شنبه, ۱۸ مهر ۱۴۰۵ /
58020
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۲
522 بازدید
۰

فوری: استعفای خطیبی از سرمربیگری تراکتور

سرمربی تراکتور پس از دیدار با آلومینیوم از سرمربیگری این تیم استعفاء داد. به گزارش تبریز ما؛ رسول خطیبی که پس از صعود به لیگ برتر همراه با آلومینیوم و نتایج درخشان در نیم فصل اول همراه این تیم لیگ برتری تصمیم به جدایی از جمع اراکی ها گرفت و راهی تراکتور شد، امروز در […]



سرمربی تراکتور پس از دیدار با آلومینیوم از سرمربیگری این تیم استعفاء داد.

به گزارش تبریز ما؛ رسول خطیبی که پس از صعود به لیگ برتر همراه با آلومینیوم و نتایج درخشان در نیم فصل اول همراه این تیم لیگ برتری تصمیم به جدایی از جمع اراکی ها گرفت و راهی تراکتور شد، امروز در اقدامی غیرمنتظره از سرمربیگری سرخ پوشان آذربایجان کناره گیری کرد.
خطیبی پس از حضور در تراکتور و قبل از رقابت های آسیایی، یک پیروزی مقابل نساجی مازندران و دو تساوی برابر نفت مسجدسلیمان و مس رفسنجان داشت و در حالی از سپاهان شکست خورد که یک اخراجی دادند و یک پنالتی هم در زمانی که بازی یک بر صفر بود، توسط پیمان بابایی خراب کردند.
اما در شرایطی که کمتر هوادار تراکتور انتظار نتایج خوب از تراکتور بحران زده و بی پول در آسیا را داشت، شاگردان رسول خطیبی دست به کار بزرگی زدند و بدون شکست در ۶ مسابقه و کسب ۱۰ امتیاز، پشت سر شارجه از گروه B صعود کردند و حریف النصر عربستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان شدند.
اما پس از بازگشت تراکتور از آسیا بحران بی پول در این تیم رخنه کرد و به مرور بازیکنان صدای اعتراض بازیکنان بلند شد؛ تا جایی که مسعود شجاعی و اشکان دژاگه تصمیم به قطع همکاری گرفتند و دیگر بازیکنان هم یک جلسه تمرینی را برگزار نکردند و یک استوری اعتراضی مشترک گذاشتند تا در شرایط سختی قرار بگیرند.
هرچه بود، شاگردان رسول خطیبی در دو دیدار اخیرشان مقابل پیکان و صنعت نفت هم روند شکست ناپذیری آسیا را ادامه دادند و دو مساوی گرفتند، اما این روند آنها امروز در اراک و برابر آلومینیوم از بین رفت؛ اتفاقی که واکنش خطیبی را هم به همراه داشت.
تراکتور امروز در شرایطی مقابل آلومینیوم قرار گرفت که محمدرضا خانزاده را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت و از دقیقه ۵۷ نیز هادی محمدی را به علت اخراج از دست داد تا در این روز پرماجرا و سخت، ۲ بر صفر در اراک بازنده شود و این تیم شرایط بحرانی تری را سپری کند.
رسول خطیبی پس از پایان مسابقه با آلومینیوم و بنابر گفته بازیکنان تراکتور، از آنها خداحافظی کرده و به تنهایی و بدون اتوبوس تیم از ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک رفته است.
این سرمربی بومی تراکتور که پس از حضور در این تیم با چالش جدی کمبود بازیکن و وضعیت نامساعد مالی مواجه بود، در نهایت تصمیم به قطع همکاری با تراکتور گرفت تا این باشگاه برای چهارمین بار در این فصل که یک رکورد برای یک تیم پرهوادار محسوب می شود، به فکر انتخاب سرمربی باشد.
بازیکنان تراکتور عنوان کردند که خطیبی هفته قبل به آنها گفته بود اگر تا بازی با آلومینیوم، اعضای تیم دریافتی نداشته باشند از سمت خود کناره گیری می کند که امروز این اتفاق در اراک و ورزشگاه خاطره انگیزی که خطیبی در آن جشن صعود به لیگ برتر گرفته بود، افتاد.
بازیکنان تراکتور که پس از شکست تلخ مقابل آلومینیوم از استعفای سرمربی تیم هم شوکه شدند، در نیم فصل دوم و پس از حضور خطیبی هیچ دریافتی نداشتند که این موضوع می تواند شرایط آنها را در ادامه فصل سخت تر کند.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/128551

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58020 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14450 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 7 روز پيش [ 46 بازدید ]
ادمین تبریز ما 16 روز پيش [ 69 بازدید ]
ادمین تبریز ما 23 روز پيش [ 62 بازدید ]
ادمین تبریز ما 25 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2183 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1756 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1563 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 529 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 504 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 799 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 672 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 553 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 998 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 933 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 298 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 625 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 701 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 504 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 479 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 310 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 524 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1586 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 532 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 308 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 515 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 2004 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 598 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید