یکشنبه, ۱۵ تیر ۱۴۰۴ /
57691
۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲
2486 بازدید
۰

سردار دهقان: تکلیفی برای ائتلاف با دیگر کاندیداهای نظامی ندارم /برجام تصمیم ملی بود /کابینه ام را انتخاب کرده ام

سردار دهقان گفت: رئیس جمهور باید تمام وظایف و اختیارات را با قدرت انجام دهد آنهایی که گفتند اختیارشان کم بوده خودشان نتوانستند.  سردار حسین دهقان با حضور در وزارت کشور، برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ثبت نام کرد او که به همراه همسرش حضور یافته بود، در جمع خبرنگاران  حضور یافت. سردار حسین دهقان، […]



سردار دهقان گفت: رئیس جمهور باید تمام وظایف و اختیارات را با قدرت انجام دهد آنهایی که گفتند اختیارشان کم بوده خودشان نتوانستند. 

سردار حسین دهقان با حضور در وزارت کشور، برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ثبت نام کرد او که به همراه همسرش حضور یافته بود، در جمع خبرنگاران  حضور یافت.

سردار حسین دهقان، در پاسخ به این سوال خبرگزاری خبرآنلاین که آیا با سایر کاندیداهای نظامی ائتلاف می کنید یا خیر، گفت: هر کسی تکلیف خود را بهتر می داند و بنده چنین تکلیفی را برای خودم قائل نیستم.

او گفت: بنده بدون منتظر ماندن برای کسی، در روز اول ثبت نام آمده ام چراکه معتقدم که نظم برایم مهم است.

او افزود: نباید مردم را تا آخرین لحظه منتظر نگه داشت باید با مردم روراست بود بیشتر مشکلات کشور ناشی از عدم شفافیت است. دوران عدم شفافیت ها به پایان رسیده است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره برجام گفت: برجام یک تصمیم ملی است و مسئولین در چارچوب نظام باید برجام را انجام دهند باید تمام عیار مورد توجه قرار می گرفت. برجام را در ابتدا قبول داشتم و در مورد اجرا انتقاد داشتم.

وی درباره عمل به قانون اساسی گفت: رئیس جمهور باید تمام وظایف و اختیارات را با قدرت انجام دهد آنهایی که گفتند اختیارشان کم بوده خودشان نتوانستند. 

وی افزود: بنده با تمام اساتید و کارشناسان نشست چهره به چهره داشتم و برنامه ها با توجه به مشکلات ملموس جامعه نوشته شده است. همکاران ما افرادی توانمند متخصص و تجربه شده و توانمند هستند و همه ملت را به عنوان مردم خودشان درنظر گرفته و پذیرفته اند. 

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در خصوص ترکیب کابینه و اهم برنامه های دولت او، گفت: ظرف دو سال گذشته با تمام گروه‌های صنفی، تولید کنندگان و عمده اساتید دانشگاه‌ها نشست های چهره به چهره داشته ام و بر همین اساس، مجموع برنامه ها تدوین شد که متکی بر واقعیت های جامعه و مشکلات ملموس امروز و فردای کشور است.

دهقان اضافه کرد: آنچه که من می گویم و بر آن تاکید دارم این است که باید کشور را از چنگال کسانی که در طول زمان در قالب گروه ها، بانک‌ها، طایفه ها در اختیار گرفته اند و این وضعیت را در یک رقابت سیاسی نامطلوب و همواره مستمر، گرفتار کرده اند خارج کنیم. همکاران ما افرادی خواهند بود پاکدست، توانمند، متخصص، تجربه شده البته نه به معنای سنی بلکه در ضمن کار توانمندی خود را نشان داده باشند و در چارچوب نظام همه مردم کشور را برای خدمت پذیرفته اند. این مجموعه افرادی هستند که من از آنها در دولت استفاده خواهم کرد.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا احتمال دارد به نفع فرد یا جریان دیگری کنار برود، گفت: من منتظر کسی نمانده ام و در گرو آمدن کسی هم نیستم.

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سئوالی در خصوص اینکه منظور شما از سلبریتی های سیاسی، آقای ابراهیم رئیسی است که آمدنشان را به روزهای آخر موکول کرده اند، گفت: سوال بعدی. جواب این سوال روشن است چرا شما تهمت می زنید. این سوال نیست و ایجاد ابهام است.

وی در خصوص اینکه آیا کابینه احتمالی را مشخص کرده است، گفت: بله، انتخاب کرده ام اما ضرورتی برای اعلام آن در حال حاضر وجود ندارد.

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری خطاب به خبرنگاران حاضر در وزارت کشور، گفت: کمک کنید فضای پررونقی شکل بگیرد تا شاهد حضور گسترده مردم در انتخابات باشیم. هر کسی راکه مردم انتخاب کردند حتمال همان کسی است که منتخب مردم است و ان شاءالله بعد از آن همه به فرد پیروز کمک خواهیم کرد برای آنکه به کشور خدمت کنیم و از این مشکلات و وضعیت فعلی خارج شویم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 57691 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58469 بازدید ]
8 سال پيش [ 33696 بازدید ]
8 سال پيش [ 19031 بازدید ]
5 سال پيش [ 18646 بازدید ]
5 سال پيش [ 12396 بازدید ]
8 سال پيش [ 12057 بازدید ]
8 سال پيش [ 10947 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9249 بازدید ]
7 سال پيش [ 8127 بازدید ]
5 سال پيش [ 7747 بازدید ]
4 سال پيش [ 7530 بازدید ]
4 سال پيش [ 7016 بازدید ]
5 سال پيش [ 6369 بازدید ]
6 سال پيش [ 6329 بازدید ]
2 سال پيش [ 6271 بازدید ]
4 سال پيش [ 6080 بازدید ]
4 سال پيش [ 6071 بازدید ]
4 سال پيش [ 5985 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 48 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 41 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 3 روز پيش [ 62 بازدید ]
عصر تبریز 3 روز پيش [ 74 بازدید ]
عصر تبریز 3 روز پيش [ 47 بازدید ]
عصر تبریز 3 روز پيش [ 34 بازدید ]
عصر تبریز 3 روز پيش [ 60 بازدید ]
عصر تبریز 3 روز پيش [ 53 بازدید ]
عصر تبریز 3 روز پيش [ 38 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 735 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 111 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 813 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 84 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 535 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1156 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1414 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1896 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1097 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 537 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 439 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 721 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 543 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 792 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 565 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 468 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 42 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1107 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 177 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید