شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
49125
۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۴
499 بازدید
۰

فراخوان تامین تجهیزات پزشکی و دستگاه اکسیژن خانگی

فراخوان تامین ملزومات و تجهیزات پزشکی، دستگاه اکسیژن خانگی و ماسک NIV از سوی رئیس اداره نظارت بر تامین و نگهداشت اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی اعلام شد.



فراخوان تامین تجهیزات پزشکی و دستگاه اکسیژن خانگی

فراخوان تامین ملزومات و تجهیزات پزشکی، دستگاه اکسیژن خانگی و ماسک NIV از سوی رئیس اداره نظارت بر تامین و نگهداشت اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی علاالدین اظهار کرد: این فراخوان با توجه به شرایط کنونی کشور متأثر از کرونابه منظور تبدیل و کنترل نیاز و قیمت بازار نسبت به تأمین نیاز دستگاه اکسیژن خانگی و ماسک NIV ، به شرح ذیل منتشر می‌شود:

۱- از تمامی شرکت‌های فعال در حوزه تجهیزات پزشکی که تمایل به تأمین دستگاه اکسیژن ساز خانگی و ماسک NIV دارند؛ دعوت می‌گردد درخواست رسمی خود را به انضمام مشخصات در قالب فرمت تعیین شده به پیوست به صورت نسخه فیزیکی و فایل در لوح فشرده CD به همراه مستندات لازم در خصوص پیشنهاد قیمت ارزی/ریالی، تاییدیه های فنی مربوط به محصول و اعلام زمان دقیق تحویل کالا در پاکت در بسته به دبیرخانه محرمانه حراست اداره کل تجهیزات پزشکی تحویل نمایند. به درخواست‌هایی که با فرمت دیگری ارسال گردند، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

۲- وارد کنندگان و تولیدکنندگان ثبت شده و دارای کد IRC نیز می‌توانند در صورت تمایل در این فراخوان شرکت نمایند و در صورت ارائه پیشنهاد مناسب در اولویت قرار خواهند گرفت.

۳- شرکت‌هایی که در فراخوان تأمین کالا به صورت فوریتی پذیرفته می‌شوند می‌بایست، ظرف مدت ۲ روز کاری پس از اعلام، مراحل لازم به منظور ثبت فوریتی کالا را طی نموده و نسبت به واردات ظرف مدت دو ماه اقدام نمایند.

۴- از آنجا که ارائه پیشنهاد قیمتی و ثبت درخواست به منزله ایجاد تعهد برای شرکت پذیرفته شده جهت تأمین کالای فوریتی می‌باشد لازم است ضمن لحاظ دقت و ملاحظات لازم در خصوص تکمیل اطلاعات مورد نظر فرم تعهدنامه پیوست را تکمیل و به همراه مدارک ارائه نمایند.

۵- شرکت‌های منتخب در فراخوان ضمن تکمیل فرم تعهدنامه (پیوست) می‌بایست الف) نسبت به انجام ثبت سفارش و انجام فرآیندهای لازم به منظور صدور مجوز لازم تولید، واردات و ترخیص کالای منتخب در فراخوان اقدام و در صورت وجود هر نوع مشکل در هر کدام از مراحل کاری، مراتب را در اسرع وقت به اداره کل تجهیزات پزشکی اعلام نمایند.

همچنین در صورت عدم ترخیص کالا ظرف مدت مشخص شده، تمدید کد IRC فوریتی صرفاً با تشخیص این اداره کل بوده و هیچ گونه حقی برای شرکت ایجاد نمی‌کند.

ب) شرکت‌های منتخب در فراخوان می‌بایست پس از تولید و یا ترخیص تمامی اقلام با نظارت وزارت بهداشت کالا را توزیع نمایند.

۶- تمامی شرکت‌های پذیرفته شده موظف هستند در بازه‌های زمانی یک ماهه گزارش شرح اقدامات صورت گرفته را به آدرس ایمیل supply@imed.ir ارسال نمایند.

۷- در صورت کوتاهی شرکت‌های پذیرفته شده در فراخوان در پیگیری تأمین به موقع، سهمیه داده شده جهت واردات لغو و به متقاضیان دیگر ارائه خواهد شد و همچنین از شرکت آنها در فراخوان‌های بعدی ممانعت به عمل خواهد آمد.

۸- مهلت ارائه پیشنهادات و تحویل پاکت‌ها ۱۳۹۹/۰۹/۰۴ است.

۵۰۷۶۰۷۵

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 49125 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60567 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21037 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14350 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11200 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9365 بازدید ]
5 سال پيش [ 8979 بازدید ]
6 سال پيش [ 8242 بازدید ]
7 سال پيش [ 8233 بازدید ]
5 سال پيش [ 8232 بازدید ]
3 سال پيش [ 8134 بازدید ]
5 سال پيش [ 7882 بازدید ]
5 سال پيش [ 7827 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 92 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1589 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1990 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2021 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1616 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1539 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1570 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1616 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1553 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1332 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1342 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 819 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 489 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 483 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 514 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 588 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 392 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 551 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 910 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 506 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 486 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 659 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 475 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 589 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 549 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 421 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 578 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 129 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 598 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 575 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید