یکشنبه, ۲ شهریور ۱۴۰۴ /
10737
۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۵:۵۴
332 بازدید
۰

پارکهای خصوصی در تبریز راه اندازی می‌شوند

تبریز ما: مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری تبریز از برنامه‌ریزی برای راه اندازی پارکهای خصوصی در سطح شهر خبر داد. به گزارش تبریز ما به نقل از سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری تبریز، علی مدبر در جلسه شورای مدیران فضای سبز مناطق دهگانه تبریز اظهار داشت: مناطق باید از طریق […]




پارکهای خصوصی در تبریز راه اندازی می‌شوند

تبریز ما: مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری تبریز از برنامه‌ریزی برای راه اندازی پارکهای خصوصی در سطح شهر خبر داد.

به گزارش تبریز ما به نقل از سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری تبریز، علی مدبر در جلسه شورای مدیران فضای سبز مناطق دهگانه تبریز اظهار داشت: مناطق باید از طریق شناسایی زمین های بایر روی این موضوع کار کرده و در نقشه ها زمین های بایر را شناسایی کنند.

مدبر با بیان اینکه این پارکهای خصوصی می توانند باغات ما را نجات دهند، گفت: در این خصوص باید با معاونت شهرسازی و معماری جلسه مشترکی برگزار کنیم و سپس مالکان این زمین ها را پیدا کنیم.

وی این پارکها را فرصت خوبی برای سرمایه گذاری و درآمدزایی دانسته و افزود: از طریق ایجاد کاربری های سرمایه گذاری و با همان هزینه اجاره بتوانیم از فضای سبز آن باغ‌ها نیز نگهداری کنیم. همچنین در تعدادی از پارکها نیز به طور مستقل باید خودمان وارد سرمایه گذاری و درآمدزایی شویم.

مدبر با تاکید بر اینکه چهره،ویترین و زیبایی شهر به این سازمان وابسته است، تصریح کرد: در نخستین جلسه با مدیران فضای سبز سیاست های کلی طرح می شود چرا که اگر آمار، اطلاعات و برنامه نداشته باشیم و نتوانیم با سیاست پیش برویم، دچار روزمرگی می شویم.

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری تبریز یادآور شد: درخواست خواهیم کرد تا طی ابلاغ مشخصی، دبیر ورودی های شهر سازمان ما باشد تا طرح و نظارت کافی برای زیبایی هر چه بیشتر این نقاط مهم شهری داشته باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: باید اولویت های فضای سبز تبریز را مشخص کنیم و بدانیم که اولویت ما فضای سبز مرکز شهر، کمربند سبز شهری، کمربندهای دوم و سوم و یا تعدادی مراکز تفریحی و پارک های کوچک محلات و یا پارکهای بزرگ است و به ترتیب این موارد را طبقه بندی کنیم.

مدبر همچنین با اشاره به موضوع گلکاری و خرید گل، یادآور شد: در خصوص کاشت نهال و گل باید از اقدامات دیمی پرهیز کنیم. در فضای سبز نباید کیفیت را فدای کمیت کنیم . توجه صرف به موضوع کمیت، با توجه به شرایط آبی منطقه بدون مطالعه و امکان سنجی این حجم کاشت درست نیست.

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری تبریز با تاکید بر اینکه امسال گلهای پیازی اختر جلوه ای خاص و زیبا به سطح شهر بخشیده بود، گفت: با این وجود ما در زمینه آرایش و پیرایش فضای سبز موفق نبوده ایم. در حالی که باید توجه کنیم به طور مثال ارقام ردیفی و درختان به موقع و درست کاشته شود و به عبارتی وحدت در کثرت را بیافرینیم و در این زمینه از طبیعت الهام بگیریم.

وی با اشاره به الگوگیری از سبک های جدید احداث پارکها و فضای سبز در دنیا، خاطرنشان کرد: در این زمینه طبیعت محور باشیم نه اینکه شهر را در پارک خلاصه کنیم. به همین منظور دفتر مطالعات و برنامه ایجاد شود و دیگر با سنگ و جدول گذاری و… پارک ها را نسازیم. در واقع باید تلاش کنیم ‌ محوریت دیدگاه های عمرانی را در پارکها و فضای سبز ایجاد کنیم.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10737 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58752 بازدید ]
8 سال پيش [ 33912 بازدید ]
8 سال پيش [ 19278 بازدید ]
6 سال پيش [ 18848 بازدید ]
5 سال پيش [ 12613 بازدید ]
8 سال پيش [ 12336 بازدید ]
8 سال پيش [ 11184 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9473 بازدید ]
7 سال پيش [ 8359 بازدید ]
5 سال پيش [ 7949 بازدید ]
4 سال پيش [ 7729 بازدید ]
4 سال پيش [ 7241 بازدید ]
5 سال پيش [ 6565 بازدید ]
7 سال پيش [ 6553 بازدید ]
2 سال پيش [ 6455 بازدید ]
5 سال پيش [ 6299 بازدید ]
4 سال پيش [ 6266 بازدید ]
4 سال پيش [ 6225 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 5 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 324 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 657 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 741 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 294 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 286 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 350 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 343 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 407 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 589 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 328 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 101 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 551 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 390 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 85 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1844 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 25 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید