سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ /
13891
۱۹ تیر ۱۳۹۷ - ۵:۱۱
448 بازدید
۰

وراث متوفیان سهام عدالت می‌توانند وکیل قانونی بگیرند

تبریز ما:وراث متوفیان سهام عدالت می‌توانند برای دریافت سود این سهام وکیل قانونی بگیرند. به گزارش تبریز ما،وراث متوفیان سهام عدالت می‌توانند نسبت به تعیین وکیل قانونی اقدام کرده و وکلای قانونی وراث با ارائه وکالتنامه رسمی و محضری، امکان مراجعه به دفاتر منتخب پیشخوان خدمات الکترونیک دولت و امضای تقسیم‌نامه سهام عدالت را به […]




وراث متوفیان سهام عدالت می‌توانند وکیل قانونی بگیرند

تبریز ما:وراث متوفیان سهام عدالت می‌توانند برای دریافت سود این سهام وکیل قانونی بگیرند.

به گزارش تبریز ما،وراث متوفیان سهام عدالت می‌توانند نسبت به تعیین وکیل قانونی اقدام کرده و وکلای قانونی وراث با ارائه وکالتنامه رسمی و محضری، امکان مراجعه به دفاتر منتخب پیشخوان خدمات الکترونیک دولت و امضای تقسیم‌نامه سهام عدالت را به جای شخص وارث خواهند داشت.

طرح سهام عدالت در حالی از سال ۱۳۸۵ تا کنون در کشور در حال اجرا است که بر اساس آن تا کنون بیش از ۴۹ میلیون نفر از افراد جامعه به عنوان مشمولان نهایی این طرح شناخته و از آن زمان تاکنون از این تعداد بیش از ۲ میلیون نفر متوفی شده‌اند.

بر این اساس با توجه به تقسیم نقدی سود سال مالی ۱۳۹۵ شرکت‌های سرمایه‌پذیر، موضوع تقسیم سود متوفیان میان وراث قانونی این افراد چند روزی است که به جریان افتاده و وراث قانونی این دسته از مشمولان باید با مراجعه به دفاتر منتخب پیشخوان خدمات الکترونیک دولت اقدام به ارائه مدارک لازم کرده تا پس از راستی آزمایی، سود سهام عدالت متوفیان میان آنها توزیع شود.

بر این اساس وراث قانونی می‌توانند جهت اطلاع از وضعیت سهام عدالت متوفیان به نشانی اینترنتی samanese.ir مراجعه و با ورود اطلاعات هویتی متوفی از مشمول بودن وی کسب اطلاع نمایند و صورت وضعیت دارایی سهام عدالت مربوط را مشاهده کنند.

همچنین باید به این نکته اشاره کرد که وراث قانونی مشمولان متوفی می‌توانند با مراجعه به یکی از دفاتر منتخب پیشخوان خدمات الکترونیک دولت و با ارائه مدارک لازم و امضای تقسیم‌نامه سهام عدالت نسبت به تقسیم سهام عدالت و منافع آن اقدام کنند.

بدیهی است تا زمانی که کلیه وراث قانونی نسبت به تامین مدارک لازم و امضای تقسیم‌نامه سهام عدالت اقدام نکنند، درخواست تقسیم ترتیب اثر داده نخواهد شد و چنانچه یک یا چند نفر از وراث نتوانند در دفاتر پیشخوان حضور بهم رسانند یا ارائه مدرک نمایند انجام خدمات سایر وراث نیز امکان پذیر نیست.

بر این اساس مدارک لازم برای ارائه به دفاتر پیشخوان خدمات الکترونیک دولت جهت تقسیم سهام عدالت متوفیان نیز عبارتند از:

    الف- کدملی و تاریخ تولد متوفی

    ب- اصل کارت ملی وراث قانونی

    پ- اصل گواهی حصر وراثت شخص متوفی

    ت- شماره شبای بانکی وراث

    ث- نشانی و کدپستی محل اقامت یکی از وراث

همچنین وراث قانونی صرفا می‌توانند قدرالسهم خود را تنها به کسانی که نام و مشخصات ایشان در گواهی حصر وراثت شخص متوفی بعنوان وارث ذکر شده انتقال دهند و بذل و انتقال یا هرنوع واگذاری آن به اشخاص دیگر امکان‌پذیر نیست.

این در حالی است که وراث می‌توانند نسبت به تعیین وکیل قانونی اقدام کرده و وکلای قانونی وراث با ارائه وکالتنامه رسمی و محضری، امکان مراجعه به دفاتر منتخب پیشخوان خدمات الکترونیک دولت و امضای تقسیم‌نامه سهام عدالت را به جای شخص وارث خواهند داشت.

همچنین این اقدام در مورد قیم یا ولی و کفیل اشخاص نیز امکان‌پذیر است.از سوی دیگر در حالی هنوز سقف زمانی برای مراجعه وراث قانونی به دفاتر پیشخوان خدمات الکترونیک دولت تعیین نشده است که به تمامی ذینفعان (وراث قانونی) توصیه می‌شود در اسرع وقت به این دفاتر مراجعه و خدمات لازم را اخذ کنند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13891 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58490 بازدید ]
8 سال پيش [ 33721 بازدید ]
8 سال پيش [ 19048 بازدید ]
5 سال پيش [ 18661 بازدید ]
5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
8 سال پيش [ 12070 بازدید ]
8 سال پيش [ 10964 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9265 بازدید ]
7 سال پيش [ 8149 بازدید ]
5 سال پيش [ 7768 بازدید ]
4 سال پيش [ 7550 بازدید ]
4 سال پيش [ 7040 بازدید ]
5 سال پيش [ 6380 بازدید ]
6 سال پيش [ 6343 بازدید ]
2 سال پيش [ 6281 بازدید ]
4 سال پيش [ 6094 بازدید ]
4 سال پيش [ 6091 بازدید ]
4 سال پيش [ 6008 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 294 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 415 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 403 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1042 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 385 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 395 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 177 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 411 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 33 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 349 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 572 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 382 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 581 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 538 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 635 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 375 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید