پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ /
61706
۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۶
861 بازدید
۰

مهلت دو هفته‌ای اژه‌ای برای ساماندهی انبارها و کالاهای دپوشده

به گزارش تبریز ما به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای صبح جمعه ۱۴ آبان ۱۴۰۰ در بازدیدی ۳ ساعته از انبار مرکزی جمع آوری و فروش اموال تملیکی در تهران در جریان عملکرد و مسائل و مشکلات این مجموعه قرار گرفت و از مسئولان سازمان اموال تملیکی خواست ظرف […]



به گزارش تبریز ما به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای صبح جمعه ۱۴ آبان ۱۴۰۰ در بازدیدی ۳ ساعته از انبار مرکزی جمع آوری و فروش اموال تملیکی در تهران در جریان عملکرد و مسائل و مشکلات این مجموعه قرار گرفت و از مسئولان سازمان اموال تملیکی خواست ظرف دو هفته در جهت صیانت از حقوق عامه، به وضعیت انبارهای اموال تملیکی سامان دهند.
در پی طرح انتقادات نسبت به نحوه نگهداری کالاهای توقیفی در انبارهای سازمان اموال تملیکی در سال‌های اخیر، دستگاه قضا در دوره تحول و تعالی رسیدگی به این موضوع را در دستور کار خود قرار داد و دادستان کل کشور و رئیس سازمان بازرسی در جریان سفر اخیر حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به خوزستان ضمن بازدید از انبارهای گمرک و سازمان اموال تملیکی استان گزارشی از دپوی نامناسب کالاها در این انبارها ارائه کردند.
آسیب دیدن و فساد کالاهای اساسی و اقلام غذایی به دلیل عدم رعایت قواعد انبارداری و دپوی نامناسب این کالاها و هزینه‌هایی که باید برای امحای کالاهای تاریخ مصرف گذشته و فاسد شده پرداخت شود، از مهم‌ترین مسائلی بود که در این گزارش‌ها مورد اشاره قرار گرفت.
همچنین در برخی گزارش‌هایی که درباره وضعیت انبارهای گمرک و سازمان اموال تملیکی ارائه شده، به تخلفاتی در انبارداری اشاره شده که مفقود شدن کالاها و قطعات اجناس در هنگام انتقال از گمرک به انبار، مغایرت صورتجلسه موجود در گمرک با هویت و کیفیت اجناس موجود در انبارها از جمله آن‌ها بوده است.
رئیس دستگاه قضا صبح جمعه به منظور پیگیری موضوع و بررسی میدانی عملکرد سازمان اموال تملیکی و وضعیت و مشکلات انبارهای این سازمان به غرب تهران رفت و در جریان بازدید از انبار مرکزی استان تهران از نزدیک در جریان روند ثبت و نگهداری این کالاها، نحوه تشخیص کالاهای قاچاق و متروکه و همچنین نحوه نگهداری و ترخیص و انتقال کالاها پس از تعیین تکلیف شأن قرار گرفت.
وی در این بازدید که سه ساعت زمان برد، از چندین انبار سرپوشیده، انبارهای کانتینر فضای باز و انبار نگهداری خودروهای لوکس توقیفی که زیر باران قرار گرفته بود بازدید کرد.
محسنی اژه‌ای سپس در نشستی با مسئولان سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و مسئولان سازمان تعزیرات، وضعیت انبارهای اموال تملیکی را ناگوار و غیرقابل تحمل توصیف و ضرب‌الاجلی دو هفته‌ای برای تعیین تکلیف این انبارها تعیین کرد.
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه همه ما در قبال حفظ و نگهداری اموال مردم مسئولیت داریم، اظهار داشت: وضعیت انبارهای اموال تملیکی برای مردم غیرقابل تحمل است و باید فوراً به این وضعیت سر و سامان داده شود و قوه قضائیه هم برای کمک به حل این مشکل آمادگی دارد.
محسنی اژه‌ای با اشاره به مشکلات قانون فعلی نیز متذکر شد: الان در قانون برخی اجناس که وارداتی هستند و حکم شرعی می‌خواهند، بعد از صدور حکم هم اگر کسی این اجناس را بخرد باید تضمین داده شود که باید حتماً صادرات انجام دهد این تضمین هم گاهی حتی تا ۱۰ برابر ارزش کالاست؛ با این وضعیت و شروط کسی نمی‌آید آن را بخرد و باید برای این مسأله تدبیر شود.
رئیس قوه قضائیه با اشاره به گلایه‌های مسئولان و کارکنان سازمان اموال تملیکی برای نبود اعتبار و انبار مناسب برای نگهداری کالاها، تصریح کرد: حل این مسأله نیازمند یک کار فوق العاده است و با اقدامات معمولی شدنی نیست.
محسنی اژه‌ای با اشاره به اظهارات مسئولان سازمان اموال تملیکی برای بلاتکلیفی دو هزار پرونده در سازمان تعزیرات حکومتی و لزوم صدور احکام قضائی برای تعیین تکلیف برخی کالاها، به مسئولان تعزیرات و حوزه ریاست قوه قضائیه دستور داد این موضوع را با فوریت پیگیری کنند.
رئیس قوه قضائیه از مسئولان سازمان اموال تملیکی هم خواست ظرف دو هفته از همین امروز، نحوه ساماندهی فعالیت این سازمان و تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهایش را مورد بررسی قرار دهند و پیشنهادات خود را نیز برای تأمین بودجه، رفع نقایص قانونی و اصلاحات ساختارها و روش‌ها ارائه دهند.
محسنی اژه‌ای با تأکید بر اینکه ممکن است در این زمینه قانونگذاری نیاز باشد که باید موضوع را از طریق دولت و مجلس پیگیری کرد تا قوانین جامع‌تر شود، اما در عین حال متذکر شد که با همین قوانین فعلی هم می‌شود بهتر از روند موجود عمل کرد.
وی نحوه نگهداری کالاها در انبارهای سازمان اموال تملیکی را غیر استاندارد خواند و با بیان اینکه وضعیت سازمان اموال تملیکی بعد از ۳۰ سال فعالیت از سال ۷۰ تاکنون رضایتبخش نیست، نسبت به اجرایی نشدن راه اندازی کامل سامانه‌های لازم برای ثبت و نگهداری کالاهای قاچاق و توقیفی ابراز گلایه کرد.
رئیس دستگاه قضا با اشاره به اختلاف سازمان اموال تملیکی و سازمان تعزیرات درباره عدم تطابق کالاهای توقیفی دپو شده در انبارها که ناشی از عدم ثبت کالا و کلاسه آن در سامانه سازمان تعزیرات توسط ضابط و کاشف عنوان شد، گفت که این مسئله در خوزستان هم مطرح شده بود که باید در نشست مسئولان دو سازمان حل و فصل شود.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/133750

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61706 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58509 بازدید ]
8 سال پيش [ 33735 بازدید ]
8 سال پيش [ 19063 بازدید ]
5 سال پيش [ 18680 بازدید ]
5 سال پيش [ 12422 بازدید ]
8 سال پيش [ 12083 بازدید ]
8 سال پيش [ 10991 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9281 بازدید ]
7 سال پيش [ 8161 بازدید ]
5 سال پيش [ 7783 بازدید ]
4 سال پيش [ 7568 بازدید ]
4 سال پيش [ 7054 بازدید ]
5 سال پيش [ 6391 بازدید ]
6 سال پيش [ 6354 بازدید ]
2 سال پيش [ 6294 بازدید ]
4 سال پيش [ 6111 بازدید ]
4 سال پيش [ 6109 بازدید ]
4 سال پيش [ 6022 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 681 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 341 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 291 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 539 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 489 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 376 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 305 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 237 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 398 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 259 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 742 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 437 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 322 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 70 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 266 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 93 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 300 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 324 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید