چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
70405
۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
203 بازدید
۰

فرزندان معاون اول سابق قوه‌قضائیه به ۲۵ سال زندان محکوم شدند

پس از برگزاری جلسات دادگاه رسیدگی به اتهامات فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه به ریاست قاضی فرخ نیا که از اسفند سال ۱۴۰۲ آغاز شده بود، رأی نهایی متهمان این پرونده صادر شد. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، در این دادگاه به اتهامات ۲۸ تن از متهمان این پرونده از جمله […]



فرزندان معاون اول سابق قوه‌قضائیه به ۲۵ سال زندان محکوم شدند
فرزندان معاون اول سابق قوه‌قضائیه به ۲۵ سال زندان محکوم شدند

پس از برگزاری جلسات دادگاه رسیدگی به اتهامات فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه به ریاست قاضی فرخ نیا که از اسفند سال ۱۴۰۲ آغاز شده بود، رأی نهایی متهمان این پرونده صادر شد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، در این دادگاه به اتهامات ۲۸ تن از متهمان این پرونده از جمله دو تن از فرزندان معاون اول قوه قضاییه به اتهام تشکیل شبکه اعمال نفوذ و پولشویی در پرونده‌های کلان اقتصادی رسیدگی و برای ۲۵ نفر از آنها حکم صادر شد که احکام متهمین اصلی پرونده به شرح زیر است:

ا. م به اتهام‌های سوءاستفاده از روابط خصوصی، اعمال نفوذ غیرقانونی، مشارکت در موجبات ارتشا و پولشویی در چندین پرونده، به مجموعاً ۱۷ سال و ۹ ماه حبس تعزیری، ۸۲۵ میلیون جزای نقدی محکوم شد.

م.م بابت سوءاستفاده از روابط خصوصی و مشارکت در ۸ فقره پولشویی، مجموعاً به ۸ سال حبس تعزیری محکوم شده است.

م. ح نیز به دلیل سوءاستفاده از روابط خصوصی و مشارکت در پولشویی در پرونده‌های بزرگ، به مجموعاً ۱۳ سال و ۹ ماه حبس تعزیری، پرداخت بیش از ۱۱۴ میلیارد تومان جزای نقدی و مصادره اموال شامل ارز، سکه و خودرو لوکس محکوم شد.

بر اساس کیفرخواست ارائه‌شده در دادگاه، در این پرونده متهمان مجموعه‌ای را برای اعمال نفوذ بر پرونده‌های قضایی از جمله پرونده‌های کلان اقتصادی تشکیل داده بودند و با سوء‌استفاده از افراد صاحب‌منصب ، در ازای اعمال نفوذ در پرونده ها، وجوه کلانی به صورت ارز و سکه دریافت می‌کردند.

یکی از موارد اتهامی در پرونده فرزندان، معاون اول سابق رئیس‌قوه‌قضائیه مربوط به سوءاثر در ماجرای واگذاری ورزشگاه شهدای قیطریه به یک برج‌ساز معروف در تهران بوده که سهم فرزندان معاون اول سابق قوه، ۲۰ درصد یعنی معادل ۱۴۰ میلیارد تومان بود.

یکی دیگر از موارد اتهامی مهم این پرونده، اعمال نفوذ در پرونده ابر بدهکار بانکی رستمی صفا بوده است که متهمان به عنوان رابطین وی عمل کرده و در جریان این فعالیت‌ها، حدود ۲۰۰ میلیارد تومان مال نامشروع کسب کرده و وجوه مأخوذه در فرایند پولشویی، تبدیل به املاک، خودروهای لوکس، ویلا و… شده است.

بخش قابل توجهی از این مبالغ دریافتی جهت پنهان ماندن مسیر دریافت وجوه، به حساب‌های پوششی واریز شده و سپس از طریق این حساب‌ها در پروژه‌های ساخت ملک، خرید طلا و سکه، خرید دلار و اتومبیل‌های لوکس به کار گرفته شده است.

به گفته نماینده دادستان، در این پرونده ها سوءاستفاده فرزندان معاون اول پیشین قوه قضائیه از نام پدرشان واضح بوده است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 70405 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1415 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1214 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 443 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 485 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 618 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 572 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 430 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1108 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 896 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1115 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 488 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 81 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 523 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 182 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 629 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 521 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 436 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 42 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 295 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1036 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 895 بازدید ]