پنجشنبه, ۵ شهریور ۱۴۰۵ /
10524
۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۶:۱۸
573 بازدید
۰

ضرورت عدم استفاده نیروگاه حرارتی تبریز از مازوت/ مهاجرت ۴۲ گونه پرنده از تبریز

[ad_1] تبریز ما: رئیس کمیسیون محیط زیست و توسعه پایدارشورای شهر تبریز گفت: درخصوص استفاده نیروگاه حرارتی تبریز از مازوت جلسات متعددی در کمیسیون برگزار شده است که در نهایت برای عدم استفاده از مازوت ضرورت دارد فشار گاز ورودی به تبریز افزایش یابد تا به سمت استفاده از مازوت نرویم. به گزارش تبریز ما، […]



[ad_1]


ضرورت عدم استفاده نیروگاه حرارتی تبریز از مازوت/ مهاجرت ۴۲ گونه پرنده از تبریز

تبریز ما: رئیس کمیسیون محیط زیست و توسعه پایدارشورای شهر تبریز گفت: درخصوص استفاده نیروگاه حرارتی تبریز از مازوت جلسات متعددی در کمیسیون برگزار شده است که در نهایت برای عدم استفاده از مازوت ضرورت دارد فشار گاز ورودی به تبریز افزایش یابد تا به سمت استفاده از مازوت نرویم.

به گزارش تبریز ما، سعید نیکو خصلت اظهار داشت : برای رفع دغدغه آلودگی هوای تبریز اجرای طرح (L.E.Z) از خواسته‌های و اهداف کمیسیون بود که خوشبختانه با دستور استاندار این طرح در محدوده مرکزی شهر اجرایی شد.

وی تصریح کرد: از موارد دیگری که در کمیسیون بررسی شد، معاینه فنی خودروها در تبریز بود معاینه فنی خودروها یک ضرورت است و در این راستا محدوده کنترلی معاینه فنی باید به ۳۵ کیلومتری تبریز توسعه یافته و باید بر کیفیت معاینه فنی‌ها دقت شود.

نیکوخصلت افزود: در خصوص استفاده نیروگاه حرارتی تبریز از مازوت جلسات متعددی در کمیسیون برگزار شده است که در نهایت برای عدم استفاده از مازوت ضرورت دارد فشار گاز ورودی به تبریز افزایش یابد تا به سمت استفاده از مازوت نرویم.

عضو شورای شهر تبریز تصریح کرد: بررسی میزان آلایندگی اتوبوس‌ها و سایر آلاینده‌ها مورد بررسی قرار گرفته است و نهایتا به این نتیجه رسیدیم که برای توسعه ناوگان حمل و نقل شهری ورود ۹۰۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان شهری تبریز ضروری است

وی با بیان اینکه کمیسیون محیط زیست به این جمع بندی رسیده است که حداقل سرمایه‌گذاری و خرید بیش از ۵۰۰  اتوبوس در تبریز ضروری است افزود: در این راستا از کمیسیون سرمایه گذاری خواستار ارائه راهکار برای نحوه خرید اتوبوس‌های یورو۵ هستیم.

نیکو خصلت اظهار داشت: در خصوص شهر هوشمند و ناوگان هوشمند شهری سیستم کامپیوتری ایجاد خواهد شد تا ترافیک و زمانبندی مناسبی انجام گیرد.

وی با اشاره به اینکه تبریز ظرفیت لازم برای رونق حمل ونقل دوچرخه‌ای را دارد، گفت: شرکت هلندی که در این زمینه در چند کشور فعال است پکیج سرمایه‌گذاری مناسبی پیشنهاد داده است به نظر می‌رسد در صورت پیاده‌سازی آن در تبریز به تغییرات رفتار ترافیک شهروندی منجر خواهد شد.

نیکوخصلت بیان کرد: پیوست توسعه پایدار و محیط زیست برای هر پروژه را الزامی کرده‌ایم که برای تصویب به شورا ارائه خواهیم داد.

نیکو خصلت افزود: زمانی در تبریز ۵۰ گونه پرنده زندگی می‌کرد که در حال حاضر این تعداد به ۸ نوع کاهش یافته است این پرندگان و سایر حیواناتی که سال‌ها در شهر در کنار انسان‌ها زندگی دارند حق حیات دارند و  باید مدیریتی برای مدیریت  حیوانات شهری بوجود بیاید.

وی همچنین خاطرنشان کرد: جلسات زیادی با آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی در خصوص تغییر رفتار شهروندی و ایجاد مدرسه طبیعت برگزار شده است.

عضو شورای شهر تبریز با بیان اینکه سیاست‌های کمیسیون این بوده است که میزان کاشت درختان در سطح شهر را به دوبرابر برسانیم افزود: برای تحقق این موضوع باید بخش خصوصی را به این مسئله وارد کنیم.

وی در خصوص زیستگاه عینالی گفت: در این باره باید از نظرات محققان و دانشمندان استفاده کنیم و از شک و تردیدها در خصوص توسعه و یا عدم توسعه درختکاری در عینالی رها شویم.

نیکوخصلت تصریح کرد: در خصوص آفت‌ها و استفاده از سموم برای از بین بردن آنها و ضرری که این سموم به شهروندان و شهر وارد می شود کمیسیون به صورت جدی ورود کرده است در این راستا قراردادی با دانشگاه شهید مدنی آذربایجان صورت گرفته است به این نتیجه رسیدیم که برای از بین بردن آفتاد از ماده بیولوژیک استفاده شود که قابل خوردن توسط آفات را دارد که باعث از بین رفتن آفات می شود و همچنین از ورود سم های خطرناک به محیط زیست پیشگیری می کند.

وی در پایان استفاده از گونه‌های درختی کم آب و سازگار با اقلیم منطقه ای را در توسعه فضای سبز تبریز ضروری دانست.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10524 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60621 بازدید ]
9 سال پيش [ 35852 بازدید ]
9 سال پيش [ 21107 بازدید ]
7 سال پيش [ 20696 بازدید ]
6 سال پيش [ 14415 بازدید ]
9 سال پيش [ 14112 بازدید ]
9 سال پيش [ 13047 بازدید ]
7 سال پيش [ 11254 بازدید ]
8 سال پيش [ 10231 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9662 بازدید ]
5 سال پيش [ 9415 بازدید ]
5 سال پيش [ 9044 بازدید ]
6 سال پيش [ 8321 بازدید ]
5 سال پيش [ 8288 بازدید ]
8 سال پيش [ 8273 بازدید ]
3 سال پيش [ 8187 بازدید ]
5 سال پيش [ 7925 بازدید ]
6 سال پيش [ 7874 بازدید ]
4 سال پيش [ 7563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 162 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1648 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2105 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1651 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1586 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2050 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1520 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1604 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1495 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1362 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1326 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 573 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 648 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 729 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 547 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 552 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 753 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 530 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 54 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 558 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 451 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 823 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 739 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1151 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید