چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
46696
۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۶
443 بازدید
۰

فداکاری رزمندگان آذربایجان در آزادسازی سوسنگرد نباید فراموش شود

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی گفت: فداکاری و رشادت‌های رزمندگان آذربایجان در عملیات آزادسازی سوسنگرد در دوران دفاع مقدس نباید فراموش شود.


فداکاری رزمندگان آذربایجان در آزادسازی سوسنگرد نباید فراموش شود

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی گفت: فداکاری و رشادت‌های رزمندگان آذربایجان در عملیات آزادسازی سوسنگرد در دوران دفاع مقدس نباید فراموش شود.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایرنا، سردار اصغر عباسقلی زاده روز سه شنبه در جلسه هماهنگی مراسم گرامیداشت آزادسازی سوسنگرد بر لزوم انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان جامعه تاکید و اضافه کرد: در این زمینه همه رزمندگان و نهادها و سازمان های متولی باید تلاش کنند تا ارزش‌های بی‌مانند هشت سال دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت آن به نسل های جدید و جوان انتقال یابد.

 

وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت آزادسازی سوسنگرد و اینکه رزمندگان آذربایجانی در این عملیات رشادت ها از خود نشان داده و برای موفقیت این عملیات سنگ تمام گذاشتند، باید قدردان این حماسه بزرگ باشیم و در گرامیداشت آن که روز ۲۶ آبان ماه است، تلاش کنیم آن را به تمامی نسل‌ها معرفی کنیم تا از یادها نرود.

 

عباسقلی زاده افزود: در سالگرد حماسه آزادسازی سوسنگرد از ظرفیت فضای مجازی و تبلیغات محیطی و نیز برگزاری بسیاری از مراسمات از جمله مراسم شب خاطره به صورت مجازی، برگزاری نمایشگاه ها استفاده خواهیم کرد تا به بهترین شکل، با توجه به شرایط کرونایی، از این واقعه تاریخی مهم دفاع مقدس یاد کنیم.

 

وی تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا و رزمندگان شرکت کننده در عملیات آزادسازی سوسنگرد را از دیگر برنامه های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس آذربایجان شرقی اعلام کرد.

 

عباسقلی زاده اهمیت آزادسازی سوسنگرد را کمتر از سایر عملیات های موفقیت آمیز هشت سال دفاع مقدس ندانست و گفت: در این ارتباط باید جوانان ما بدانند برای حفظ این آب و خاک چه جوان‌هایی جان شیرین خود را فدا کرده اند.

 

معاون هماهنگ کننده سپاه عاشورا نیز در این نشست با اشاره به ۴۰ سالگی دفاع مقدس، گفت: مراسم‌های مختلفی از سوم خرداد تا پایان اسفند امسال به همین مناسبت برگزار می‌شود که باید ‌بتوانیم اهمیت ایثار و شهادت را در آنها در جامعه نشر دهیم.

 

سرهنگ الیاس گل محمدزاده افزود: با توجه به شرایط کرونایی در جامعه باید ماموریت و رسالت مهم فرهنگی سپاه و بسیج درباره عملیات مهم و تاثیرگذار آزادسازی سوسنگرد و نقش نیروهای آذربایجانی در آن  را برجسته‌تر کنیم.

 

وی دیدار رزمندگان آزادسازی سوسنگرد با امام جمعه تبریز، توزیع بسته‌های معیشتی، برگزاری نمایشگاه مجازی و دیدار با خانواده‌های معظم شهدا را از جمله برنامه های سپاه عاشورا به مناسبت آزادسازی سوسنگرد اعلام کرد و افزود: باید با اقدامات فرهنگی مانع از فراموشی تاریخ جنگ و به خصوص فداکاری های رزمندگان آذربایجانی شد.

عملیات آزادسازی سوسنگرد در ۲۶ آبان سال ۱۳۵۹ با ۶ گردان پیاده و زرهی از ارتش، سپاه و ستاد جنگ های نامنظم در جبهه جنوبی با حضور انبوه رزمندگان آذربایجانی موفقیت به انجام رسید و طی آن ۱۵۰ شهید از این خطه تقدیم اسلام و انقلاب شد.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 46696 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11170 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1530 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1963 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1500 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1935 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1358 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1199 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 827 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 421 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 514 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 420 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 182 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 455 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 698 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1639 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 284 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 740 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 669 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 514 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 553 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 212 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1425 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 404 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 255 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 483 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1117 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 548 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید