پنجشنبه, ۵ شهریور ۱۴۰۵ /
58369
۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵
581 بازدید
۰

پتانسیل تشدید بیماری در آذربایجان‌شرقی بالا است/ تشریح آخرین وضعیت کرونایی استان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز: کد خبر : ۲۰۱۹۷ ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ – ۱۰:۱۵ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان این‌که روند کاهشی بیماری کرونا در استان نسبت به متوسط کشور چندان قابل توجه نیست، افزود: این امر نشان می‌دهد که پتانسیل تشدید بیماری در استان بالا است، وضعیت برخی از استان‌های […]



معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

  • کد خبر : ۲۰۱۹۷
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ – ۱۰:۱۵
پتانسیل تشدید بیماری در آذربایجان‌شرقی بالا است/ تشریح آخرین وضعیت کرونایی استان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان این‌که روند کاهشی بیماری کرونا در استان نسبت به متوسط کشور چندان قابل توجه نیست، افزود: این امر نشان می‌دهد که پتانسیل تشدید بیماری در استان بالا است، وضعیت برخی از استان‌های جنوبی کشور نیز طی روز گذشته به رنگ قرمز تغییر کرده‌اند که می‌تواند نشان از موج جدید بیماری در پیش رو باشد.

به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، دکتر عباسعلی درستی جمعه شب ۷ خرداد در گفت‌گوی خبری، در خصوص آخرین وضعیت کرونایی استان، گفت: وضعیت بیماری کرونا شامل تعداد بستری‌ها، موارد جدید ابتلا و تعداد فوتی ناشی از آن در آذربایجان شرقی مشابه سایر استان‌های کشور در حال کاهش است.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به تعطیلات روزهای آتی، یادآور شد: نباید در این روزها نسبت به بیماری کرونا دچار سهل انگاری شویم، چرا که اگر در این راستا خطا کنیم و به دستورالعمل‌ها پایبند نباشیم، به مسافرت برویم و یا مسافر قبول کنیم، قطعا ممکن است در روزهای آتی دچار خیز جدید بیماری شویم.
وی در خصوص آخرین  وضعیت کرونایی استان، گفت: تعداد بستری‌های کرونایی استان در زمان اوج بیماری بیش از ۱۶۵۰ نفر بود اما اکنون این تعداد به زیر ۱۰۰۰ نفر رسیده است. تعداد موارد جدید ابتلای روزانه استان در اوج بیماری نیز برابر ۱۰۰۰ نفر بود اما اکنون این تعداد با کاهش ۵۰ درصدی بین ۴۰۰ الی ۵۰۰ نفر است.
دکتر درستی ادامه داد: تعداد فوتی‌های این هفته در استان نیز نسبت به هفته قبل، ۲۰ درصد کاهش یافته که آمار چندان قابل توجهی محسوب نمی‌شود.
وی در خصوص آخرین وضعیت واکسیناسیون کرونا در استان نیز اظهار کرد: اکنون واکسیناسیون جمعیت بالای ۷۰ سال استان آغاز شده که تاکنون نزدیک به ۷۰ درصد این جمعیت واکسینه شدند.
وی متذکر شد: از افراد در این رنج سنی خواهشمندیم تا جهت واکسیناسیون ابتدا در سامانه سلامت ثبت نام کنند و یا منتظر دعوت از سمت مراکز بهداشت باشند و بدون دعوت حضور نیابند، زیرا در غیر اینصورت تعداد افراد مراجعه کننده به مرکز بهداشت متناسب با محل واکسیناسیون نبوده و باعث ازدحام در محل می‌شوند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: واکسیناسیون بیماران خاص بدون نوبت انجام می‌گیرد که تاکنون اکثریت این گروه واکسینه شده‌اند و باقی افراد این گروه نیز در روزهای آتی واکسینه خواهند شد.
وی در خصوص زمان واکسیناسیون سایر گروه‌های سنی نیز اظهار کرد: طی سه روز آتی، وارد فاز گروه سنی ۶۵ الی ۷۰ سال خواهیم شد که این واکسیناسیون حدود ۱۰ روز طول خواهد کشید و سپس افراد بالای ۶۰ سال واکسینه خواهد شد. در این حالت تقریبا بعد از ۲۰ روز وارد فاز واکسیناسیون بیماری‌های مهم می‌شویم.
وی در پایان اظهار کرد: روند واکسیناسیون کرونایی در استان با سرعت قابل قبولی در حال انجام بوده و آذربایجان شرقی در این زمینه جزو استان‌های پیش رو است.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=20197

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58369 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60621 بازدید ]
9 سال پيش [ 35852 بازدید ]
9 سال پيش [ 21107 بازدید ]
7 سال پيش [ 20696 بازدید ]
6 سال پيش [ 14415 بازدید ]
9 سال پيش [ 14112 بازدید ]
9 سال پيش [ 13047 بازدید ]
7 سال پيش [ 11254 بازدید ]
8 سال پيش [ 10231 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9662 بازدید ]
5 سال پيش [ 9415 بازدید ]
5 سال پيش [ 9044 بازدید ]
6 سال پيش [ 8321 بازدید ]
5 سال پيش [ 8288 بازدید ]
8 سال پيش [ 8273 بازدید ]
3 سال پيش [ 8187 بازدید ]
5 سال پيش [ 7925 بازدید ]
6 سال پيش [ 7874 بازدید ]
4 سال پيش [ 7563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 162 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1648 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2105 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1651 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1586 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2050 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1520 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1604 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1495 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1362 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1326 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 208 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 625 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 481 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 286 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 619 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 495 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 760 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 584 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 777 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 601 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 491 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 447 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 385 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 496 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 552 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 712 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 444 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 824 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 3782 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 890 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید