سه شنبه, ۵ خرداد ۱۴۰۵ /
9054
۰۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۹
691 بازدید
۰

مطالبه فعالان مطبوعاتی و رسانه ای از شهردار تبریز: ایجاد تحول اساسی در بخش روابط عمومی – فرهنگی – هنری شهرداری تبریز در جهت حرکت های جدی رسانه ای تبریز ۲۰۱۸

مطالبه فعالان مطبوعاتی و رسانه ای از شهردار تبریز: ایجاد تحول اساسی در بخش روابط عمومی – فرهنگی – هنری شهرداری تبریز در جهت حرکت های جدی رسانه ای تبریز ۲۰۱۸



عین اله حسین زاده
نویسنده و روزنامه نگار
یکی از وظایف شورای اسلامی شهر و شهرداری در کنار توجه به مسایل عمرانی و …، حرکت به سمت توسعه فرهنگی است و توسعه فرهنگی پیش نیاز توسعه شهری است که در این توسعه جایگاه مطبوعات و رسانه ها و هنرمندان بسیار حایز اهمیت می باشد که متاسفانه در دوران شهرداری آقای نجفی، کم تحرک ترین بخش شهرداری، بخش فرهنگی بود و یک حاکمیت و یکدستی رسانه ها و مطبوعات را شاهد بودیم و شهردار سابق با کمک روابط عمومی با به کارگیری خبرنگاران منتقد عملا جلو هرگونه انتقاد را گرفت و یک امپراطوریی رسانه ای را ایجاد نمود که متاسفانه این امپراطوری هنوز هم به حیات خود ادامه می دهد.
شهردار تبریز که پس از کش و قوس های فراوان بلاخره حکم خود را دریافت و به صورت رسمی کارش را شروع کرد، برای معرفی بیشتر برنامه های خود به رسانه ها و مطبوعات نیاز دارد ولی متاسفانه بستر لازم برای مشارکت رسانه ها در مدیریت شهری وجود ندارد.
آقای شهردار جدید شاید به اندازه آقای نجفی شهردار سابق چندان اهل رسانه و مطبوعات نباشد زیرا در مدیریت های قبلی ایشان در شهرداری باسمنج – سازمان نظام مهندسی ساختمان استان و عضویت شورای اسلامی شهر تبریز کمترین انعکاس رویدادها و فعالیتها در رسانه ها را شاهد بوده ایم؛ ولی در کسوت شهرداری کلانشهر تبریز به رسانه ها و مطبوعات نیاز مبرم دارد.
شهرداری کلانشهر تبریز و سایر دستگاههای مرتبط عملا اقدامات موثری برای تبریز ۲۰۱۸ به عنوان یکی از رویدادهای مهم در معرفی پتانسیل های گردشگری کلانشهر تبریز، انجام نداده اند ولی مطبوعات و رسانه ها و خبرگزاری های تبریز و استان بدون هیچ حمایت مادی و معنوی فقط به عشق تبریز، جور آنها را کشیده اند و در جهت اطلاع ر سانی این رویداد اقدام نموده اند.
اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری کلانشهر تبریز، وظیفه اصلی اطلاع رسانی و معرفی تبریز و پتانسیل های گردشگری و … را بر عهده دارد و در این راستا برخی اقدامات را انجام می دهد که ناکافی است و در شرایط فعلی عملا نمی توان انتظار حرکت مثبت در این زمینه داشت.
شهردار تبریز باید به دور از هر نوع ملاحظه و حفظ مصالح گروه های خاص برای بقا در سمت خود، برای حرکت های جدی رسانه ای جهت تبریز ۲۰۱۸ اقدام جدی در ایجاد تحول در بخش روابط عمومی – فرهنگی – هنری و … نماید تا شاهد تحول اساسی در این بخش ها باشیم.
البته خواسته به حق اهالی مطبوعات و رسانه هاف انتخاب فردی رسانه ای و آشنا به امر رسانه می باشد، اخیرا در گروههای تلگرامی افرادی به عنوان رئیس اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری کلانشهر تبریز مطرح می شوند که بدون مشورت با انجمن ها و تشکلهای رسانه ای استان می باشد.
پیشنهاد می شود شهردار محترم برای انتخاب رئیس جدید اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری کلانشهر تبریز با انجمن صنفی روزنامه نگاران استان، خانه مطبوعات استان، انجمن مدیران مطبوعات استان، برخی مدیران مسئول با سابقه مطبوعات و فعالان رسانه ای مشورت های لازم را داشته باشند.
امید است با ایجاد تغییر و تحول در این بخش، شاهد پایان دادن به امپراطوری رسانه ای در شهرداری کلانشهر تبریز باشیم. ان شاالله

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9054 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21002 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12924 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10092 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9325 بازدید ]
5 سال پيش [ 8914 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8195 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1548 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1415 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1214 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 438 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 692 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 512 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 740 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1428 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 664 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 216 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 494 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 579 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 495 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 461 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 565 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 975 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 687 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 623 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 555 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 383 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 420 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 889 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید