چهارشنبه, ۴ شهریور ۱۴۰۵ /
61179
۰۶ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۶
887 بازدید
۰

دولت سیزدهم باید دولت وفاق ملی باشد

حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل هاشم جمعه شب، پنجم شهریور ماه در برنامه‌ی پیام جمعه‌ی شبکه‌ی سهند در خصوص هفته‌ی دولت اظهار کرد: هفته‌ی دولت، هفته‌ی قدردانی و سپاس از دولتمردانی است که در راه خدمت به مردم قدم برداشته‌اند و شهیدان رجایی و باهنر دو نام آشنا، با برکت و انسان مکتبی […]



حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل هاشم جمعه شب، پنجم شهریور ماه در برنامه‌ی پیام جمعه‌ی شبکه‌ی سهند در خصوص هفته‌ی دولت اظهار کرد: هفته‌ی دولت، هفته‌ی قدردانی و سپاس از دولتمردانی است که در راه خدمت به مردم قدم برداشته‌اند و شهیدان رجایی و باهنر دو نام آشنا، با برکت و انسان مکتبی و انقلابی بودند که تا ابد در ذهن امت اسلامی جاویدان خواهند ماند.

وی ادامه داد: شهیدان رجایی و باهنر در واقع دو قهرمان بودند که در استقامت، ایمان و عمل صالح از دیگران پیشی گرفتند.

وی با اشاره به انتظار مردم از دولت سیزدهم بیان کرد: دولت سیزدهم باید دولت کار و خدمت جهادی باشد و  همه می‌دانند که یک سری مشکلات معیشتی و اقتصادی داشتیم که حل این مشکلات به تلاش بیشتر و یک سری اقدامات فوری، میان مدت و دراز مدت نیاز دارد.

نماینده ولی فقیه در استان یادآور شد: پیوست رسانه‌ای و اقناع هنرمندانه‌ی افکار عمومی و نخبگانی، وظیفه‌ی مهم و راهبردی دیگر دولت است که فقدان و یا کمبود آن، هزینه زیادی را به جامعه تحمیل کرده که باید خدمات دولت و حل مشکلات را در اختیار نخبگان قرار دهیم.

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، وی در خصوص بسته‌های اعلامی دولت متذکر شد: بسته های برنامه‌ای اعلامی باید منطقی، سنجیده، اثربخش، دارای اهداف روشن بوده و قابلیت سنجش و ارزیابی را داشته باشد و انتظار همگانی این است که  دولت جوان حزب الهی در رده های مختلف مدیریت بر اساس شایسته سالاری تایید شود.

امام جمعه‌ی تبریز خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم باید در تمامی سطوح از بالا به پایین نماد مسئولیت‌پذیری، نقدپذیری و سعه‌ی صدر انقلابی در مواجهه با مطالبات مردمی و انتقادات نخبگانی بوده و مدیران آن نیز باید نماد شفافیت و صداقت باشند چرا که پاسخگویی و در دسترس بودن به تناسب سطح مدیریت و گفت‌وگوی رودررو با مردم و در میان گذاشتن موفقیت ها، کامیابی‌ها و ناکامی‌ها با مردم، اقناع افکار عمومی را در پی خواهد داشت.

وی با اشاره به بحران افغانستان بیان کرد: پیش‌بینی این بود که دولت اشرف غنی ساقط شده و طالبان بر کابل مسلط خواهند شد و اکنون ثابت شده است که نه شرایط طالبان به خاطر تنوع و انشعابات داخلی و نه شرایط کشور افغانستان و مردم آن، اجازه نمی‌دهد که طالبان به تنهایی حکومت را به دست گیرند.

وی در رابطه با سیاست نهادهای مختلف ایرانی در رابطه با موضوع افغانستان اضافه کرد: در صورتی که طالبان سودای حکومت‌رانی بر افغانستان را در سر داشته باشند، دولت او محکوم به زوال خواهد شد، افغانستان نباید گرفتار جنگ داخلی شود، گفت‌وگوهای بین افغانی ها باید تداوم یافته و منجر به حکومت فراگیر با عدم دخالت آمریکا شود.

نماینده‌ی ولی فقیه آذربایجان شرقی در خصوص موقعیت ویژه‌ی جغرافیایی افغانستان گفت: افغانستان تنها کشوری است که چهار قدرت اول سیاسی و اقتصادی بر آن ایفای نقش کرده و این نوع تلاقی در کمتر کشوری دیده می‌شود چرا که دلیل آن، موقعیت ویژه‌ی جغرافیایی آن بوده که  تسلط بر  آن، تسلط بر دروازه‌ی شرق و غرب آسیا است.

وی ادامه داد: وجود تضاد منافع متعدد و زرنگ‌تر شدن طالبان، شرایط افغانستان  را از هر جهت سخت‌تر و پیچیده‌تر کرده که البته نباید با عراق و سوریه مقایسه کرد.

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم در پایان تاکید کرد: در شرایط کنونی پاکستان با چین نزدیک بوده که آمریکا و روسیه به خاطر مقابله با چین در افغانستان قرابت منافع دارند که البته ایران  با هند، روسیه و چین تعامل دارد.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=24663

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61179 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60621 بازدید ]
9 سال پيش [ 35852 بازدید ]
9 سال پيش [ 21106 بازدید ]
7 سال پيش [ 20694 بازدید ]
6 سال پيش [ 14415 بازدید ]
9 سال پيش [ 14112 بازدید ]
9 سال پيش [ 13047 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10231 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9661 بازدید ]
5 سال پيش [ 9415 بازدید ]
5 سال پيش [ 9043 بازدید ]
6 سال پيش [ 8321 بازدید ]
5 سال پيش [ 8288 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8187 بازدید ]
5 سال پيش [ 7925 بازدید ]
6 سال پيش [ 7874 بازدید ]
4 سال پيش [ 7563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 161 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2104 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1651 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1586 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2050 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1520 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1604 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1495 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1362 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1325 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 213 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 573 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 556 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 973 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 694 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 244 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 313 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 674 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 486 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 756 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 528 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 497 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 472 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 2682 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 457 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 616 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 556 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 459 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 474 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید