یکشنبه, ۲ شهریور ۱۴۰۴ /
12129
۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۷:۴۷
572 بازدید
۰

چرا باید به سرمربی تراکتورسازی حق بدهیم؟

تبریز ما: سرمربی تیم تراکتورسازی پس از بازی با الجزیره بار دیگر به تمجید از عملکرد شاگردانش پرداخت.  تراکتورسازی تبریز در هفته سوم مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا مقابل میزبان خود الجزیره امارات به نتیجه مساوی بدون گل دست یافت تا بعد از دو باخت مقابل نمایندگان عربستان و قطر اولین امتیاز آسیایی […]




چرا باید به سرمربی تراکتورسازی حق بدهیم؟

تبریز ما: سرمربی تیم تراکتورسازی پس از بازی با الجزیره بار دیگر به تمجید از عملکرد شاگردانش پرداخت.

 تراکتورسازی تبریز در هفته سوم مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا مقابل میزبان خود الجزیره امارات به نتیجه مساوی بدون گل دست یافت تا بعد از دو باخت مقابل نمایندگان عربستان و قطر اولین امتیاز آسیایی خود در فصل جاری را کسب کند.

ارطغرول ساغلام، سرمربی ترکیه ای تیم تراکتورسازی تبریز در نشست خبری پس از بازی همانند بازی های گذشته تیمش بدون توجه به نتیجه بازی به تمجید از شاگردانش پرداخته و اظهار داشت: “از بازیکنانم تشکر می‌کنم. آنها عملکرد خوبی داشتند و به این نفرات تبریک می‌گویم.”

تراکتورسازی در بازی هفته دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا با سه گل مغلوب الغرافه قطر شد. پس از بازی آمار و ارقام حاکی از برتری مطلق تیم ساغلام بود اما نتیجه چیز دیگری را نشان می داد.

تیم ساغلام هم در شوت در چارچوب هم در تعداد کل شوت ها  از الغرافه بالاتر بود؛ این تیم حتی دو برابر الغرافه پاسکاری کرده و درصد بیشتری از مالکیت توپ را نیز نسبت به حریف خود در اختیار داشت.

در بازی با الجزیره هم شرایط همان شرایطی بود که در بازی با الغرافه شاهدش بودیم. اگرچه بدون داشتن اطلاعات از شرایط با این تفاسیر به نظر می رسد که ساغلام حق داشته از شاگردانش در بازی با الجزیره رضایت داشته باشد.

هر چند تراکتور بازی را نبرد اما بازیکنان این تیم در شرایط خوبی بودند و بازی قابل قبولی را از خود به نمایش گذاشتند. در بازی که شاهد آن بودیم شاید تصور می کردیم که تراکتورسازی تیم میزبان است اما در واقعیت الجزیره میزبان بود و تراکتور بیشتر حمله می کرد و موقعیت خلق می کرد.

 

تراکتورِ ساغلام در بازی مقابل الجزیره حدود ۵ موقعیت گل بالای هشتاد درصد داشت که هیچ کدام از این موقعیت ها به گل منجر نشد. از موقعیت تک به تک بدون مزاحمت مدافع گرفته تا در شرایط دو به تک ایده آل و غفلت مدافعان حریف گرفته تا موقعیت های شوتزنی متعدد برای بازیکنان تراکتورسازی به وجود آمد ولی هیچ کدام از آنها به گل تبدیل نشد. در روزی که بیشتر هافبک های تیم تراکتورسازی جور مهاجمان را در زمینه تلاش برای زدن گل می کشیدند مهدی زاده و پهلوان چندین و چند موقعیت گل را از دست دادند که اگر یکی از آنها تبدیل به گل می شد اینک تراکتور وضعیتی بسیار بهتر از شرایط کنونی در جدول رده بندی داشت.

تراکتورسازی در بازی با الجزیره مهدی کیانی را داشت که علاوه بر انجام موفق وظیفه اصلی خود یعنی تخریب و از کار انداختن حملات تیم حریف، چند پاس عمقی استثنایی برای مهاجمان تیمش ارسال کرد که هر یک از این پاس ها پتانسیل تبدیل شدن به پاس گل را داشتند. مهدی زاده و پهلوان هم که خوب دویدند، خوب پاس دادند و خوب شوت زدند. در خط دفاعی تراکتوری ها کم اشتباه تر از روزهای قبل بودند، گرچه بازهم اشتباهاتی داشتند اما به هر حال دروازه یک تیم که بسته بماند نشان از عملکرد خوب خط دفاعی و دروازه بان است؛ جوردی آلمیدا نیز درون دروازه نمایش مطمئنی داشت و دروازه تیمش را بسته نگاه داشت و اگر بخت و شانس را جزئی از فوتبال بدانیم باید بگوییم که در صورت یار بودن بخت با تیم ساغلام، این تیم می توانست پیروز شده و با سه امتیاز زمین بازی را ترک کند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 12129 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58747 بازدید ]
8 سال پيش [ 33908 بازدید ]
8 سال پيش [ 19274 بازدید ]
6 سال پيش [ 18842 بازدید ]
5 سال پيش [ 12603 بازدید ]
8 سال پيش [ 12331 بازدید ]
8 سال پيش [ 11177 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9469 بازدید ]
7 سال پيش [ 8353 بازدید ]
5 سال پيش [ 7946 بازدید ]
4 سال پيش [ 7723 بازدید ]
4 سال پيش [ 7237 بازدید ]
5 سال پيش [ 6563 بازدید ]
7 سال پيش [ 6549 بازدید ]
2 سال پيش [ 6452 بازدید ]
5 سال پيش [ 6294 بازدید ]
4 سال پيش [ 6261 بازدید ]
4 سال پيش [ 6219 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 387 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 558 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 400 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 340 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 356 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 380 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 333 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 802 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 28 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 355 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 772 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 634 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 285 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 254 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 331 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 247 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 670 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید