سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
51812
۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۲
489 بازدید
۰

۹ هزار و ۳۶۴ هکتار سکونتگاه غیررسمی در آذربایجان‌شرقی وجود دارد

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی گفت: در زمان کنونی ۹ هزار و ۳۶۴ هکتار سکونتگاه غیررسمی و بافت فرسوده در بافت‌های تاریخی، مرکزی و حاشیه شهرهای استان وجود دارد.


۹ هزار و ۳۶۴ هکتار سکونتگاه غیررسمی در آذربایجان‌شرقی وجود دارد

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی گفت: در زمان کنونی ۹ هزار و ۳۶۴ هکتار سکونتگاه غیررسمی و بافت فرسوده در بافت‌های تاریخی، مرکزی و حاشیه شهرهای استان وجود دارد.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایرنا، ابوالقاسم سلطانی، با بیان اینکه حدود یک ‌میلیون و ۵۱۰ هزار نفر در این سکونتگاه ها ساکن هستند، افزود: ساکنان این مناطق از زندگی خوب و باکیفیتی برخوردار نیستند و این اداره کل هر سال در قالب طرح بازآفرینی اقدام به معرفی این واحدها به بانک ها برای دریافت وام فرسوده می کند.

وی با بیان اینکه سکونتگاه های غیررسمی در تبریز بیشتر به چشم می خورد، اظهار داشت: در این شهر حدود ۴ هزار و ۵۰۰ هکتار بافت‌ ناکارآمد و فرسوده وجود دارد و با توجه به اینکه بیشتر آن ها بر روی گسل تبریز احداث شده برای پیشگیری از بروز خسارت های مادی و جانی در اثر بلایای طبیعی به ویژه زلزله باید جابجا شوند.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی گفت: در این راستا این اداره کل در قالب طرح بازآفرینی شهری اقدام به معرفی واحدها برای دریافت وام بافت فرسوده از بانک ها می کند و هر سال به ۳ هزار تا ۳ هزار و ۵۰۰ واحد وام بافت فرسوده اعطا می شود.

سلطانی، با اشاره به اینکه تاکنون برای ۲۷ هزار و ۷۰۰ واحد وام بافت فرسوده اعطا شده است، ادامه داد: از این تعداد برای حدود ۲۲ هزار واحد در ۴ سال اخیر وام بافت فرسوده اعطا شده است.

وی احداث شهرک جوانان در زمینی به مساحت حدود ۱۳۲ هکتار را از پروژه های مهم بازآفرینی در تبریز اعلام و یادآوری کرد: در این شهرک ۳ هزار و ۵۰۰ واحد که قابل افزایش تا ۵ هزار واحد مسکونی است، برای جابجایی ساکنان مناطق بافت فرسوده تبریز احداث می شود.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه حدود ۳۲ هزار نفر از ساکنان مناطق حاشیه نشین تبریز باید جابجا شوند، گفت: پروژه ۲ هزار واحدی شهرک طلائیه نیز با همکاری سازمان همیاری شهرداری تبریز در زمینی به مساحت حدود ۱۳ هکتار در مرحله آماده‌ سازی است که در قالب درجا سازی در جوار بافت حاشیه‌نشین اجرا می شود.

سلطانی، ادامه داد: در سال های گذشته با همکاری این اداره کل و شهرداری تبریز ۱۷۰ واحد در منطقه «اسدگولی» احداث شده و این کار برای احداث ۴۰۰ واحد دیگر نیز ادامه دارد و در این راستا حدود ۱.۶ هکتار در این منطقه برای احداث ۳۵۰ واحد مسکونی تحویل شهرداری شده است.

وی اظهار داشت: در این راستا پروژه های ۴۵۰ واحدی یوسف‌آباد، ۳۰۰ واحدی انتهای طالقانی، یک هزار و ۶۰۰ واحدی اراضی کرکج، ۶۰۰ واحدی نگین اندیشه و ۶۰۰ واحدی آیمان در این شهر اجرا می شود.

آذربایجان شرقی با بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمعیت دارای ۶۳ شهر و شهرستان است.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 51812 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60619 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21103 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14413 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13044 بازدید ]
7 سال پيش [ 11251 بازدید ]
8 سال پيش [ 10228 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9041 بازدید ]
6 سال پيش [ 8316 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8185 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7873 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1690 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1276 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 523 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1209 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 504 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 556 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 270 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 227 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 470 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 722 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 437 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 522 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 767 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 201 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 700 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 968 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 522 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1395 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 291 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 684 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 262 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 492 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید