چهارشنبه, ۸ بهمن ۱۴۰۴ /
61047
۰۳ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۵
842 بازدید
۰

بهره‌برداری از ۱۰.۸ هزار میلیارد ریال طرح مسکن در آذربایجان شرقی

به گزارش آژانس خبری تبریز ما به نقل از صدا و سیما، حافظ باباپور افزود: در این ایام چهار هزار واحد مسکونی روستایی استان که از محل تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی با اعتبار هشت هزار میلیارد ریال در سطح روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت بهسازی و نوسازی شده […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما به نقل از صدا و سیما، حافظ باباپور افزود: در این ایام چهار هزار واحد مسکونی روستایی استان که از محل تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی با اعتبار هشت هزار میلیارد ریال در سطح روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت بهسازی و نوسازی شده اند، بهره برداری می‌شود.

وی با بیان اینکه بهسازی و نوسازی این واحد‌ها در سال ۱۳۹۹ از سوی این بنیاد آغاز شده بود، اظهار داشت: در اجرای این طرح برای ۲۸ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال زایی ایجاد شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان‌شرقی با اشاره به اتمام ساخت ۵۰۰ واحد مسکن روستایی از محل تفاهم نامه با برنامه و بودجه در سطح استان، اظهار داشت: این واحد‌ها در قالب احداث سه هزار واحد مسکن محرومان با اعتبار ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال احداث شده که از این میزان اعتبار، ۹۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی برای این پروژه هزینه شده است.

باباپور، ادامه داد: احداث این واحد‌ها در سال جاری آغاز شده و پیشرفت کل پروژه ۱۷ درصد بوده و در ساخت این واحد‌ها در سطح روستا‌های استان برای ۲۱ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی ایجاد شده است.

وی یادآری کرد: در این ایام اجرای طرح‌های هادی روستایی در ۱۷ روستای هشت شهرستان استان با صرف بیش از ۱۰۷ میلیارد و ۸۳۰ میلیون ریال به بهره برداری می‌رسد و در اجرای این طرح‌ها ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال داشتند.

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان‌شرقی گفت: ۳۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال از اعتبار اجرای طرح‌های هادی مذکور از محل اعتبارات ملی، ۲۱ میلیارد و ۹۸۰ میلیون ریال از منابع استانی و ۴۹ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال از سایر منابع هزینه شده است.

باباپور، با اشاره به اینکه همزمان با هفته دولت از برج دوقلوی ارسباران با صرف ۳۳۸ میلیارد و ۱۲۰ میلیون ریال بهره برداری می‌شود، افزود: برای اجرای این طرح ۱۴۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال از تسهیلات بانکی و مردمی و ۱۹۷ میلیارد و ۷۲۰ میلیون ریال از سایر منابع هزینه شده است.

وی یادآوری کرد: عملیات اجرایی این طرح در سال ۱۳۸۷ آغاز شده بود و در اجرای آن برای ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی ایجاد شده است.

بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی (ره) و با افتتاح حساب ۱۰۰ نزد بانک ملی ایران در ۲۱ فروردین ۱۳۵۸ به عنوان اولین نهاد عمرانی کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاسیس شد و در تقویم رسمی کشور از ۲۱ تا ۳۱ فروردین به عنوان دهه حساب ۱۰۰ حضرت امام (ره) یاد شده است.

آذربایجان شرقی با جمعیت حدود ۴ میلیون نفری دارای ۶۲ شهر، ۴۴ بخش، ۱۴۲ دهستان، ۷۶۲ روستای زیر ۲۰ خانوار و یک هزار و ۹۴۴ روستای ۲۰ خانوار و بیشتر است.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=24530

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61047 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60182 بازدید ]
8 سال پيش [ 35367 بازدید ]
9 سال پيش [ 20678 بازدید ]
6 سال پيش [ 20300 بازدید ]
5 سال پيش [ 13974 بازدید ]
8 سال پيش [ 13688 بازدید ]
9 سال پيش [ 12594 بازدید ]
6 سال پيش [ 10834 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9714 بازدید ]
6 سال پيش [ 9255 بازدید ]
4 سال پيش [ 9038 بازدید ]
4 سال پيش [ 8570 بازدید ]
5 سال پيش [ 7888 بازدید ]
7 سال پيش [ 7887 بازدید ]
4 سال پيش [ 7768 بازدید ]
3 سال پيش [ 7766 بازدید ]
4 سال پيش [ 7525 بازدید ]
5 سال پيش [ 7499 بازدید ]
3 سال پيش [ 6900 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1061 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1363 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1093 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1087 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1368 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1066 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1050 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1355 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 929 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 984 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1052 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 919 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 952 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 961 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 891 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 846 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 897 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 842 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 434 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 72 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 226 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 453 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 192 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 472 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 552 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 497 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 739 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 247 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 465 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 50 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 591 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 620 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 599 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 843 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 98 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 4470 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 416 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 419 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 453 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید