سه شنبه, ۵ خرداد ۱۴۰۵ /
57996
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۶
456 بازدید
۰

موشک های مقاومت خواب را از سر صهیونیست ها پرانده است

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد علی آل هاشم امروز سه‌شنبه(۲۸ اردیبهشت) در میان اقشار مختلفی از مردم تبریز که به‌صورت خودجوش و با رعایت پروتکل های بهداشتی برای اعتراض به جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در مقابل بیت امام جمعه تبریز تجمع کرده بودند، اظهار کرد: در محله شیخ جراح در […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد علی آل هاشم امروز سه‌شنبه(۲۸ اردیبهشت) در میان اقشار مختلفی از مردم تبریز که به‌صورت خودجوش و با رعایت پروتکل های بهداشتی برای اعتراض به جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در مقابل بیت امام جمعه تبریز تجمع کرده بودند، اظهار کرد: در محله شیخ جراح در نزدیکی مسجد الاقصی رژیم غاصب صهیونیستی از چهار خانواده بزرگ فلسطینی خواست تا خانه های خود که متعلق به آبا و اجداد فلسطینیان بود، خارج شوند.

وی ادامه داد: این خانواده فلسطینی در سال ۱۹۴۸ زمین خانه خود را از اردن خریده بودند و دولت اردن هم با ارائه‌ی سند مالکیت، از خانواده فلسطینی حمایت کرد اما دادگاه اسرائیلی حق فلسطینیان را نادیده گرفت و موجب بالاگرفتن اعتراضات در این محله شد.

وی با بیان اینکه تنها نظامیان صهیونیستی در این درگیری ها حضور نداشتند، افزود: شهرک نشینان تندرو صهیونیستی نیز آماده‌ی خشونت بودند اما فلسطینیان با وجود دستگیری و کشته شدن حاضر به ترک خانه های خود نشدند و آتش اختلافات بالا گرفت.

امام جمعه تبریز تاکید کرد: زیاده خواهی های اسرائیل به یک جنگ خونین تبدیل شده است که پایانش مشخص نیست و اکنون نوار غزه بعنوان قلب تپنده این روزهای فلسطین مورد آماج حملات هوایی و جنایات رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.

وی با انتقاد از سکوت مجامع بین المللی و مدعیان حقوق بشر در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی گفت: کسانی که ادعای حقوق بشر دارند و همواره خود را مدعیان آزادی می‌دانند، چرا لال شده اند و هیچ حرفی نمی‌زنند؟! چرا سازمان های بین المللی و دولت های منطقه هیچ تحرکی ندارند و گویی به خواب رفته اند؟

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم خاطرنشان کرد:رهبر انقلاب فرموده اند که جمهوری اسلامی ایران به همه گروه هایی که علیه رژیم صهیونیستی انگیزه مقابله دارند، کمک خواهد کرد و یکی از مهمترین دستاوردهای جنگ اخیر فراتررفتن رویارویی با صهیونیست ها از غزه به همه‌ی شهرهای فلسطین است.

وی ادامه داد: این‌ روزها شاهد هستیم که در ورودی رود اردن شاخه های نظامی فلسطین دوباره فعال شده است که قبلا توسط یاسر عرفات به خاطر خط سازش تعطیل شده بود و امیدواریم در آینده نه تنها در باریکه غزه بلکه در کل فلسطین صدای موشک های مقاومت را بشنویم؛ موشک هایی که خواب را از سر اشغالگران پرانده است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با گرامیداشت یاد ونام سردار شهید قاسم سلیمانی متذکر شد: کمان و سنگ هایی که اکنون به موشک های نقطه زن تبدیل شده، نتیجه تلاش ها و رشادت های سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی است و خود آمریکایی ها و سران رژیم صهیونیستی نیز این موضوع را می‌دانند.

وی اضافه کرد: رژیم صهیونیستی سعی داشت به جهان این باور را القا کند که فقط جمهوری اسلامی است که با موجودیت این رژیم مشکل دارد و حتی صدای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی از کشورهای خلیج فارس به کشور های غرب رسیده بود که حساسیت مسلمانان جهان نسبت به قبله نخست اسلام و حرم شریف قدس به حکام کشور های منطقه فهماند که مسلمانان جهان به سادگی از خیانت به آرمان قدس رد نخواهند شد.

وی افزود: کشورهایی که با جلاد دست دوستی داده اند و از پشت به اسلام خنجر زدند، امروز باید پاسخگوی خون ریخته شده کودکان و فریاد مادران و پدران فلسطینی باشند که جز خدا پناهی ندارند.

امام جمعه تبریز خطاب به دولت آذربایجان نیز گفت. انتظار داریم جمهوری آذربایجان بعوان بخشی از پیکره‌ی عالم اسلام که در ماه های اخیر بازگشت اراضی اشغال شده‌ی خود را جشم گرفت، مانع بلند شدن صدای مسلمانان آذربایجانی نشود.

موشک های مقاومت خواب را از سر صهیونیست ها پرانده است

موشک های مقاومت خواب را از سر صهیونیست ها پرانده است

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=19779

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 57996 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35758 بازدید ]
9 سال پيش [ 21002 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12923 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10092 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9325 بازدید ]
5 سال پيش [ 8914 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8195 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1548 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1414 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1213 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1940 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 921 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 459 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 492 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 504 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 498 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 722 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 195 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 190 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1284 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 899 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1035 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 416 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 659 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 494 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 452 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 486 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 495 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 478 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 443 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید