به گزارش تبریز ما، محمدحسین اسحقی با اشاره به تغییرات مدیریتی در سازمان زیباسازی شهرداری تبریز، با بیان این مطلب اظهار داشت: شهر باید محل آرامش و راحتی شهروندان باشد، یدککردن المانهای ظاهراً زیبا جز این که شهر را به محیطی خفه و دلگیر تبدیل میکند، نتیجهای نخواهد داشت.
وی تاکید کرد: زواید بصری، بخش مهمی از جلوههای زیبای شهر و جدارههای تاریخی را پوشانده یا مخدوش کردهاست؛ از این رو، در فاصله چند ماه مانده به سال ۲۰۱۸، مهمترین ماموریت سازمان زیباسازی باید حذف زواید بصری و پاکسازی کلی شهر باشد.
سرپرست شهرداری تبریز با تاکید بر تقویت زیرساختهای گردشگری شهر، گفت: فقدان مدیریت واحد شهری، موجب شده شهرداری اختیارات محدودی در بحث زیباسازی داشته باشد؛ با این حال باید از ظرفیت مشارکت و همکاری با دستگاههای مختلف اجرایی برای ایجاد نظام هماهنگ زیباسازی در شهر بهره بگیریم.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه وظایف زیباسازی، ساماندهی تبلیغات محیطی، اصلاح سردرب و تابلوی مغازهها، تلفیق ایدههای هنری با طرحهای فضای سبز، وضعیت ظاهری ناوگان حملونقل عمومی و سایر مبلمان و بخشهای ساختاری شهر، نیازمند نظارت و رسیدگی است.
اسحقی با بیان اینکه نورپردازی، به عنوان یک رویکرد ارزشمند در ساختوسازهای شهر لحاظ میشود، افزود: نورپردازی، عامل اصلی جذابیت، زیبایی و آرمش شبانه شهر است؛ اما نحوه اجرای آن باید با مطالعه و کارشناسی همراه باشد.