به گزارش تبریز ما، خانه در حال ذوب و ساختمان شناور، مجموعه آثار یک مجسمه ساز انگلیسی است که به عنوان استاد خیال پردازی شهری معروف شده است.
مسیر تحقق ایده های این نوع معماری سورئال شهری بسیار سخت اما مفهوم آنها بسیار ساده است. تصویری که در زیر مشاهده می کنید، با ۴ هزار آجر و بیش از هزار قسمت فولاد ضد زنگ ساخته شده که در ارتفاع ۲۰ متر بالاتر از سطح زمین با وزن ۱۰ تن ساخته شده و انجام آن ۱۴ ماه زمان برده است.
طراح این ساختمان می گوید این پروژه ها همیشه پیچیده است، زیرا گرفتن مجوز ساخت بسیار پردردسر بوده و برای برنامه ریزان شهری این گونه طرحها زیرا ناآشناست. این نوع معماری تلفیق عجیب بین هنر و صنعت است که چالش های خاصی را به وجود می آورد؛
وی می افزاید: جرثقیل باید به عقب ساختمان دسترسی پیدا می کرد و سپس هر قطعه را به بالای ساختمان انتقال می داد.
یکی از اولین آثار چینک در سال ۲۰۱۲ ، طرح زیر است که از ۱۲۴۸ قطعه شیشه ای برای ایجاد ۳۱۲ پنجره شکسته در سراسر نمای یک کارخانه متروکه استفاده شده است.
طراحی دیگر وی در سال ۲۰۱۳، این تصور را ایجاد می کند که بخشی از نمای یک خانه در باغچه خانه افتاده است. چینک می گوید معماری یک زمینه فوق العاده برای مجسمه سازی فراهم می کند.
این اثر وارونه نیز در سال ۲۰۱۳ طراحی شده که نمای یک ساختمان را بصورت کاملا واژگون نشان می دهد. چینک می گوید: “هنگامی که یک نفر از روبروی گالری هنری پیاده رد می شود،با انتخاب خود این کار را انجام می دهد، اما ممکن است یک شهروند با انتخاب خود از مقابل مجسمه های عمومی و ساختمانهای تاریخی و یا عجیب شهر عبور نکند.
ساختمان دیگری که در بازار لندن خودنمایی می کند، ساختمانی است که به نظر می رسد در هوا شناور است. توهم بی وزن بودن این ساختمان با مقدار زیادی پلی استایرن و ۱۶ تن فولاد ایجاد شده است.
چینک می گوید تفاوت من و معمارهای ساختمانها، این است که من یک ایده را مطرح می کنم و آن ایده توسط مهندس معمار به آهستگی به واقعیت تبدیل می شود.
برای جشنواره ای در لندن در سال ۲۰۱۴، چینک مجسمه یک خانه دو طبقه را با استفاده از ۸۰۰۰ آجر و روغن پارافین ساخت. بیش از دو ماه این ساختمان در خیابان «ساوت وارک» بود، پس از آن آجرها به آرامی و به تدریج از طریق دستگاه گرمایش دستی نرم و ذوب می شد و در پایان جشنواره هنری، تمام ساختمان از بین رفت.
چینک در سال ۲۰۱۵ با یک طرح جالب برای یک شرکت خودروسازی، یک خودروی یک تنی را در مرکز لندن در هوا معلق کرده بود.
دکل برق به صورت وارونه یکی دیگر از آثار چینک است که در شبه جزیره گرینویچ به عنوان بخشی از جشنواره طراحی لندن ۲۰۱۵ به نمایش گذاشته شد. وی می خواهد در چند سال آینده، آثار بسیار بزرگ، بلند پروازانه و بسیار چالش برانگیزی را در فضای عمومی سایر شهرهای جهان از جمله بمبئی در هند اجرا کند.
چالش پیش روی وی در حال حاضر، چگونگی حفظ اشتیاق عمومی برای کارهای خود است. این تصویر پروژه آینده چینک در موقعیت مناسب و با اسپانسر مناسب به دنبال تحقق آن است. این طرح آسیاب بادی معکوس است، یعنی در حالی که بادبانها روی زمین ثابت باقی می ماند، ساختمان به دور آن می چرخد.
چینک میگوید که حدود ۱۰۰ ایده دارد که میخواهد همه آنها را به مرحله اجرا برساند، اما احساس میکند که طرحهایش بسیار بلندپروازانه هستند.