یکشنبه, ۱۹ مهر ۱۴۰۵ /
32759
۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۲
1191 بازدید
۰

۵۸۰ هزار تن نهاده دامی در آذربایجان شرقی توزیع شد

 رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: بیش از ۵۸۰ هزار تن از انواع نهاده‌های دامی در استان توزیع شده است. به گزارش تبریزما،اکبر فتحی روز یکشنبه در جلسه کارگروه تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی، اظهار کرد: این نهاده ها با ارز ۴۲۰۰ تومانی تهیه و تامین می گردد، اتحادیه ها در توزیع نهاده های دامی […]



 رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: بیش از ۵۸۰ هزار تن از انواع نهاده‌های دامی در استان توزیع شده است.

به گزارش تبریزما،اکبر فتحی روز یکشنبه در جلسه کارگروه تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی، اظهار کرد: این نهاده ها با ارز ۴۲۰۰ تومانی تهیه و تامین می گردد، اتحادیه ها در توزیع نهاده های دامی باید دقت لازم را داشته باشند تا این نهاده ها به دست تولیدکنندگان واقعی محصولات دامی برسد.

وی با تاکید بر اینکه اتحادیه های دامداران، نقش اصلی و وظایف اساسی خود را که در اساسنامه مربوطه قید شده است به نحو احسن انجام دهند، اظهار کرد: مدیریت نهاده های یارانه دار تنها یکی از وظایف اتحادیه ها است و اتحادیه های دامی باید بر سایر موارد اعضای خود دخل و تصرف کافی داشته و نظارت جامعی بر آنها اعمال کنند.  

وی با تاکید بر این موضوع که اتحادیه های دامپروری با توجه به وضعیت فعلی کشور باید دقت مضاعفی در امر تولید داشته باشند، ادامه داد: اتحادیه های دامی باید از فرصت های ایجاد شده در راستای حل مشکلات بخش، تولیدکنندگان این حوزه را متشکل نموده و نسبت به افزایش اعضاء اقدام لازم را انجام دهند.   

فتحی با اشاره به اینکه اتحادیه های دامی باید جامعه خود را زیر چتر حمایتی قرار دهند، افزود: این اتحادیه ها باید با احصاء تعداد دام های اعضای خود اعم از دام های سبک و سنگین نسبت به پلاک دار کردن دام ها، تهیه نهاده های یارانه دار و مدیریت سایر موارد اعضا گام های موثرتری بردارند.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان، اظهار کرد: پلاک کوبی دام ها فرصت مغتنمی است که اتحادیه ها با استفاده مناسب از این ظرفیت می توانند اعضای خود را افزایش و نسبت به ارائه خدمات تجدید نظر کنند.

وی گفت: اتحادیه های دامی به عنوان سیاست گذاران این بخش مسائل و مشکلات جامعه هدف خود را شناسایی و ساز و کارهای علمی و عملی خود را برای رفع این موارد و مشکلات به کار بندند.

فتحی در ارتباط با پلاک کوبی و شناسنامه دار کردن دامها، اظهار کرد: پلاک کوبی دامها یک تکلیف قانونی است و همه باید به آن تمکین کنیم اتحادیه های دامی به عنوان متولیان این بخش، در عملیاتی کردن این مهم در اولویت اول قرار دارند و رسالت اصلی آنها بشمار می آید.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به قانون تمرکز وظایف جهادکشاورزی، اظهار کرد: براساس تصمیم سران سه قوا، امور مربوط به بازرگانی محصولات بصورت موقت به وزارت صنعت، معدن و تجارت انتقال یافته است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32759 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60654 بازدید ]
9 سال پيش [ 35883 بازدید ]
9 سال پيش [ 21152 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14450 بازدید ]
9 سال پيش [ 14138 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10271 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9096 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8314 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7952 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7613 بازدید ]
ادمین تبریز ما 8 روز پيش [ 51 بازدید ]
ادمین تبریز ما 17 روز پيش [ 72 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 26 روز پيش [ 56 بازدید ]
ادمین تبریز ما 29 روز پيش [ 59 بازدید ]
ادمین تبریز ما 29 روز پيش [ 65 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 225 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1697 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2111 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2188 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1632 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1758 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1564 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1641 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 405 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 560 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 703 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 84 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 771 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 575 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 564 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1539 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 162 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 640 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 871 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1164 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 617 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1040 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 789 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1160 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 214 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1012 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 844 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 507 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید