پنجشنبه, ۷ اسفند ۱۴۰۴ /
11159
۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۳:۵۶
634 بازدید
۰

بزرگترین مرکز خرید و فروش خودرو شمالغرب کشور بزودی به بهره برداری می رسد

تبریز ما: مدیرعامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهرداری تبریز از افتتاح و بهره برداری از روزبازار خودرو مایان در روزهای آتی خبر داد. به گزارش تبریز ما، جواد صدیقی مدیرعامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهرداری تبریز با اعلام این خبر اعلام کرد: تعیین محل مناسب برای مایان برای روزبازار خودرو در راستای رفع […]




بزرگترین مرکز خرید و فروش خودرو شمالغرب کشور بزودی به بهره برداری می رسد

تبریز ما: مدیرعامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهرداری تبریز از افتتاح و بهره برداری از روزبازار خودرو مایان در روزهای آتی خبر داد.

به گزارش تبریز ما، جواد صدیقی مدیرعامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهرداری تبریز با اعلام این خبر اعلام کرد: تعیین محل مناسب برای مایان برای روزبازار خودرو در راستای رفع مشکلات ترافیکی و آلودگی های صوتی و بصری حل فعلی هفته بازار خودرو صورت گرفته است.

صدیقی افزود: به دنبال تأکیدات مهندس شهین باهر شهردار تبریز برای تسریع عملیات عمرانی ، مقرر گردید با تسهیل در امر آماده سازی محل جدید مقدمات انتقال هفته بازار خودرو از محل فعلی خود در سبزه میدان به محل جدید در جاده مایان مجاورت شهرک صنعتی مبل صورت پذیرد.

جواد صدیقی در خصوص احداث روز بازار خودرو مایان اظهار نمود با توجه به اینکه هفته بازار خودرو در طی سالهای گذشته در سبزه میدان برگزار می گردید و باعث مشکلات عدیده ای همچون ترافیک و آلودگی صوتی و بصری در معابر مجاور آن می شد، پیرو دستور شهردار تبریز  با مطالعه و بررسی کارشناسی و بنا به استقبال پرشور همشهریان از این بازار و نبود ظرفیت بازار فعلی برای قبول حجم عظیمی از ترافیک خودرو در داخل شهر ، تمهیدات لازم توسط سازمان انجام گردیده که با همکاری سازمان عمران شهرداری تبریز در مراحل پایانی احداث پروژه به مساحت ۲۲ هزار مترمربع  در جنب شهرک مبل مایان می باشد.

صدیقی با اشاره به مشکلات عدیده هفته بازار خودرو در داخل شهر گفت : وجود چنین بازاری که با استقبال زیادی از سوی همشهریان حتی شهرستان های مجاور روبرو می باشد باعث مشکلات ترافیکی و آلودگی های صوتی وبصری همراه می باشد که با انتقال آن به شهرک مایان امید است مشکلات را به حداقل ممکن رسانیم تا مراجعه کنندگان بتوانند در یک فضای مناسب به خرید و فروش خودرو بپردازند.

مدیرعامل سازمان میادین اضافه کرد: در جهت ایجاد فضاهای مناسب برای خرید و فروش آسان به شهروندان امکاناتی چون حضور کارشناسان فنی ، تست خودرو ، کارواش ، تست رنگ خودرو ، معاینه فنی ، ثبت قولنامه و … در نظر گرفته شده است تا بتواند از نظر صرفه جویی اقتصادی و زمانی برای مراجعه کنندگان مفید واقع شود.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 11159 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60497 بازدید ]
8 سال پيش [ 35714 بازدید ]
9 سال پيش [ 20966 بازدید ]
6 سال پيش [ 20584 بازدید ]
5 سال پيش [ 14287 بازدید ]
8 سال پيش [ 14007 بازدید ]
9 سال پيش [ 12886 بازدید ]
6 سال پيش [ 11133 بازدید ]
8 سال پيش [ 10043 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9522 بازدید ]
4 سال پيش [ 9288 بازدید ]
4 سال پيش [ 8873 بازدید ]
7 سال پيش [ 8172 بازدید ]
5 سال پيش [ 8155 بازدید ]
4 سال پيش [ 8104 بازدید ]
3 سال پيش [ 8053 بازدید ]
4 سال پيش [ 7785 بازدید ]
5 سال پيش [ 7765 بازدید ]
4 سال پيش [ 7394 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1472 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1880 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1901 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1523 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1453 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1857 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1485 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1500 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1848 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1301 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1371 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1444 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1271 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1346 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1356 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1251 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1189 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1156 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 618 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 238 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 501 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 211 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 729 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 38 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 351 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 164 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 542 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 507 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 237 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 478 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 612 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 422 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 569 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 531 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 264 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 19 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید