به گزارش تبریز ما، رضا مسعود فر با اشاره با اینکه در گذشته بحث پسماندهای پزشکی بیمارستانی مغفول مانده بود اظهار داشت: خوشبختانه شهرداری تبریز و سازمان پسماند با همراهی دادگستری استان در این زمینه ورود خوبی داشت و مسئله به صورت کامل ساماندهی شد.
مسعود فر با اعلام اینکه بر اساس ماده ۱۳ قانون پیشگیری از وقوع جرم مخلوط کردن پسماندهای پزشکی و بیمارستانی با سایر پسمانده ها ممنوع است گفت: با توجه به اصل ۵۰ قانون اساسی و قانون مدیریت پسماندها خلاء قانونی در زمینه جمع اوری و دفن اصولی زباله ها وجود ندارد اما قبلا نا اشنایی یا بی اعتنایی دستگاههای زیربط و مراکز بهداشتی و درمانی تولید کننده پسماندهای بیمارستانی به تکالیف قانونی خود موجب اجرای نشدن صحیح این قانون شده بود.
مسعوی فر خاطرنشان کرد: براساس ماده ۷ قانون مدیریت پسماندها ، مدیریت هر نوع پسماند صنعتی ،بیمارستانی و شیمیایی که جزو پسماندههای ویژه اند برعهده خود تولید کنندگان است.
وی در ادامه ورود به بحث تاخیر پرواز های هواپیمایی، امنیت فضای مجازی، امنیت محصولات کشاورزشی و همچنین بررسی آبیاری و کود محصولات کشاورزی، ورود به بحث آلودگی هوا از طریق خودروها و همچنین نیروگاه، ساماندهی فروشگاههای اینترنتی و بنگاههای معاملاتی را از دیگر موضوعات مورد بررسی دانست.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری اذربایجان شرقی با اشاره به اینکه حقوق عامه و صیانت از آن حوزه گسترده ای را شامل می شود افزود: تولیدات و محصولات عرضه شده به شهروندان نحوه رعایت حقوق مردم در این مسئله، خدمات گارانتی، آب، دارو، ایمنی جاده، وضعیت سرویس ها، اخذ مبلغ اجباری با عنوان کمک به مدرسه از موضوعاتی است که در چهارچوب حقوق عامه بوده اما این حقوق قبلا بلاصاحب بود و کسی دراین مسائل ورود نمی کرد.
گفتنی است اولین جلسه کارگروه صیانت از حقوق عامه با حضور رئیس کل دادگستری آذربایجان شهری، دادستان تبریز، سرپرست شهرداری تبریز و همچنین مسئولان نهادهای نظارتی در محل دادگستری شهرستان تبریز تشکیل شد.