جمعه, ۱۷ مهر ۱۴۰۵ /
49867
۰۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۲
567 بازدید
۰

نظارت هوشمند بر تردد بیماران کرونایی/ ایجاد قرنطینه معکوس

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا، با اشاره به آغاز دو هفته تعطیلی برای کنترل بیماری کرونا در کشور، توضیحاتی ارائه داد.



نظارت هوشمند بر تردد بیماران کرونایی/ ایجاد قرنطینه معکوس

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا، با اشاره به آغاز دو هفته تعطیلی برای کنترل بیماری کرونا در کشور، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رئیسی، شنبه شب در برنامه تیتر امشب شبکه خبر، در ارتباط با آثار تعطیلی‌های دو هفته‌ای در کشور، گفت: آنچه این روزها بیشتر نگران کننده شده است، انتقال خانوادگی این بیماری است.

وی با عنوان این مطلب که روز اول رعایت پروتکل‌ها در کشور جای تقدیر و تشکر از مردم دارد، افزود: آنچه از گزارش‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به ما رسیده است، رعایت پروتکل‌ها خیلی خوب بوده است و امیدواریم همین طور ادامه یابد.

رئیسی گفت: یکی از موضوعات مصوب در ستاد ملی مبارزه با کرونا، ممنوعیت تردد در ساعت ۲۱ تا ۴ صبح بود که نهایی شد.

وی از راه اندازی سیستم هوشمند برای جلوگیری از ورود افراد بیمار به محل‌های پر تجمع خبر داد و افزود: تلاش می‌کنیم از ورود افراد مبتلا به کرونا به اماکن شلوغ و پر رفت و آمد، زیارتگاه‌ها و وسایل حمل و نقل عمومی و…، جلوگیری شود.

رئیسی با عنوان این مطلب که در وضعیت بحرانی بیماری قرار داریم، گفت: در شرایطی هستیم که ایجاد محدودیت‌ها، اختیاری نیست.

وی ادامه داد: مثلاً برخی مشاغل که در شب همچنان فعال هستند مثل سوپرمارکت‌ها و…، بهتر است همان ساعت ۲۱ ببندند، زیرا این شرایط برای دو هفته است و همه باید همکاری کنیم.

رئیسی با اشاره به ثمرات ایجاد محدودیت‌ها، گفت: برای ۴۳ شهر در پنج آبان محدودیت ایجاد کردیم که ۴۰ شهر سیر نزولی بیماری را طی می‌کنند. این موضوع نشان می‌دهد که ایجاد محدودیت‌ها، آثار خوبی بر جای می‌گذارد که همگی باید رعایت کنیم.

وی با عنوان این مطلب که بالغ بر ۵۳ میلیون جمعیت در ۱۶۰ شهر سکونت دارند، افزود: ۱۰ درصد افراد مبتلا مسئول ابتلای ۸۰ درصد جمعیت کشور هستند.

رئیسی با اشاره به وجود ۷۲۰۰ کارشناس بهداشت محیط در کشور، گفت: این کارشناسان به همراه نیروهای دیگر از سایر نهادها و دستگاه‌ها، بر رفتارهای بهداشتی نظارت دارند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که تولید کیت تشخیص سریع آغاز شده است، افزود: تست PCR روزانه نیز از ۲۰ هزار مورد به روزانه ۴۲ هزار تست رسیده است.

رئیسی، از ایجاد قرنطینه معکوس برای جلوگیری از بیمار شدن افراد نیازمند خبر داد و گفت: این برنامه برای کسانی اجرا می‌شود که توانایی مراقبت از خودشان را ندارند که در قالب طرح محله و خانواده محور اجرا می‌شود.

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا، تاکید کرد: قرنطینه معکوس برای افراد سالم اجرا می‌شود که مانع از بیمار شدن آنها بشویم. این افراد کسانی هستند که شاید توانایی مالی برای مراقبت از خود ندارند.

وی در ارتباط با روند ادامه تعطیلی‌ها در کشور، گفت: این تعطیلی‌ها تا زمان خارج شدن شهرها از وضعیت قرمز تداوم پیدا می‌کند.

۵۰۷۷۲۶۹

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 49867 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7898 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 6 روز پيش [ 43 بازدید ]
ادمین تبریز ما 15 روز پيش [ 69 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 61 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2183 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1755 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1562 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 553 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 571 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 280 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 966 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 700 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 592 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 548 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 259 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1263 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 606 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 265 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 592 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1607 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 800 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 722 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 600 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 350 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 522 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 260 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید