سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ /
9763
۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۴:۴۶
338 بازدید
۰

ایده «باغ‌ بانوان» در برنامه‌ سال آینده عملیاتی می‌شود

[ad_1] تبریز ما: شهردار تبریز با تاکید بر این‌که فرصت‌های حضور اجتماعی بانوان باید تقویت شود، از طراحی ایده «باغ‌ بانوان» در برنامه‌ سال آینده خبر داد. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر با اعلام این خبر اظهار داشت: در سال‌های اخیر پارک‌های بانوان، کارکرد محدودی داشته و نتوانسته مطابق انتظار، در خدمت نشاط، […]



[ad_1]


ایده «باغ‌ بانوان» در برنامه‌ سال آینده عملیاتی می‌شود

تبریز ما: شهردار تبریز با تاکید بر این‌که فرصت‌های حضور اجتماعی بانوان باید تقویت شود، از طراحی ایده «باغ‌ بانوان» در برنامه‌ سال آینده خبر داد.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر با اعلام این خبر اظهار داشت: در سال‌های اخیر پارک‌های بانوان، کارکرد محدودی داشته و نتوانسته مطابق انتظار، در خدمت نشاط، فعالیت و ورزش بانوان باشد.
وی با بیان این‌که پروژه‌های فرهنگی و اجتماعی باید با حفظ شان و کرامت بانوان طراحی و اجرا شود، گفت: شرایط فعالیت بانوان، تنها با دیوارکشی و جداسازی محوطه‌ها نمی‌تواند عملی شود و باید زمینه‌ای ایجاد شود که حضور آسوده بانوان به معنی واقعی در تمام بخش‌های این فضاها ممکن باشد.
شهردار تبریز با بیان این‌که  جانمایی و طراحی «باغ‌ بانوان» به همین منظور در لایحه برنامه و بودجه سال ۹۷ پیش‌بینی خواهد شد، تصریح کرد: این باغ‌ها علاوه بر این‌که فضایی توام با تکریم، آرامش و اطمینان برای بانوان خواهد بود، قابلیت ارائه خدمات متنوع را نیز خواهد داشت.
شهین‌باهر با تاکید بر این‌که مراکز ویژه بانوان باید با در نظر داشتن ضرورت‌ها و نیازهای تفریحی، ورزشی و خدماتی لحاظ شود، خاطرنشان کرد: ارائه امکانات ورزشی، خدماتی و تفریحی، فروشگاه‌های متنوع، رستوران و کافی‌شاپ، از جمله بخش‌های  «باغ‌ بانوان» است که در لایحه برنامه و بودجه سال ۹۷ نیز خواهد آمد.
وی ادامه داد: در کنار فضاهای متنوع، برنامه‌های آموزشی و فرهنگی، نمایشگاه‌ها و کارگاه‌های خوداشتغالی و گالری‌ها، از دیگر بخش‌های باغ‌ بانوان خواهد بود. 
شهردار تبریز با بیان این‌که باغ بانوان، ایده‌ای است که با پشتیبانی مطالعات لازم، سال آینده به صورت پایلوت، عملیاتی می‌شود، افزود:  با این حال، رسیدن این ایده به نقطه ایده‌آل، نیازمند مشارکت و همراهی بانوان به ویژه در مباحث کارشناسی است.
شهین‌باهر تاکید کرد: از عموم فعالان حوزه زنان و اساتید و کارشناسان این حوزه انتظار داریم با ارائه راهکارها، پیشنهادها و نظرات خود، در رسیدن این طرح به حالت مطلوب، یاری‌مان کنند تا در سال‌های آتی، بتوانیم به صورت فراگیر شاهد افزایش این مراکز باشیم.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9763 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58488 بازدید ]
8 سال پيش [ 33720 بازدید ]
8 سال پيش [ 19048 بازدید ]
5 سال پيش [ 18660 بازدید ]
5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
8 سال پيش [ 12070 بازدید ]
8 سال پيش [ 10962 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9265 بازدید ]
7 سال پيش [ 8149 بازدید ]
5 سال پيش [ 7768 بازدید ]
4 سال پيش [ 7550 بازدید ]
4 سال پيش [ 7040 بازدید ]
5 سال پيش [ 6380 بازدید ]
6 سال پيش [ 6343 بازدید ]
2 سال پيش [ 6281 بازدید ]
4 سال پيش [ 6094 بازدید ]
4 سال پيش [ 6091 بازدید ]
4 سال پيش [ 6008 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 284 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 310 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 332 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 278 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1045 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 154 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 637 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1415 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 397 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 553 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 374 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 301 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 276 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 377 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید