دوشنبه, ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ /
51812
۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۲
312 بازدید
۰

۹ هزار و ۳۶۴ هکتار سکونتگاه غیررسمی در آذربایجان‌شرقی وجود دارد

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی گفت: در زمان کنونی ۹ هزار و ۳۶۴ هکتار سکونتگاه غیررسمی و بافت فرسوده در بافت‌های تاریخی، مرکزی و حاشیه شهرهای استان وجود دارد.


۹ هزار و ۳۶۴ هکتار سکونتگاه غیررسمی در آذربایجان‌شرقی وجود دارد

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی گفت: در زمان کنونی ۹ هزار و ۳۶۴ هکتار سکونتگاه غیررسمی و بافت فرسوده در بافت‌های تاریخی، مرکزی و حاشیه شهرهای استان وجود دارد.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایرنا، ابوالقاسم سلطانی، با بیان اینکه حدود یک ‌میلیون و ۵۱۰ هزار نفر در این سکونتگاه ها ساکن هستند، افزود: ساکنان این مناطق از زندگی خوب و باکیفیتی برخوردار نیستند و این اداره کل هر سال در قالب طرح بازآفرینی اقدام به معرفی این واحدها به بانک ها برای دریافت وام فرسوده می کند.

وی با بیان اینکه سکونتگاه های غیررسمی در تبریز بیشتر به چشم می خورد، اظهار داشت: در این شهر حدود ۴ هزار و ۵۰۰ هکتار بافت‌ ناکارآمد و فرسوده وجود دارد و با توجه به اینکه بیشتر آن ها بر روی گسل تبریز احداث شده برای پیشگیری از بروز خسارت های مادی و جانی در اثر بلایای طبیعی به ویژه زلزله باید جابجا شوند.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی گفت: در این راستا این اداره کل در قالب طرح بازآفرینی شهری اقدام به معرفی واحدها برای دریافت وام بافت فرسوده از بانک ها می کند و هر سال به ۳ هزار تا ۳ هزار و ۵۰۰ واحد وام بافت فرسوده اعطا می شود.

سلطانی، با اشاره به اینکه تاکنون برای ۲۷ هزار و ۷۰۰ واحد وام بافت فرسوده اعطا شده است، ادامه داد: از این تعداد برای حدود ۲۲ هزار واحد در ۴ سال اخیر وام بافت فرسوده اعطا شده است.

وی احداث شهرک جوانان در زمینی به مساحت حدود ۱۳۲ هکتار را از پروژه های مهم بازآفرینی در تبریز اعلام و یادآوری کرد: در این شهرک ۳ هزار و ۵۰۰ واحد که قابل افزایش تا ۵ هزار واحد مسکونی است، برای جابجایی ساکنان مناطق بافت فرسوده تبریز احداث می شود.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه حدود ۳۲ هزار نفر از ساکنان مناطق حاشیه نشین تبریز باید جابجا شوند، گفت: پروژه ۲ هزار واحدی شهرک طلائیه نیز با همکاری سازمان همیاری شهرداری تبریز در زمینی به مساحت حدود ۱۳ هکتار در مرحله آماده‌ سازی است که در قالب درجا سازی در جوار بافت حاشیه‌نشین اجرا می شود.

سلطانی، ادامه داد: در سال های گذشته با همکاری این اداره کل و شهرداری تبریز ۱۷۰ واحد در منطقه «اسدگولی» احداث شده و این کار برای احداث ۴۰۰ واحد دیگر نیز ادامه دارد و در این راستا حدود ۱.۶ هکتار در این منطقه برای احداث ۳۵۰ واحد مسکونی تحویل شهرداری شده است.

وی اظهار داشت: در این راستا پروژه های ۴۵۰ واحدی یوسف‌آباد، ۳۰۰ واحدی انتهای طالقانی، یک هزار و ۶۰۰ واحدی اراضی کرکج، ۶۰۰ واحدی نگین اندیشه و ۶۰۰ واحدی آیمان در این شهر اجرا می شود.

آذربایجان شرقی با بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمعیت دارای ۶۳ شهر و شهرستان است.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 51812 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58624 بازدید ]
8 سال پيش [ 33862 بازدید ]
8 سال پيش [ 19228 بازدید ]
5 سال پيش [ 18810 بازدید ]
5 سال پيش [ 12560 بازدید ]
8 سال پيش [ 12208 بازدید ]
8 سال پيش [ 11120 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9418 بازدید ]
7 سال پيش [ 8298 بازدید ]
5 سال پيش [ 7897 بازدید ]
4 سال پيش [ 7682 بازدید ]
4 سال پيش [ 7196 بازدید ]
5 سال پيش [ 6521 بازدید ]
7 سال پيش [ 6504 بازدید ]
2 سال پيش [ 6408 بازدید ]
5 سال پيش [ 6244 بازدید ]
4 سال پيش [ 6223 بازدید ]
4 سال پيش [ 6170 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 37 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 51 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 47 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 51 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 39 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 40 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 36 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 92 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 256 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 107 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 306 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 243 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 87 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 325 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 238 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 474 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1350 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 265 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 486 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 261 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 334 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 239 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 277 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 279 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 964 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 309 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 2834 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید