چهارشنبه, ۶ اسفند ۱۴۰۴ /
10118
۰۶ دی ۱۳۹۶ - ۵:۵۱
740 بازدید
۰

رشد ۹ درصدی بهبودیافتگی کودکان مبتلا به سرطان

[ad_1] تبریز ما: مدیرعامل مؤسسه خیریه محک با اشاره به رشد ۹ درصد بهبودیافتگی در محک گفت: تنها با مشارکت همه نیکوکاران است که حمایت از بیش از ۲۷ هزار کودک مبتلا به سرطان در سراسر ایران محقق شده است. به گزارش تبریز ما، آراسب احمدیان با اشاره به اینکه هر روز ۶ کودک مبتلا […]



[ad_1]


رشد ۹ درصدی بهبودیافتگی کودکان مبتلا به سرطان

تبریز ما: مدیرعامل مؤسسه خیریه محک با اشاره به رشد ۹ درصد بهبودیافتگی در محک گفت: تنها با مشارکت همه نیکوکاران است که حمایت از بیش از ۲۷ هزار کودک مبتلا به سرطان در سراسر ایران محقق شده است.

به گزارش تبریز ما، آراسب احمدیان با اشاره به اینکه هر روز ۶ کودک مبتلا به سرطان تحت حمایت محک قرار می‌گیرند، در خصوص آمار ثبت شده در موسسه خیریه محک، اظهارداشت: از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۵، در ایران تعداد کودکانی که به تازگی سرطان آنها تشخیص داده و پرونده آنها در محک ثبت شده است، سالانه ۱۴ درصد رشد داشته‌اند، تعداد کودکانی که در مرحله درمان باقی مانده‌اند نیز سالانه ۲۲ درصد رشد کرده‌اند و هزینه‌های درمان سرانه این کودکان با سالانه ۳۵۲ درصد رشد همراه بوده است.

مدیرعامل مؤسسه خیریه محک افزود: در طول ۲۶ سال فعالیت محک، ۵۸ درصد از کودکان مبتلا به سرطان در فاز تحت درمان قرار دارند، ۲۳ درصد بهبود پیدا کرده و ۱۹ درصد فوت کرده‌اند. خبر خوب آن است که روز به روز تکنولوژی و دانش پزشکی و داروهای جدیدتری شکل می‌گیرد که شانس درمان و افزایش بهبودی کودکان محک را افزایش می‌دهد.

 

سرطان به مانند گذشته ترس ندارد

دکتر عظیم مهرور، رئیس بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودک محک به مناسبت روز کودکان بهبودیافته از سرطان گفت: درصورت مراجعه سریع به درمانگر، تشخیص به موقع بدخیمی‌ و همراهی تیم پزشکی با یکدیگر، شانس بهبودی کودک مبتلا به سرطان افزایش می‌یابد.

وی افزود: بدخیمی‌های طب اطفال یکی از مسائل قابل تفکر برای تیم درمانی است چرا که مجموعه‌ای از عوامل برای کنترل بیماری و پاسخ درمانی مؤثر به آن نقش دارند.

این فوق‌تخصص خون و آنکولوژی کودک تأکید کرد: ما به بیمار به چشم یک فرد نگاه نمی‌کنیم بلکه او را عضوی از خانواده‌اش می‌بینیم. هر کدام از افراد این خانواده، در روند درمان بیمار مؤثرند. حضور و وجود تیم حمایتی که با مشکلات و نیازهای این افراد آشنا باشد امری ضروری است.

مهرور در پایان گفت: ترس و وحشتی که در گذشته نسبت به سرطان وجود داشته، اکنون کمتر شده چرا که امید به زندگی و بهبودی در بیماران افزایش یافته است.

 

در برابر هر یک روز از زندگی کودک مبتلا به سرطان مسئولیم

بهناز آسنگری مدیر خدمات حمایتی محک با توجه به اهمیت کیفیت زندگی کودکان مبتلا به سرطان گفت: ممکن است درمان سرطان به بهبودی منجر نشود ولی ما در قبال هر یک روز زندگی کودک نیز مسئولیم و در محک تلاش می‌کنیم تا کلیه خدمات حمایتی به همراه خدمات درمانی به کودکان مبتلا به سرطان ارائه شود.

وی افزود: توجه به این امر باعث شده است تا یکپارچه‌سازی خدمات حمایتی در سراسر کشور به عنوان یکی از رئوس استراتژی ۱۴۰۰-۱۳۹۶ محک در نظر گرفته شود. براساس این استراتژی خدمات محک که شامل ۴۲ بسته حمایتی است، در اختیار کودکان مبتلا به سرطان سراسر کشور قرار می‌گیرد. همچنین استقرار سیستم درمان چندتخصصی در بیمارستان محک از مهم‌ترین اهداف در این بازه زمانی است.

وی مواردی چون پیگیری درمان و پرداخت هزینه‌های مرتبط با آن، ارائه خدمات روان‌شناسی و مددکاری اجتماعی به کودک و خانواده ایشان، اهدای اقلام مورد نیاز، مدرسه مجازی و… را از جمله ۴۲ بسته حمایتی محک دانست و گفت: «متناسب با شرایط و امکانات هر بیمارستان، خدمات محک به هر استان ارائه می‌شود تا کیفیت زندگی فرزندانمان در سراسر ایران حفظ شود.»

در تقویم محک ۷ دی، روز کودکان بهبودیافته از سرطان است. کیانا، دختر بنیانگذار محک در این روز متولد شده که بهبودی او انگیزه‌ای برای تشکیل مؤسسه خیریه محک بوده است.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10118 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60493 بازدید ]
8 سال پيش [ 35707 بازدید ]
9 سال پيش [ 20961 بازدید ]
6 سال پيش [ 20579 بازدید ]
5 سال پيش [ 14275 بازدید ]
8 سال پيش [ 14000 بازدید ]
9 سال پيش [ 12883 بازدید ]
6 سال پيش [ 11128 بازدید ]
8 سال پيش [ 10039 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9519 بازدید ]
4 سال پيش [ 9282 بازدید ]
4 سال پيش [ 8866 بازدید ]
7 سال پيش [ 8168 بازدید ]
5 سال پيش [ 8152 بازدید ]
4 سال پيش [ 8096 بازدید ]
3 سال پيش [ 8049 بازدید ]
4 سال پيش [ 7780 بازدید ]
5 سال پيش [ 7764 بازدید ]
4 سال پيش [ 7385 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1462 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1866 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1893 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1512 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1445 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1845 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1477 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1836 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1365 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1438 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1266 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1339 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1345 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1182 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1207 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1148 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 611 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 964 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 586 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 469 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 676 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 526 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 456 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 474 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 55 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 523 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 451 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 30 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 35 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 450 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 471 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 539 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 537 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 561 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 467 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید