شنبه, ۱ آذر ۱۴۰۴ /
9973
۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۹:۰۵
650 بازدید
۰

بازدید عضو شورای اسلامی تبریز از سازمان حمل ونقل بار شهرداری

[ad_1] تبریز ما: عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز با حضور در سازمان مدیریت حمل ونقل بار شهرداری از بخش‌های مختلف سازمان بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت‌های سازمانی قرار گرفت. به گزارش تبریز ما به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت حمل و نقل بار شهرداری تبریز ، در این بازدید  فاضل نادری مدیرعامل […]



[ad_1]

تبریز ما: عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز با حضور در سازمان مدیریت حمل ونقل بار شهرداری از بخش‌های مختلف سازمان بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت‌های سازمانی قرار گرفت.

به گزارش تبریز ما به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت حمل و نقل بار شهرداری تبریز ، در این بازدید  فاضل نادری مدیرعامل سازمان به تشریح فعالیت‌های مجموعه پرداخته و گزارش کاملی از روند تشکیل و فعالیت سازمان ارائه کرد.
در ادامه این بازدید فریدون بابائی اقدم عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز با ابراز رضایت از امورات انجام گرفته در چند ماه گذشته که از تشکیل سازمان سپری شده ، اظهار داشت: مدیران سازمان با وجود زمان کوتاهی که از تشکیل سازمان سپری شده  برای ساماندهی حمل ونقل بار درون شهری اقدامات شایسته ای را انجام داده اند.

وی ادامه داد: حوزه حمل و نقل درون شهری و علی الخصوص حوزه بار از بخشهایی است که تعداد قابل توجهی از رانندگان زحمتکش در این حوزه فعالیت داشته و از این طریق امرار معاش می کنند و لازم است سازمان با قدرت تمام برای ساماندهی فعالان و رانندگان این حوزه وارائه تسهیلات و خدمات به ایشان تلاش کند.

بازدید عضو شورای اسلامی تبریز از سازمان حمل ونقل بار شهرداری

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به برخی مشکلات مردم و رانندگان این حوزه افزود:سازمان باید در کنار انجام امورات جاری و صدور کارتهای اشتغال و پروانه های فعالیت به رانندگان دارای مجوز از شهرداری، خدمات رفاهی و تسهیلات ویژه ای در نظر بگیرد.
بابائی اقدم در ادامه با اشاره به وظایف سازمان د رسطح شهر ، گفت: مدیران سازمان باید با اعمال نظارت بر کلیه امور مرتبط با ناوگان حمل و نقل بار درون شهری از مبداء تا مقصد حسب آیین نامه‌ها و دستورالعمل های اجرائی و تهیه طرح ها و ارائه پیشنهاد جهت جابجایی ایمن کالا در سطح شهر از جمله احداث ایستگاه‌های استقرار وسائل حمل و نقل بار و پایانه ها و بار اندازهای بار درون شهری و اجرائی کردن طرح ایستگاههای بار حاشیه ای و توقفگاههای مورد نیاز در نقاط مختلف و اجرای پایانه های بار در ورودی های شهر تبریز ضمن نظم دهی به فعالیت رانندگان ، مشکلات ترافیکی و بی نظمی های موجود را در سطح شهر حل کند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9973 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59668 بازدید ]
8 سال پيش [ 34849 بازدید ]
8 سال پيش [ 20156 بازدید ]
6 سال پيش [ 19736 بازدید ]
5 سال پيش [ 13460 بازدید ]
8 سال پيش [ 13196 بازدید ]
8 سال پيش [ 12073 بازدید ]
6 سال پيش [ 10353 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9209 بازدید ]
6 سال پيش [ 8806 بازدید ]
4 سال پيش [ 8548 بازدید ]
4 سال پيش [ 8086 بازدید ]
5 سال پيش [ 7441 بازدید ]
7 سال پيش [ 7412 بازدید ]
3 سال پيش [ 7276 بازدید ]
4 سال پيش [ 7098 بازدید ]
4 سال پيش [ 7075 بازدید ]
5 سال پيش [ 7049 بازدید ]
3 سال پيش [ 6075 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 399 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 503 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 479 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 385 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 388 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 498 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 389 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 378 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 491 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 323 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 359 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 346 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 307 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 347 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 314 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 319 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 316 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 302 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 163 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 380 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 472 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 445 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 689 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1169 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1262 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 650 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 377 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 430 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 735 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 491 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 491 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 28 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید