حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳ 12 ذو القعدة 1445 Sunday, 19 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 11407 تعداد نوشته های امروز : 0×

به جای گسترش کمی مناطق صنعتی به فکر استفاده بهینه از نواحی فعلی باشیم

شناسه : 54769 31 دسامبر 2020 - 0:13 184 بازدید
مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری هافمن گفت: ایکاش به جای توسعه شهرک‌ها و ایجاد نواحی صنعتی جدید، نسبت به کمک به احیای نواحی صنعتی فعلی و واحدهای راکد اقدام می شد.
به جای گسترش کمی مناطق صنعتی به فکر استفاده بهینه از نواحی فعلی باشیم
پ
پ

به جای گسترش کمی مناطق صنعتی به فکر استفاده بهینه از نواحی فعلی باشیم

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری هافمن گفت: ایکاش به جای توسعه شهرک‌ها و ایجاد نواحی صنعتی جدید، نسبت به کمک به احیای نواحی صنعتی فعلی و واحدهای راکد اقدام می شد.

به گزارش آژانس خبری تبریزما، حمیدیه در آیین افتتاحیه کارخانه پینارلبن تبریز به عنوان سرمایه‌گذاری جدید این گروه سرمایه‌گذاری، با تشکر از حمایت‌های سیستم قضایی استان بویژه دکتر خلیل‌اللهی و دغدغه آن‌ها در خصوص ایجاد اشتغال و تولید کار اظهار داشت: اگر سیستم قضایی استان این دغدغه را نداشت، شاید سرنوشت این واحد صنعتی نیز مانند بسیاری از واحدها می‌شد و این واحد هم در رکود مانده و فعال نمی‌‌شد.

وی با اشاره به پتانسیل‌های واحد تولیدی پینار لبن گفت: ظرفیت تولید این واحد هم‌اکنون بیش از ۱۰۰ تن در روز در دو شیفت کاری می‌باشد و پتانسیل جذب ۷۰ الی ۷۵ نفر نیروی کار را دارا می‌باشد.

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری هافمن با اشاره به چشم‌انداز این شرکت گفت: با توجه به تجربه و سابقه‌ای که از هافمن در مورد سایر فعالیت‌هایمان داریم، هدف ما تبدیل پینار لبن تبریز با برند هربانیک به یک برند ملی است و قصد نگه داشتن تولید در این ظرفیت و صرفا در سطح استان را نداشته و مطمئنا با اجرای طرح‌های توسعه این واحد را به یک برند ملی در لبنیات تبدیل خواهیم کرد.

وی با اشاره به جایگاه آذربایجان‌شرقی در صنعت لبنیات گفت: آذربایجان‌شرقی در گذشته از جایگاه رفیع‌تری نسبت به اکنون برخوردار بوده است و شاید بتوان گفت بهترین واحدهای تولید لبنیات آذربایجان‌شرقی در حد استانی است و به همین دلیل ما سعی خواهیم نمود که هربانیک را به یک برند ملی تبدیل کنیم.

وی با اشاره به مشکلات موجود در شهرک‌های صنعتی و تعداد بالای شهرک‌های صنعتی استان افزود: ای کاش به جای توسعه شهرک‌ها و ایجاد نواحی صنعتی جدید، که در تمامی دوره‌های دولت‌ انجام شده است و صرفا نسبت به توسعه فضاهای صنعتی اقدام می‌شود و هم‌اکنون بیش از ۴۰ الی ۵۰ درصد واحدهای موجود در این شهرک‌ها راکد و تعطیل بوده و یا با ظرفیت بسیار پایینی کار می کنند، نسبت به کمک به احیای نواحی صنعتی فعلی و واحدهای راکد اقدام می شد.

وی افزود: نواحی صنعتی بسیاری هست که راکد و نیمه راکد است و پیشنهاد می‌کنم نسبت به احیای آن‌ها اقدام شود. ایجاد شهرک ها و فضاهای صنعتی جدید با عناوینی چون بزرگترین در کشور و یا بزرگترین در منطقه دردی از ما دوا نمی‌کند و شاید با مبالغی بسیار پایین و تفکراتی جدید بتوان نواحی و شهرک های صنعتی راکد را شکوفا کرد و ای کاش حرکت به این سمت بود؛ بنابر این باید به جای گسترش حجمی و کمی مناطق صنعتی به فکر احیا و به کارگیری بهینه از نواحی فعلی باشیم.

وی با پیشنهاد محدود کردن ایجاد و توسعه شهرک‌های صنعتی جدید و به جای آن حمایت از نواحی و شهرک‌های راکد موجود گفت: این شهرک‌ها و واحدهای راکد سرمایه ملی هستند و ما باید آن‌ها را احیا کنیم.

وی با اشاره به نامگذاری سال‌های اخیر با عناوین اقتصادی توسط رهبر معظم انقلاب افزود: رهبر معظم انقلاب طی دهه گذشته، تمامی سال‌ها را با عناوینی در خصوص اشتغال، صنعت و رونق کار و تولید نامگذاری کرده اند و ای کاش در این مورد اهتمام بیشتری بشود.

مهندس حمیدیه با اشاره به جملاتی از دکتر خلیل‌اللهی رییس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی در خصوص خرید و فروش املاک شهرک‌های صنعتی توسط افراد سودجو گفت: زمین‌های شهرک‌های صنعتی باید در اختیار تولید باشد، نه در اختیار دلال‌ها و سودجوها که فقط با هدف سود بردن از ارزش افزوده خرید و فروش ملک، می‌خواهند به سود برسند نه با ایجاد سود از طریق تولید و اشتغال.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.