چهارشنبه, ۴ شهریور ۱۴۰۵ /
67630
۲۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴
181 بازدید
۰

زنوزی: به‌خاطر خودم افشاگری نکردم

مالک تراکتور می‌گوید: من به‌خاطر خودم افشاگری نکردم و به‌عنوان هوادار تراکتور درخواست دارم که موضوع را بررسی و نظارت کنند. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، محمدرضا زنوزی‌مطلق در گفت‌وگو با برنامه “فوتبال برتر” شبکه سه سیما، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و گرامیداشت یاد و خاطره شهید امیر سلیمانی […]



زنوزی: به‌خاطر خودم افشاگری نکردم
زنوزی: به‌خاطر خودم افشاگری نکردم

مالک تراکتور می‌گوید: من به‌خاطر خودم افشاگری نکردم و به‌عنوان هوادار تراکتور درخواست دارم که موضوع را بررسی و نظارت کنند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، محمدرضا زنوزی‌مطلق در گفت‌وگو با برنامه “فوتبال برتر” شبکه سه سیما، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و گرامیداشت یاد و خاطره شهید امیر سلیمانی به‌عنوان یکی از هواداران تراکتور که اخیراً به درجه رفیع شهادت نائل آمد در خصوص اتفاقات روزهای اخیر در رابطه با پرونده‌های بازیکنان خارجی تراکتور، اظهار داشت: باشگاه تراکتور متعلق به بخش خصوصی بوده و همه چیز ما حساب و کتاب دارد. من نمی‌توانم خودم را قانع کنم که پول بازیکنی را داده‌ایم ولی به پرونده‌اش که نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که رسید این پرداخت پول را در پرونده‌اش نگذاشته‌اند. این مسائل باعث می‌شود که ما واکنش نشان داده و موضوع را برای شفافیت بررسی کنیم.

زنوزی با بیان اینکه من مدیر دولتی یا مدیر یک باشگاه دولتی نیستم که امروز باشم و فردا نباشم، افزود: تراکتور تیم شهر من است و حتی اگر مالک آن نباشم، مسائل آن را پیگیری می‌کنم و وقتی که این باشگاه در اختیار من نبود هم مسائل مرتبط با آن را پیگیری می‌کردم.

وی در ادامه اظهاراتش یادآور شد: من طی مصاحبه‌ای گفتم که باشگاه‌ها به صورت حقوقی و کارآگاهی موضوع شکایات و پرونده‌های خود را بررسی کنند که چه اتفاقی افتاده که ما در تمامی پرونده‌ها محکوم می‌شویم؟ برای نمونه ما حدود ۹۰ درصد پول استوکس را پرداخت کردیم و مابقی آن به خاطر بی‌انضباطی این بازیکن پرداخت نشده است. چندین تعهد به‌دلیل بی‌انضباطی از این بازیکن گرفتیم ولی هیچ‌‌کدام از آن‌‌ها در پروندهی او درج نشده است. شما جای من باشید چه فکری می‌کنید؟ به‌ این دلیل روی موضوع دست گذاشته‌‌ام که من این پول را از جیبم پرداخت می‌کنم. من به‌خاطر خودم افشاگری نکردم، من که نمی‌گذارم تراکتور مثل سایر تیم‌ها محروم شود، من یا به نتیجه می‌رسم و پول را پرداخت نکرده و خسارت می‌گیرم و یا به نتیجه نمی‌رسم و پول را پرداخت می‌کنم. افشاگری کردم که آقایان فوتبال را به کجا می‌برید؟ هر روز در رسانه‌ها صحبت می‌کنید که فلان دلال چه شد؟ این درحالیست که عمده‌ فساد آن بالاهاست. مشکل این نیست که یک ایجنت از آوردن بازیکن ۵ الی ۱۰ درصد پول بگیرد، مشکل جای دیگری است که به‌صورت سیستماتیک مدیریت می‌شود.

مالک باشگاه تراکتور گفت: با اینکه بخش خصوصی هستیم، اما هر کس که بخواهد ورود کند، می‌گویم بررسی کنید و از جیب خودم هزینه می‌کنم، ولی سیستم‌های نظارتی و امنیتی باید به باشگاه‌هایی که از جیب بیش از ۸۳ میلیون نفر هزینه می‌کنند، ورود کرده و ببینند که چه خبری است؟ چرا چشم‌مان را باز می‌کنیم و می‌بینیم که چند پرونده هنگفت در دستمان است؟ همان سیستمی که به باشگاه ما ورود کرده، به فدراسیون فوتبال هم رفته و پروندهی ۶ میلیون دلاری برعهده گرفته است.

زنوزی در پایان اظهاراتش خاطرنشان کرد: من به‌عنوان هوادار تراکتور و هوادار فوتبال ایران درخواست دارم که موضوع را بررسی و نظارت کنند تا مشخص شود که چه خبر است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 67630 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60621 بازدید ]
9 سال پيش [ 35852 بازدید ]
9 سال پيش [ 21106 بازدید ]
7 سال پيش [ 20694 بازدید ]
6 سال پيش [ 14415 بازدید ]
9 سال پيش [ 14112 بازدید ]
9 سال پيش [ 13047 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10230 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9660 بازدید ]
5 سال پيش [ 9415 بازدید ]
5 سال پيش [ 9042 بازدید ]
6 سال پيش [ 8320 بازدید ]
5 سال پيش [ 8288 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8186 بازدید ]
5 سال پيش [ 7925 بازدید ]
6 سال پيش [ 7874 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2050 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1519 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1494 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 235 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 147 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 239 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 273 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 235 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 239 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 283 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 156 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 263 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 258 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 235 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 182 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 197 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 156 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 234 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 197 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 114 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 273 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 269 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید