی او تراکتوری ها با انتشار یک بیانیه نوشتند: «هرگونه مذاکره و انتقال آنتونی استوکس نیازمند رضایت باشگاه تراکتور است.»
محمدرضا زنوزی مالک تراکتور با اشاره به انتقال او به پرسپولیس گفته بود: «احتمالاً پنجره نقل و انتقالاتی تیم‌های جدید استوکس و اروین بسته شود.» وی در دوره دیگری عنوان کرد: «ما حدود ۹۰ درصد پول استوکس را پرداخت کردیم.»
مصطفی کاراندیش معاون حقوقی سابق این باشگاه نیز با انتشار بیانیه ای، تراکتور را پیروز این پرونده خوانده و گفته بود: «محرومیت در انتظار استوکس و باشگاه جدیدش» خواهد بود.
آنتونی استوکس در لیگ هجدهم با ۱۳ گل بهترین گلزن تراکتور بود. لی اروین نیز در دیدار با ذوب آهن موفق به هت‌تریک شد. اگر حقوق او و اروین پرداخت نشود، باشگاه سرخپوش آذربایجان با محرومیت از نقل و انتقالات مواجه خواهد شد.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/128504

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 57942 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59656 بازدید ]
8 سال پيش [ 34839 بازدید ]
8 سال پيش [ 20147 بازدید ]
6 سال پيش [ 19728 بازدید ]
5 سال پيش [ 13455 بازدید ]
8 سال پيش [ 13189 بازدید ]
8 سال پيش [ 12061 بازدید ]
6 سال پيش [ 10344 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9199 بازدید ]
6 سال پيش [ 8799 بازدید ]
4 سال پيش [ 8539 بازدید ]
4 سال پيش [ 8076 بازدید ]
5 سال پيش [ 7435 بازدید ]
7 سال پيش [ 7402 بازدید ]
3 سال پيش [ 7261 بازدید ]
4 سال پيش [ 7094 بازدید ]
4 سال پيش [ 7066 بازدید ]
5 سال پيش [ 7046 بازدید ]
3 سال پيش [ 6065 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 387 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 492 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 466 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 375 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 377 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 492 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 381 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 369 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 480 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 313 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 342 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 300 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 344 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 349 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 302 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 302 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 308 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 294 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 158 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 337 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 95 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 409 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 415 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 343 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 322 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 775 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 328 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 570 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 588 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 730 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 485 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1222 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 80 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 459 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 148 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 403 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 362 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 504 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1496 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید