یکشنبه, ۱۹ مهر ۱۴۰۵ /
12829
۲۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۸:۱۵
575 بازدید
۰

لزوم انتخاب بانوان و به کارگیری جوانان در سطوح مدیریتی

تبریز ما: استاندار آذربایجان‌شرقی به نگرانی برخی از مردم در شهر جدید سهند تا زمان بازگشایی مدارس اشاره کرد و گفت: احداث مدارس مورد نیاز باید تا شهریور تمام شده و به آموزش و پرورش تحول داده شود تا دغدغه‌ای برای خانواده‌های ساکن در شهر جدید سهند وجود نداشته باشد. به گزارش تبریز ما به […]




لزوم انتخاب بانوان و به کارگیری جوانان در سطوح مدیریتی

تبریز ما: استاندار آذربایجان‌شرقی به نگرانی برخی از مردم در شهر جدید سهند تا زمان بازگشایی مدارس اشاره کرد و گفت: احداث مدارس مورد نیاز باید تا شهریور تمام شده و به آموزش و پرورش تحول داده شود تا دغدغه‌ای برای خانواده‌های ساکن در شهر جدید سهند وجود نداشته باشد.

به گزارش تبریز ما به نقل از خبرگزاری فارس از تبریز، مجید خدابخش  پیش از ظهر امروز در اولین جلسه شورای آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی ضمن تقدیر و تشکر از مدیریت اداره کل آموزش و پرورش استان در زمینه انتخاب بانوان و به کارگیری جوانان در سطوح مدیریتی اظهار کرد: در اداره کل آموزش و پرورش استان اقدام‌های خوبی در راستای برنامه دولت انجام شده و امیدوارم سایر دستگاه‌ها نیز از این اقدام‌ها تبعیت کنند.

وی افزود: سایر دستگاه‌ها مانند دانشگاه‌ها نیز باید در زمینه انتخاب بانوان و به کارگیری جوانان در سطوح مدیریتی اقدام کنند.

خدابخش با بیان این که ماموریت پیامبر اسلام (ص) قطعا تعلیم و تربیت بود، گفت: از دیدگاه خداوند متعال جامعه ایده‌آل باید در مسیر  تعلیم و تربیت باشد و این موضوع بسیار مهم است چرا که اگر انسان تربیت نشود تعلیم هر اندازه هم گستره و عمیق باشد، به همان اندازه می‌تواند جامعه را تخریب کند.

وی با بیان این که برای مدیریت علم و جلوگیری از تخریب علم، تزکیه و تربیت نیاز است، ادامه داد: بخش قابل توجهی از رسالت پیامبران به وسیله دستگاه آموزش و پرورش در جامعه پیاده شده و تحقق می‌یابد.

استاندار آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: از تمام پیشنهادات هفته معلم استقبال می‌کنیم و باید تلاش کنیم با ابتکارات جدید برنامه‌های مختلفی به ویژه برای پیشکسوتان تاثیرگذار در حوزه آموزش و پرورش انجام شود.

خدابخش با بیان این که هفته بزرگداشت روز معلم فرصتی بسیار خوبی است، تاکید کرد: باید در تبریز و سایر شهرستان‌های استان فضایی برای معلمان ایجاد کنیم تا مسائل خود را مطرح کنند و ما نیز با جمع‌بندی این مسائل را پیگیری و حل کنیم.

وی گفت: چند سال است که در کشور سرمایه‌های اجتماعی و جایگاه اقشار مختلف جامعه از نظر مردم مورد مطالعه قرار می‌گیرد که خوشبختانه در این نظرسنجی معلمان در جایگاه اول قرار دارند.

استاندار آذربایجان‌شرقی افزود: زمانی که مردم کودکان خود را به مدارس امانت می‌دهند این موضوع نشان می‌دهد مردم به این دستگاه اعتماد دارند و در این زمینه آموزش و پرورش توانسته است رسالت اصلی تعلیم و تربیت و اعتمادسازی را به نحو احسن انجام دهد.

خدابخش ضمن تقدیر و تشکر از مجری طرح درختکاری ۳۶ هزار اصله نهال به یاد دانش‌آموزان شهید گفت: خوشبختانه همکاری آموزش و پرورش در این زمینه نتیجه‌بخش بوده است و مشارکت ۲۰۱۸ دانش‌آموز در کاشت ۳۶ هزار اصله درخت به یاد شهیدان فکر خوب و ارزشمندی است.

وی با بیان این که در طرح درختکاری ۳۶ اصله نهال اطلاع رسانی کمی انجام شده است، افزود: در دنیا از این ظرفیت‌ها  زیاد استفاده می‌شود بنابراین ما نیز باید به مرور از ظرفیت‌های حرکت‌های جمعی استفاده کنیم همان‌گونه در طول هست سال دفاع مقدس از این ظرفیت، همکاری و مشارکت جمعی به نحو احسن استفاده کردیم.

استاندار آذربایجان‌شرقی ضمن تقدیر و تشکر از مدیریت اداره کل آموزش و پرورش استان در زمینه انتخاب بانوان و به کارگیری جوانان در سطوح مدیریتی اظهار کرد: در آموزش و پرورش استان اقدام‌های خوبی برای برنامه دولت انجام شده و امیدوارم سایر دستگاه‌ها نیز از این اقدام‌های خوب تبعیت کنند، انتخاب بانوان و به کارگیری از جوانان یکی از برنامه‌های دولت است که این موارد در اداره کل آموزش و پرورش استان اجرا شده است.

خدابخش افزود: سایر دستگاه‌ها نیز باید مانند دانشگاه‌ها با انتخاب بانوان و به کارگیری جوانان در سطوح مدیریتی اقدام کنند.

وی به نگرانی برخی از مردم در شهر جدید سهند تا زمان بازگشایی مدارس اشاره کرد و افزود: احداث مدارس مورد نیاز باید تا شهریور تمام شده و به آموزش و پرورش تحول داده شود تا دغدغه‌ای برای خانواده های ساکن در شهر جدید سهند وجود نداشته باشد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 12829 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60654 بازدید ]
9 سال پيش [ 35883 بازدید ]
9 سال پيش [ 21152 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14450 بازدید ]
9 سال پيش [ 14138 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10271 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9096 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8314 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7952 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7613 بازدید ]
ادمین تبریز ما 8 روز پيش [ 49 بازدید ]
ادمین تبریز ما 17 روز پيش [ 71 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 26 روز پيش [ 56 بازدید ]
ادمین تبریز ما 29 روز پيش [ 59 بازدید ]
ادمین تبریز ما 29 روز پيش [ 65 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1697 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2111 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2186 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1632 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1757 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1564 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1641 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1791 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 69 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 60 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 93 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 72 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1135 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 67 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 339 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 87 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 830 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 88 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 903 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1298 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 44 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 548 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 241 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید