نیمه نخست سال ۹۸ در حالی به پایان رسید که کشور تحت شدیدترین تحریم های ظالمانه آمریکا و همپیمانانش که همانا کشورهای غربی است قرار دارد و با توجه به عدم افت شدید ارزش پول ملی و تورم فراینده موجود، فشار زندگی بر مردم، مخصوصاً دهکهای پایین جامعه تحمیلی فراینده دارد. در چنین شرایطی رهبر […]
نیمه نخست سال ۹۸ در حالی به پایان رسید که کشور تحت شدیدترین تحریم های ظالمانه آمریکا و همپیمانانش که همانا کشورهای غربی است قرار دارد و با توجه به عدم افت شدید ارزش پول ملی و تورم فراینده موجود، فشار زندگی بر مردم، مخصوصاً دهکهای پایین جامعه تحمیلی فراینده دارد.
در چنین شرایطی رهبر معظم انقلاب شعار سال امسال را برپایه حمایت از تولید داخلی، رونق تولید نامگذاری کردند. این شعار، یک شعار پیش برنده در عین حال ترمیمکننده اقتصاد داخلی است و با هدف پیشگیری از هر سیاست غلطی که منجر به تعطیلی کارگاه ها و کارخانجات و تولیدی ها و حمایت واقعی از آنان مطرح شده است. رونق تولید جهت پیشگیری از سیاستهای غلط وارداتی رانتخواری ارزی، واردات بیرویه کالاهای اساسی، نفوذ و گسترش بانک ها، خلق بیرویه پول، افزایش نقدینگی و تعطیلی واحدهای تولیدی از سوی مقام معظم رهبری مطرح گردیده و عمل به این شعار راز ضروریات کنونی جامعه ما می باشد.
در شش ماهه دوم حال باید طوری برنامه ریزی نمود که چندین هزار کارگاه و واحد تولیدی را که اکنون با ظرفیتی به مراتب کمتر از ظرفیت اسمی خود کار می کنند تقویت نمود و با رفع موانع موجود سر راه راه تولید، تولید شان را افزایش داد و به گونه ای برنامه ریزی نمود واحدهای تعطیل شده را به چرخه تولید بازگرداند. و یا این امر میتوان هزاران و شاید صدها هزار شغل پایدار ایجاد نمود و کمر تحریمها را شکست.
رونق تولید حاصل نخواهد شد مگر با ایمان و اعتماد به ظرفیتهای داخلی و چشم پوشی از وعده های توخالی بیگانگان و با ایجاد روحیه خودباوری بین تولید کنندگان و مسئولین می توان آیندهای روشن را برای ایران اسلامی رقم زد.