یکشنبه, ۳ اسفند ۱۴۰۴ /
13695
۱۰ تیر ۱۳۹۷ - ۲:۴۷
598 بازدید
۰

باغ آبادی: هدف ما تبدیل شهرداری به سکوی پرتاب استعدادها است

تبریز ما: سرمربی جدید تیم فوتبال شهرداری تبریز گفت: شهرداری تبریز فضا را باز کرده است تا بازیکنان با استعداد بومی از مناطق مختلف استان را شناسایی نموده و به نوعی سکوی پرتاب آنها باشد. غلامرضا باغ آبادی سرمربی جدید تیم فوتبال شهرداری تبریز پس از امضای قراردادی ۳ ساله با این تیم اظهار داشت: […]




باغ آبادی: هدف ما تبدیل شهرداری به سکوی پرتاب استعدادها است

تبریز ما: سرمربی جدید تیم فوتبال شهرداری تبریز گفت: شهرداری تبریز فضا را باز کرده است تا بازیکنان با استعداد بومی از مناطق مختلف استان را شناسایی نموده و به نوعی سکوی پرتاب آنها باشد.

غلامرضا باغ آبادی سرمربی جدید تیم فوتبال شهرداری تبریز پس از امضای قراردادی ۳ ساله با این تیم اظهار داشت: قطعاً هر یک از ما وظایف و دینی نسبت به شهرمان داریم. با صحبت‌هایی که با آقای دکتر رحیمی داشتیم، مقرر شد برنامه‌ای ۳ ساله برای اهداف بلندمدت مانند استعدادیابی و بومی‌گرایی که حلقه‌ای گمشده در فوتبال تبریز است پیش‌بینی کنیم.

وی افزود: در حال حاضر بین بازیکنان بومی ما و تیم ملی فاصله افتاده ولی خوشبختانه برنامه‌ریزی ۳ ساله صورت گرفته تا این مشکل در آینده‌ای نزدیک حل شود. نخستین هدف ما تأکید بر بومی‌گرایی و تقویت تیم با استفاده از بازیکنان جویای نام و مستعد محلات تبریز است.

باغ آبادی در ادامه خاطرنشان کرد: نمی‌توان باعجله کار کرد و به زمان نیاز داریم. سعی می‌کنیم معقولانه پیش برویم، به نوعی می‌توان گفت سعی می‌کنیم علاوه بر استعدادیابی، آموزش‌های خوبی نیز ارائه کنیم تا جوانانی که در محدودیت‌های امکاناتی مانده‌اند، فرصت رشد پیدا کنند.

سرمربی جدید تیم فوتبال شهرداری تبریز در رابطه با هدف‌گذاری این تیم جهت حضور در لیگ دسته یک فوتبال کشور گفت: با مربیان محلات ارتباط سازنده‌ای خواهیم داشت تا استعدادهای موجود را بهتر بشناسیم. تلاش می‌کنیم تیمی بومی و خوب در لیگ یک داشته باشیم تا نتیجه‌ای آبرومند کسب کنیم. نیم نگاهی نیز به رتبه‌های بالای جدول داریم و برای زنگ تفریح بودن نمی‌رویم بلکه تیمی متحد و همدل خواهیم بود که شاکله اصلی آن را بازیکنان بومی تشکیل می‌دهند.

وی ادامه داد: همچنین با حمایت‌های دکتر علیرضا رحیمی برای ساختارسازی برنامه‌های ویژه‌ای داریم و هرگاه دیدیم بازیکنان ما پیشنهاداتی از سایر تیم‌ها به خصوص تیم‌های تبریزی دارد، با افتخار این بازیکنان را در اختیار این تیم‌ها قرار می‌دهیم.

غلامرضا باغ آبادی در رابطه با برنامه استعدادیابی تیم فوتبال شهرداری تبریز گفت: تمرکز ما بیشتر روی بازیکنان امید شهرداری و بازیکنان محلات تبریز است به خصوص که با تعدادی از مربیان محلات نیز ارتباط داریم. فراخوانی نیز برای تست بازیکنان منتشر خواهیم کرد تا بازیکنان مستعد با حضور در تمرینات، بتوانند به تیم شهرداری تبریز کمک کنند. درست است که در مسابقات قهرمانی شرکت می‌کنیم اما می‌خواهیم این امتیاز را حفظ کرده و دین خود را به بازیکنان و جوانان تبریزی ادا کنیم.

سرمربی تیم فوتبال شهرداری تبریز با اشاره به اینکه مدت قراردادش با این تیم ۳ ساله است، اظهار داشت: ما حدود یک ماه و نیم تا آغاز مسابقات فرصت داریم. علی‌رغم کمبود زمان، برخی از بازیکنان شهرداری را مد نظر داریم با این حال مجبور هستیم استعدادیابی را نیز انجام دهیم. قرارداد من با شهرداری تبریز ۳ ساله است استعدادیابی و تشکیل تیم بومی قدرتمند نیز نمی‌تواند در کوتاه‌مدت و به سرعت نتیجه‌بخش باشد. باید به جوانان فرصت دهیم تا ضمن لذت بردن از فوتبال، بتوانند پیشرفت کنند. هدف ما این است که دیگر جوانان با استعدادمان نگویند جایی برای پیشرفت نیست.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: سازمان ورزش شهرداری تبریز با مدیریت و تفکری جدید این فضا را باز کرده است تا بازیکنان با استعداد بومی از مناطق مختلف استان را شناسایی نموده و به نوعی سکوی پرتاب آنها باشد. ما نمی‌خواهیم در مسابقات بازیچه دست تیم‌های دیگر باشیم. سعی می‌کنیم تیمی پرقدرت و متعصب را راهی مسابقات کنیم.

باغ آبادی افزود: با توجه به برنامه دکتر علیرضا رحیمی مبنی بر ارائه آموزش‌های لازم برای پیشرفت استعدادها، علاقه ویژه‌ای که به بحث آموزش فوتبال دارم من را برای حضور در شهرداری تبریز ترغیب کرد. با توجه به اینکه قراردادم با شهرداری تبریز ۳ ساله است، فرصت مناسبی برای این موضوع وجود دارد. فوتبال مسئله‌ای زمان‌بر است و ضمن توجه به نتایج لیگ دسته یک، رفته‌رفته خواهید دید تا چه میزان پیشرفت می‌کنیم تا به روزی برسیم که بازیکنان تیم‌های تبریزی به خصوص تراکتورسازی از جمع بازیکنان شهرداری تأمین شود.

سرمربی جدید تیم فوتبال شهرداری تبریز در پایان گفت: آرزو می‌کنم تیم‌های تبریزی در میادین بزرگ افتخارآفرینی کنند. مردم ما فهیم و علاقه‌مند به ورزش هستند که با برد تیم‌هایشان بسیار خوشحال می‌شوند.

 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13695 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60455 بازدید ]
8 سال پيش [ 35664 بازدید ]
9 سال پيش [ 20928 بازدید ]
6 سال پيش [ 20549 بازدید ]
5 سال پيش [ 14240 بازدید ]
8 سال پيش [ 13964 بازدید ]
9 سال پيش [ 12848 بازدید ]
6 سال پيش [ 11102 بازدید ]
8 سال پيش [ 10002 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9484 بازدید ]
4 سال پيش [ 9258 بازدید ]
4 سال پيش [ 8828 بازدید ]
7 سال پيش [ 8141 بازدید ]
5 سال پيش [ 8133 بازدید ]
4 سال پيش [ 8056 بازدید ]
3 سال پيش [ 8018 بازدید ]
4 سال پيش [ 7755 بازدید ]
5 سال پيش [ 7728 بازدید ]
4 سال پيش [ 7322 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1427 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1789 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1831 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1465 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1794 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1423 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1438 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1788 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1245 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1316 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1394 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1219 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1302 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1216 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1147 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1178 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1120 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 590 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 608 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 466 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 461 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 603 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 558 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 434 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 585 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 456 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 589 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 36 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 619 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 822 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1133 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1056 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 29 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید