سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
56991
۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۲
591 بازدید
۰

روحانی: محدودیت‌های کرونایی تمدید شد

به گزارش تبریز ما، جلسه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا روز پنج شنبه در حضور رئیس‌جمهور برگزار شد. در این جلسه، کمیته امنیتی – اجتماعی با توجه به مباحثی که در ستاد ملی در خصوص کنترل و مدیریت ویروس جهش یافته هندی به ایران و با توجه به مرز گسترده شرقی با […]



به گزارش تبریز ما، جلسه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا روز پنج شنبه در حضور رئیس‌جمهور برگزار شد. در این جلسه، کمیته امنیتی – اجتماعی با توجه به مباحثی که در ستاد ملی در خصوص کنترل و مدیریت ویروس جهش یافته هندی به ایران و با توجه به مرز گسترده شرقی با افغانستان و پاکستان و رفت و آمد به کشور هند مطرح شده بود، گزارشی از اقدامات انجام شده برای کنترل این مرزها با هماهنگی نیروی انتظامی، ستاد کل نیروهای مسلح و همکاری ستادهای استان‌های شرق کشور و همچنین مدیریت و کنترل رفت و آمد به کشورهای پاکستان و افغانستان ارائه کرد.
روحانی با اشاره به مباحثی که در ستاد ملی مقابله با کرونا در ابتدای هفته گذشته در این رابطه مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود، گفت: همه دستگاه‌ها موظف هستند با جدیت و قاطعیت مرزهای شرقی را کنترل کنند و باید مراقبت کنیم با وضعیت مشابه ورود ویروس انگلیسی به کشور مواجه نشویم و در این زمینه هیچ اهمال و سستی از هیچ دستگاهی پذیرفته نیست.
وی تاکید کرد: همه دستگاه‌های ذیربط با توجه به مسئولیتی که در ستاد کل نیروهای مسلح برایشان مشخص شده اعم از نیروی انتظامی، استانداری‌ها و ستادهای استانی مقابله با کرونا، موظفند در یک حرکت هماهنگ و منسجم و طبق برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده نسبت به انجام وظایف اقدام و اطلاع رسانی لازم به مردم را انجام دهند.
در این جلسه همچنین کمیته بهداشت و درمان گزارشی از وضعیت کشور در خصوص میزان شیوع و ابتلا در موج چهارم بیماری و اینکه در برخی از شهرهای قرمز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم وضعیت قرمز به نارنجی تبدیل شده است، ارائه و یادآور شد با توجه به افزایش نسبی رعایت پروتکل‌ها شدت بیماری تا اندازه‌ای کاسته شده است اما به مرحله آرامش نرسیده و این نیازمند تداوم رعایت کامل و دقیق پروتکل‌ها است.
محدودیت‌های مربوط به شهرهای قرمز و نارنجی یک هفته دیگر تمدید شد
به پیشنهاد کمیته بهداشت و درمان با توجه به اینکه هنوز به مرحله قابل اطمینانی در مورد کنترل موج چهارم نرسیده‌ایم، محدودیت‌های مربوط به شهرهای قرمز و نارنجی یک هفته دیگر تمدید شد.
در عین حال کمیته بهداشت و درمان همچنین گزارشی از میزان رعایت پروتکل‌ها و نحوه نظارت بر آنها و اعمال قانون در کسب و کارها، محیط‌های عمومی و ادارات و محافل مذهبی در شهرهای مختلف، ارائه کرد که رئیس جمهور با اشاره به وضعیت شیوع بیماری در سراسر کشور، اظهار داشت: با توجه به جهش‌های متعددی که از این ویروس شاهد هستیم به نظر می‌رسد این بیماری به زودی رو به پایان نیست و تنها راه مطمئن برای قطع زنجیره و کاهش ابتلا رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی است.
روحانی خاطرنشان کرد: برغم تلاش‌هایی هم که در زمینه واکسن در سراسر جهان در حال انجام است، با توجه به تردیدهایی که متخصصین نسبت به اثربخشی کامل واکسن‌ها در جهش‌های بعدی مطرح می‌کنند نمی‌توان نسبت به واکسیناسیون نیز زیاد اطمینان داشت لذا کماکان تنها راه‌حل مؤثر برای مقابله با این بیماری در تمام دنیا رعایت پروتکل‌ها و پرهیز از تجمعات غیرضروری است.
در جلسه امروز کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین گزارش عملیات واکسیناسیون و تهیه واکسن از کشورهای خارجی و بخصوص تولید واکسن در داخل از جمله واکسن مشترک ایران و کوبا ارائه شد که رئیس جمهور از دستگاه‌های مرتبط که این کار را انجام می‌دهند و همکاری‌های انجام شده در این زمینه قدردانی کرد.
وی با اشاره به مشارکت بخش خصوصی در واردات واکسن خارجی، بار دیگر به وزارت بهداشت و درمان دستور داد: در این خصوص با بخش خصوصی کمال همکاری را انجام دهند و امکانات لازم برای مشارکت بخش خصوصی در این زمینه را فراهم کنند.
روحانی همچنین پس از ارائه گزارش کمیته امنیتی – اجتماعی در خصوص برگزاری مراسم و آیین شب‌های قدر با رعایت پروتکل‌ها، تأکید کرد: با توجه به تجربه‌ای که سال گذشته نسبت به این شب‌ها و مناسک مقدس شب‌های قدر داشتیم، امیدوار هستیم بتوانیم با رعایت کامل همه پروتکل‌ها از این شب‌های گرامی بهترین بهره‌ها را ببریم.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/127510

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 56991 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60618 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21103 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14413 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13044 بازدید ]
7 سال پيش [ 11251 بازدید ]
8 سال پيش [ 10228 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9041 بازدید ]
6 سال پيش [ 8316 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8185 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7873 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1690 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1276 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 459 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 528 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 506 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 989 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 371 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 671 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 771 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 512 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 602 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1171 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 924 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 586 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 548 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 502 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 529 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 769 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 792 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 907 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 495 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید