سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ /
59073
۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۶
681 بازدید
۰

مشکل صندوق‌های الکترونیکی رای در تبریز برطرف شد

دبیر ستاد انتخابات آذربایجان‌شرقی؛ کد خبر : ۲۱۵۶۶ ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ – ۹:۳۳ دبیر ستاد انتخابات آذربایجان‌شرقی با اشاره به وقفه‌ای که در آغاز رای‌گیری در برخی شعب شهر تبریز رخ داده است، گفت: مشکل صندوق‌های الکترونیکی رای در این شهر برطرف شد. به گزارش تبریز ما به نقل از ایرنا، مرتضی محمدزاده روز جمعه در گفت […]



دبیر ستاد انتخابات آذربایجان‌شرقی؛

  • کد خبر : ۲۱۵۶۶
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ – ۹:۳۳
مشکل صندوق‌های الکترونیکی رای در تبریز برطرف شد

دبیر ستاد انتخابات آذربایجان‌شرقی با اشاره به وقفه‌ای که در آغاز رای‌گیری در برخی شعب شهر تبریز رخ داده است، گفت: مشکل صندوق‌های الکترونیکی رای در این شهر برطرف شد.

به گزارش تبریز ما به نقل از ایرنا، مرتضی محمدزاده روز جمعه در گفت و گویی با بیان اینکه بیش از ۶۰ هزار نفر نیروی انسانی در شعب استان برای برگزاری انتخابات و اخذ رای حضور خواهند داشت،  اظهار داشت: تعداد واجدین شرایط تبریز نیز یک میلیون و ۳۷۰ هزار نفر می باشد که از این تعداد ۱۵ هزار رای اولی هستند.
دبیر ستاد انتخابات آذربایجان‌شرقی گفت: در انتخابات شورای اسلامی در ۶۹ حوزه انتخابیه شهری،  یک هزار و ۸۶۰ نفر داوطلب و در یک هزار و ۹۰۰ حوزه انتخابیه روستایی ۱۰ هزار و ۴۳۰ نفر داوطلب تایید صلاحیت شده رقابت می کنند.
محمدزاده با اشاره به شیوع کرونا در کشور، ادامه داد: سلامتی شهروندان برای ما بسیار مهم است و از این رو از هشت ماه قبل تمامی شرایط احتمالی در نظر گرفته شده تا حداکثر حفاظت از سلامت شهروندان را برعهده داشته باشیم و تمام اقلام بهداشتی اعم از مواد ضدعفونی کننده، ماسک و دستکش در تمام شعبات در نظر گرفته شده است.
وی یادآوری کرد: برای جلوگیری از ازدحام جمعیت امسال نسبت به دوره های قبل، تعداد شعبات ۱۵ درصد افزایش یافته و در فضایی استقرار یافته اند که از تهویه بسیار مناسب برخوردار باشند و شعبه ای نداریم که تهویه مورد اطمینان نداشته باشد.
دبیر ستاد انتخابات آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه در این دوره تمام فرآیند ها به صورت الکترونیکی انجام شده، گفت: انتخابات در شهر تبریز به صورت کاملا الکترونیکی بوده و انتخابات در تبریز در ۷۰۰ شعبه با ۲ هزار و ۸۰۰ صندوق الکترونیکی انجام می شود.
محمدزاده با اشاره به اینکه پیش بینی می شود شمارش آرای ریاست جمهوری در استان تا ساعت ۱۴ روز ۲۹ خرداد به پایان برسد، تاکید کرد: طبق قانون شمارش آرای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا بعد از پایان شمارش آرای ریاست جمهوری انجام و از طریق بخشداران و فرمانداران اعلام می شود.
وی اظهار داشت: تمامی اکیپ های حفاظتی و فنی در سطح استان حضور فعال داشته و تحت هیچ شرایطی انتخابات متوقف نخواهد شد و پیش بینی های لازم برای تمامی شرایط انجام شده است.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=21566

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59073 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58492 بازدید ]
8 سال پيش [ 33722 بازدید ]
8 سال پيش [ 19048 بازدید ]
5 سال پيش [ 18661 بازدید ]
5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
8 سال پيش [ 12073 بازدید ]
8 سال پيش [ 10965 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9268 بازدید ]
7 سال پيش [ 8149 بازدید ]
5 سال پيش [ 7769 بازدید ]
4 سال پيش [ 7550 بازدید ]
4 سال پيش [ 7041 بازدید ]
5 سال پيش [ 6380 بازدید ]
6 سال پيش [ 6343 بازدید ]
2 سال پيش [ 6282 بازدید ]
4 سال پيش [ 6095 بازدید ]
4 سال پيش [ 6092 بازدید ]
4 سال پيش [ 6008 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 813 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 239 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 229 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 374 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 900 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 328 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 238 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 628 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 288 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 265 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 62 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 410 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 101 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 47 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 608 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 887 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 264 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 311 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1170 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 663 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید