سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ /
46696
۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۶
279 بازدید
۰

فداکاری رزمندگان آذربایجان در آزادسازی سوسنگرد نباید فراموش شود

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی گفت: فداکاری و رشادت‌های رزمندگان آذربایجان در عملیات آزادسازی سوسنگرد در دوران دفاع مقدس نباید فراموش شود.


فداکاری رزمندگان آذربایجان در آزادسازی سوسنگرد نباید فراموش شود

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی گفت: فداکاری و رشادت‌های رزمندگان آذربایجان در عملیات آزادسازی سوسنگرد در دوران دفاع مقدس نباید فراموش شود.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایرنا، سردار اصغر عباسقلی زاده روز سه شنبه در جلسه هماهنگی مراسم گرامیداشت آزادسازی سوسنگرد بر لزوم انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان جامعه تاکید و اضافه کرد: در این زمینه همه رزمندگان و نهادها و سازمان های متولی باید تلاش کنند تا ارزش‌های بی‌مانند هشت سال دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت آن به نسل های جدید و جوان انتقال یابد.

 

وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت آزادسازی سوسنگرد و اینکه رزمندگان آذربایجانی در این عملیات رشادت ها از خود نشان داده و برای موفقیت این عملیات سنگ تمام گذاشتند، باید قدردان این حماسه بزرگ باشیم و در گرامیداشت آن که روز ۲۶ آبان ماه است، تلاش کنیم آن را به تمامی نسل‌ها معرفی کنیم تا از یادها نرود.

 

عباسقلی زاده افزود: در سالگرد حماسه آزادسازی سوسنگرد از ظرفیت فضای مجازی و تبلیغات محیطی و نیز برگزاری بسیاری از مراسمات از جمله مراسم شب خاطره به صورت مجازی، برگزاری نمایشگاه ها استفاده خواهیم کرد تا به بهترین شکل، با توجه به شرایط کرونایی، از این واقعه تاریخی مهم دفاع مقدس یاد کنیم.

 

وی تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا و رزمندگان شرکت کننده در عملیات آزادسازی سوسنگرد را از دیگر برنامه های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس آذربایجان شرقی اعلام کرد.

 

عباسقلی زاده اهمیت آزادسازی سوسنگرد را کمتر از سایر عملیات های موفقیت آمیز هشت سال دفاع مقدس ندانست و گفت: در این ارتباط باید جوانان ما بدانند برای حفظ این آب و خاک چه جوان‌هایی جان شیرین خود را فدا کرده اند.

 

معاون هماهنگ کننده سپاه عاشورا نیز در این نشست با اشاره به ۴۰ سالگی دفاع مقدس، گفت: مراسم‌های مختلفی از سوم خرداد تا پایان اسفند امسال به همین مناسبت برگزار می‌شود که باید ‌بتوانیم اهمیت ایثار و شهادت را در آنها در جامعه نشر دهیم.

 

سرهنگ الیاس گل محمدزاده افزود: با توجه به شرایط کرونایی در جامعه باید ماموریت و رسالت مهم فرهنگی سپاه و بسیج درباره عملیات مهم و تاثیرگذار آزادسازی سوسنگرد و نقش نیروهای آذربایجانی در آن  را برجسته‌تر کنیم.

 

وی دیدار رزمندگان آزادسازی سوسنگرد با امام جمعه تبریز، توزیع بسته‌های معیشتی، برگزاری نمایشگاه مجازی و دیدار با خانواده‌های معظم شهدا را از جمله برنامه های سپاه عاشورا به مناسبت آزادسازی سوسنگرد اعلام کرد و افزود: باید با اقدامات فرهنگی مانع از فراموشی تاریخ جنگ و به خصوص فداکاری های رزمندگان آذربایجانی شد.

عملیات آزادسازی سوسنگرد در ۲۶ آبان سال ۱۳۵۹ با ۶ گردان پیاده و زرهی از ارتش، سپاه و ستاد جنگ های نامنظم در جبهه جنوبی با حضور انبوه رزمندگان آذربایجانی موفقیت به انجام رسید و طی آن ۱۵۰ شهید از این خطه تقدیم اسلام و انقلاب شد.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 46696 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58493 بازدید ]
8 سال پيش [ 33722 بازدید ]
8 سال پيش [ 19049 بازدید ]
5 سال پيش [ 18663 بازدید ]
5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
8 سال پيش [ 12073 بازدید ]
8 سال پيش [ 10968 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9269 بازدید ]
7 سال پيش [ 8149 بازدید ]
5 سال پيش [ 7769 بازدید ]
4 سال پيش [ 7551 بازدید ]
4 سال پيش [ 7042 بازدید ]
5 سال پيش [ 6380 بازدید ]
6 سال پيش [ 6343 بازدید ]
2 سال پيش [ 6282 بازدید ]
4 سال پيش [ 6095 بازدید ]
4 سال پيش [ 6092 بازدید ]
4 سال پيش [ 6008 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 306 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 787 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 298 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 660 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 433 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 387 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 514 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 753 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 340 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1700 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 424 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 338 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 305 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 234 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 266 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 94 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 279 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 361 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 281 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید