به گزارش آژانس خبری تبریزما، حمیدیه در آیین افتتاحیه کارخانه پینارلبن تبریز به عنوان سرمایهگذاری جدید این گروه سرمایهگذاری، با تشکر از حمایتهای سیستم قضایی استان بویژه دکتر خلیلاللهی و دغدغه آنها در خصوص ایجاد اشتغال و تولید کار اظهار داشت: اگر سیستم قضایی استان این دغدغه را نداشت، شاید سرنوشت این واحد صنعتی نیز مانند بسیاری از واحدها میشد و این واحد هم در رکود مانده و فعال نمیشد.
وی با اشاره به پتانسیلهای واحد تولیدی پینار لبن گفت: ظرفیت تولید این واحد هماکنون بیش از ۱۰۰ تن در روز در دو شیفت کاری میباشد و پتانسیل جذب ۷۰ الی ۷۵ نفر نیروی کار را دارا میباشد.
مدیرعامل گروه سرمایهگذاری هافمن با اشاره به چشمانداز این شرکت گفت: با توجه به تجربه و سابقهای که از هافمن در مورد سایر فعالیتهایمان داریم، هدف ما تبدیل پینار لبن تبریز با برند هربانیک به یک برند ملی است و قصد نگه داشتن تولید در این ظرفیت و صرفا در سطح استان را نداشته و مطمئنا با اجرای طرحهای توسعه این واحد را به یک برند ملی در لبنیات تبدیل خواهیم کرد.
وی با اشاره به جایگاه آذربایجانشرقی در صنعت لبنیات گفت: آذربایجانشرقی در گذشته از جایگاه رفیعتری نسبت به اکنون برخوردار بوده است و شاید بتوان گفت بهترین واحدهای تولید لبنیات آذربایجانشرقی در حد استانی است و به همین دلیل ما سعی خواهیم نمود که هربانیک را به یک برند ملی تبدیل کنیم.
وی با اشاره به مشکلات موجود در شهرکهای صنعتی و تعداد بالای شهرکهای صنعتی استان افزود: ای کاش به جای توسعه شهرکها و ایجاد نواحی صنعتی جدید، که در تمامی دورههای دولت انجام شده است و صرفا نسبت به توسعه فضاهای صنعتی اقدام میشود و هماکنون بیش از ۴۰ الی ۵۰ درصد واحدهای موجود در این شهرکها راکد و تعطیل بوده و یا با ظرفیت بسیار پایینی کار می کنند، نسبت به کمک به احیای نواحی صنعتی فعلی و واحدهای راکد اقدام می شد.
وی افزود: نواحی صنعتی بسیاری هست که راکد و نیمه راکد است و پیشنهاد میکنم نسبت به احیای آنها اقدام شود. ایجاد شهرک ها و فضاهای صنعتی جدید با عناوینی چون بزرگترین در کشور و یا بزرگترین در منطقه دردی از ما دوا نمیکند و شاید با مبالغی بسیار پایین و تفکراتی جدید بتوان نواحی و شهرک های صنعتی راکد را شکوفا کرد و ای کاش حرکت به این سمت بود؛ بنابر این باید به جای گسترش حجمی و کمی مناطق صنعتی به فکر احیا و به کارگیری بهینه از نواحی فعلی باشیم.
وی با پیشنهاد محدود کردن ایجاد و توسعه شهرکهای صنعتی جدید و به جای آن حمایت از نواحی و شهرکهای راکد موجود گفت: این شهرکها و واحدهای راکد سرمایه ملی هستند و ما باید آنها را احیا کنیم.
وی با اشاره به نامگذاری سالهای اخیر با عناوین اقتصادی توسط رهبر معظم انقلاب افزود: رهبر معظم انقلاب طی دهه گذشته، تمامی سالها را با عناوینی در خصوص اشتغال، صنعت و رونق کار و تولید نامگذاری کرده اند و ای کاش در این مورد اهتمام بیشتری بشود.
مهندس حمیدیه با اشاره به جملاتی از دکتر خلیلاللهی رییس کل دادگستری آذربایجانشرقی در خصوص خرید و فروش املاک شهرکهای صنعتی توسط افراد سودجو گفت: زمینهای شهرکهای صنعتی باید در اختیار تولید باشد، نه در اختیار دلالها و سودجوها که فقط با هدف سود بردن از ارزش افزوده خرید و فروش ملک، میخواهند به سود برسند نه با ایجاد سود از طریق تولید و اشتغال.