شنبه, ۲ اسفند ۱۴۰۴ /
61268
۰۷ شهریور ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۲
550 بازدید
۰

واکسن نداریم ولی باید واکسن بزنید

بسیاری از کشورها از اجبار و تهدید نیز برای کشاندن مردم به مراکز واکسیناسیون استفاده کرده‌اند ولی تیر تهدید آخرین تیری است که در بسیاری از کشورها استفاده می‌شود. به گزارش تبریز ما، واکسیناسیون قطره چکانی بر علیه بیماری کرونا و همچنین بی‌برنامگی در توزیع و تزریق واکسن‌های مختلف و رنگارنگ اهدایی و خریداری شده […]



بسیاری از کشورها از اجبار و تهدید نیز برای کشاندن مردم به مراکز واکسیناسیون استفاده کرده‌اند ولی تیر تهدید آخرین تیری است که در بسیاری از کشورها استفاده می‌شود.
به گزارش تبریز ما، واکسیناسیون قطره چکانی بر علیه بیماری کرونا و همچنین بی‌برنامگی در توزیع و تزریق واکسن‌های مختلف و رنگارنگ اهدایی و خریداری شده در کشور به معضلی اساسی و تهدیدی جدی تبدیل شده است.
در چنین اوضاع و احوالی و در شرایطی که این روزها آمار مرگ و میر ناشی از کرونا افزایش چشمگیری داشته است، سخنی از وزیر بهداشت دولت جدید منتشر شد که با این روند واکسیناسیون و با این وضعیت بحرانی کشور و فوتی‌های زیاد، انتقاداتی در فضای مجازی در پی داشت.
عین‌اللهی وزیر جدید بهداشت در اولین روزهای کاری خود و با علم به کمبود واکسن در کشور، با تهدید کسانی که واکسن نزده اند و نخواهند زد گفته است که این افراد از بسیاری از خدمات عمومی در آینده محروم خواهد شد. این که برای جلوگیری از روند شیوع کرونا همه باید واکسن بزنند و تزریق واکسن امری اجتماعی است و نه فردی امری قابل قبول است چرا که افرادی که به دلخواه خود واکسینه نمی‌شوند امنیت سلامت جامعه را به خطر می‌اندازند. سخنان وزیر بهداشت را اگر جدای از مشکلات پیش‌روی واکسیناسیون در کشور مورد نقد قرار دهیم، بایستی گفت که در بسیاری از نقاط دنیا که به صورت منظم‌تر امر واکسیناسیون را پیش می‌برند و حتی به گروه سنی نوجوانان هم رسیده‌اند تهدید از محرومیت‌ها آخرین ابزار حکومت‌ها و سازمان‌ها برای واکسیناسیون اجباری است و بسیاری از این کشورها امر اقناع و پاداش را برای پیشبرد بهتر واکسیناسیون انتخاب کرده‌اند.
تشویق مردم برای دریافت واکسن توسط چهره‌های محبوب در ترکیه، استفاده از تابلوها و کلیپ‌های تبلیغاتی تاثیرگذار در کشورهایی چون روسیه و فرانسه، واکسیناسیون مردم در مراکز پر رفت و آمد چون مراکز خرید در روسیه و مساجد در الجزایر، پاداش نقدی، بلیط رایگان مسابقات بسکتبال، کمک هزینه تحصیلی و ایرپد مجانی در آمریکا، اهدای لوازم خانگی مجانی و نوشیدنی‌های مجانی و خدمات تخفیف‌دار در هند، بسته‌های مالی و سفرهای مجانی در مالزی، اعطای قطعه زمین مجانی به قید قرعه در فیلیپین و استفاده از وعده‌های غذایی رایگان و استخرهای شنای عمومی در کره‌جنوبی گوشه‌ای از سیاست‌های اقناعی و بسته‌های تشویقی کشورهای مختلف برای تشویق و اقناع شهروندان‌شان برای مشارکت در واکسیناسیون عمومی است.
البته بسیاری از کشورها از اجبار و تهدید نیز برای کشاندن مردم به مراکز واکسیناسیون استفاده کرده‌اند ولی تیر تهدید آخرین تیری است که در بسیاری از کشورها استفاده می‌شود که متاسفانه وزیر جدید بهداشت بدون آزمودن روش‌های اقناعی و تشویقی، با ادبیاتی دستوری و تهدیدی با این موضوع برخورد کرده است.
ای کاش مشاوران وزیر جدید به او متذکر شوند که در صورت رهایی از این بی‌نظمی در امر واکسیناسیون خصوصا در دوز دوم واکسن‌های خارجی، چنین سیاستی آن هم در امر بهداشت جامعه کارایی چندانی نخواهد داشت چرا که جریمه‌های میلیونی هم نتوانست مانع مسافرت‌ها و نادیده گرفتن پروتکل‌ها شود و امروز شاهد این حجم از فوتی‌های کرونایی در کشور هستیم.
نگارنده: رسول پورزمانی

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/131704

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61268 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60443 بازدید ]
8 سال پيش [ 35650 بازدید ]
9 سال پيش [ 20923 بازدید ]
6 سال پيش [ 20544 بازدید ]
5 سال پيش [ 14230 بازدید ]
8 سال پيش [ 13958 بازدید ]
9 سال پيش [ 12842 بازدید ]
6 سال پيش [ 11091 بازدید ]
8 سال پيش [ 9992 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9473 بازدید ]
4 سال پيش [ 9251 بازدید ]
4 سال پيش [ 8818 بازدید ]
7 سال پيش [ 8136 بازدید ]
5 سال پيش [ 8123 بازدید ]
4 سال پيش [ 8045 بازدید ]
3 سال پيش [ 8009 بازدید ]
4 سال پيش [ 7745 بازدید ]
5 سال پيش [ 7714 بازدید ]
4 سال پيش [ 7303 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1417 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1773 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1808 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1451 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1405 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1784 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1421 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1770 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1232 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1307 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1382 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1212 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1281 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1287 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1206 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1128 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1163 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1115 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 584 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1134 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 479 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 536 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 463 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 167 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 133 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 475 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 557 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 500 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 937 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 664 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 422 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 493 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1325 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 855 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 447 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1591 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 488 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1121 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید