تیم تراکتورسازی در بازی دیروز تنها و تنها در روی کاغذ میزبان بود و این کمال بی عدالتی است که تیم نتواند بدون گناه و جرم ناکرده از حضور طرفدارانش و از بازی در خانه خود محرومب شود.
تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز که به عنوان میزبان در عمان میهمان الاهلی بود با یک گل مقابل این تیم شکست خورد تا اولین شکست ساغلام رقم بخورد.
تیم فوتبال تراکتورسازی مقابل الاهلی عربستان اولین دیدار آسیایی خود را در عمان به عنوان میزبان پشت سر گذاشت و با یک گل مقابل این تیم شکست خورد.
این دیدار در نیمه ی اول با تساوی بدون گل پایان یافت ولی در نیمه ی دوم شاگردان ساغلام روی یک ضربه ی ایستگاهی غافلگیر شدند تا در روزی که تراکتورسازی از حمایت هوادارانش محروم شده بود، اولین شکست ساغلام پس از حضور در فوتبال ایران رقم بخورد و رقابت های آسیایی برای دومین نماینده ی ایران نیز مانند ذوب آهن با شکست آغاز شود.
تنها گل این دیدار از ارسال بازیکنان تیم الاهلی روی یک ضربه ی ایستگاهی که از سمت چپ خط دفاعی تراکتورسازی ارسال شد، با ضربه ی مهند عسیری که در نیمه اول هم چند بار با ضربات سر خود خطرساز شده بود، به گل اول بازی بدل شد.
ساغلام بعد از حضور در تراکتورسازی، یک تساوی مقابل سیاه جامگان و دو پیروزی مقابل پدیده و گسترش فولاد تبریز کسب کرده بود ولی در اولین رقابت آسیایی خود در نبود هواداران اولین شکستش را با تراکتورسازی تجربه کرد تا شروع خوبی در این مسابقات نداشته باشد.