سه شنبه, ۱۵ مهر ۱۴۰۴ /
57996
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۶
313 بازدید
۰

موشک های مقاومت خواب را از سر صهیونیست ها پرانده است

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد علی آل هاشم امروز سه‌شنبه(۲۸ اردیبهشت) در میان اقشار مختلفی از مردم تبریز که به‌صورت خودجوش و با رعایت پروتکل های بهداشتی برای اعتراض به جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در مقابل بیت امام جمعه تبریز تجمع کرده بودند، اظهار کرد: در محله شیخ جراح در […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد علی آل هاشم امروز سه‌شنبه(۲۸ اردیبهشت) در میان اقشار مختلفی از مردم تبریز که به‌صورت خودجوش و با رعایت پروتکل های بهداشتی برای اعتراض به جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در مقابل بیت امام جمعه تبریز تجمع کرده بودند، اظهار کرد: در محله شیخ جراح در نزدیکی مسجد الاقصی رژیم غاصب صهیونیستی از چهار خانواده بزرگ فلسطینی خواست تا خانه های خود که متعلق به آبا و اجداد فلسطینیان بود، خارج شوند.

وی ادامه داد: این خانواده فلسطینی در سال ۱۹۴۸ زمین خانه خود را از اردن خریده بودند و دولت اردن هم با ارائه‌ی سند مالکیت، از خانواده فلسطینی حمایت کرد اما دادگاه اسرائیلی حق فلسطینیان را نادیده گرفت و موجب بالاگرفتن اعتراضات در این محله شد.

وی با بیان اینکه تنها نظامیان صهیونیستی در این درگیری ها حضور نداشتند، افزود: شهرک نشینان تندرو صهیونیستی نیز آماده‌ی خشونت بودند اما فلسطینیان با وجود دستگیری و کشته شدن حاضر به ترک خانه های خود نشدند و آتش اختلافات بالا گرفت.

امام جمعه تبریز تاکید کرد: زیاده خواهی های اسرائیل به یک جنگ خونین تبدیل شده است که پایانش مشخص نیست و اکنون نوار غزه بعنوان قلب تپنده این روزهای فلسطین مورد آماج حملات هوایی و جنایات رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.

وی با انتقاد از سکوت مجامع بین المللی و مدعیان حقوق بشر در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی گفت: کسانی که ادعای حقوق بشر دارند و همواره خود را مدعیان آزادی می‌دانند، چرا لال شده اند و هیچ حرفی نمی‌زنند؟! چرا سازمان های بین المللی و دولت های منطقه هیچ تحرکی ندارند و گویی به خواب رفته اند؟

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم خاطرنشان کرد:رهبر انقلاب فرموده اند که جمهوری اسلامی ایران به همه گروه هایی که علیه رژیم صهیونیستی انگیزه مقابله دارند، کمک خواهد کرد و یکی از مهمترین دستاوردهای جنگ اخیر فراتررفتن رویارویی با صهیونیست ها از غزه به همه‌ی شهرهای فلسطین است.

وی ادامه داد: این‌ روزها شاهد هستیم که در ورودی رود اردن شاخه های نظامی فلسطین دوباره فعال شده است که قبلا توسط یاسر عرفات به خاطر خط سازش تعطیل شده بود و امیدواریم در آینده نه تنها در باریکه غزه بلکه در کل فلسطین صدای موشک های مقاومت را بشنویم؛ موشک هایی که خواب را از سر اشغالگران پرانده است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با گرامیداشت یاد ونام سردار شهید قاسم سلیمانی متذکر شد: کمان و سنگ هایی که اکنون به موشک های نقطه زن تبدیل شده، نتیجه تلاش ها و رشادت های سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی است و خود آمریکایی ها و سران رژیم صهیونیستی نیز این موضوع را می‌دانند.

وی اضافه کرد: رژیم صهیونیستی سعی داشت به جهان این باور را القا کند که فقط جمهوری اسلامی است که با موجودیت این رژیم مشکل دارد و حتی صدای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی از کشورهای خلیج فارس به کشور های غرب رسیده بود که حساسیت مسلمانان جهان نسبت به قبله نخست اسلام و حرم شریف قدس به حکام کشور های منطقه فهماند که مسلمانان جهان به سادگی از خیانت به آرمان قدس رد نخواهند شد.

وی افزود: کشورهایی که با جلاد دست دوستی داده اند و از پشت به اسلام خنجر زدند، امروز باید پاسخگوی خون ریخته شده کودکان و فریاد مادران و پدران فلسطینی باشند که جز خدا پناهی ندارند.

امام جمعه تبریز خطاب به دولت آذربایجان نیز گفت. انتظار داریم جمهوری آذربایجان بعوان بخشی از پیکره‌ی عالم اسلام که در ماه های اخیر بازگشت اراضی اشغال شده‌ی خود را جشم گرفت، مانع بلند شدن صدای مسلمانان آذربایجانی نشود.

موشک های مقاومت خواب را از سر صهیونیست ها پرانده است

موشک های مقاومت خواب را از سر صهیونیست ها پرانده است

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=19779

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 57996 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59165 بازدید ]
8 سال پيش [ 34317 بازدید ]
8 سال پيش [ 19652 بازدید ]
6 سال پيش [ 19254 بازدید ]
5 سال پيش [ 12972 بازدید ]
8 سال پيش [ 12744 بازدید ]
8 سال پيش [ 11545 بازدید ]
6 سال پيش [ 9842 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8721 بازدید ]
6 سال پيش [ 8332 بازدید ]
4 سال پيش [ 8074 بازدید ]
4 سال پيش [ 7590 بازدید ]
5 سال پيش [ 6938 بازدید ]
7 سال پيش [ 6937 بازدید ]
3 سال پيش [ 6803 بازدید ]
4 سال پيش [ 6627 بازدید ]
5 سال پيش [ 6612 بازدید ]
4 سال پيش [ 6611 بازدید ]
3 سال پيش [ 5312 بازدید ]
عصر تبریز 37 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 40 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 42 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 45 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 134 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 642 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 608 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1180 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 309 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 328 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 372 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 883 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 255 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 611 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 398 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 383 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 332 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 308 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 382 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 348 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 380 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 390 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 329 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید