شهردار منطقه ۳ تبریز گفت: در طول سال گذشته حدود ۴۰۰۰۰ تن آسفالتریزی در سطح شهرداری منطقه ۳ صورت گرفته است که این رقم در سال جدید به ۸۰۰۰۰ تن افزایش خواهد یافت.
به گزارش شهریار، آرمان امین بخش با اعلام این خبر گفت: بهسازی، ترمیم و نوسازی آسفالتِ شریان ها و معابر سطح منطقه به نحو شایسته و درخور شهروندان یکی از اولویت های اصلی این منطقه محسوب می شود که با توجه به میزان نیاز معابر، این عملیات به صورت مستمر در حال انجام است.
وی افزود: آسفالت ریزی و لکه گیری های انجام شده در سطح حوزه منطقه در طول سال گذشته حاصل تلاش کارکنان معاونت های فنی و عمرانی وخدمات شهری منطقه است که در این مدت به صورت شبانهروزی جهت افزایش رفاه و سطح رضایت شهروندان انجام گرفته است.
امین بخش ادامه داد: حجم آسفالت به کار رفته در طول سال ۱۴۰۳ حدود ۴۰۰۰۰ تن می باشد که لکه گیری و آسفالت ریزی معابردر صورت شرایط جوی و آب و هوایی مناسب از روزهای ابتدایی سال جدید نیزشروع شده است.
امین بخش افزود: بر اساس اولویت های پیش بینی شده در طول سال جاری حدود ۸۰۰۰۰ تن آسفالت در سطح معابر اصلی وفرعی منطقه توزیع می شود.

منبع خبر «
شهریار نیوز» است و
آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (
77894 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره
0989142578922 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه
آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.