به گزارش تبریز ما، محمدحسین اسحقی، معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز با بیان این مطلب، تصریح کرد: طبق توافقات، طرف های ژاپنی اقدامات خود را در بخش تحقیقاتی، انتقال دانش فنی و برگزاری کارگاه های آموزشی و تخصصی و سمینارهای فنی در سه ماهه اول آینده شروع خواهند کرد.
اسحقی در تشریح تکنولوژی جداگرهای لرزه ای اظهار کرد: جداسازی لرزه ای بهسازی ساختمان در برابر بارهای لرزه ای است و از ورود نیروهای لرزه به اعضا ساختمان جلوگیری می کند در اصل جداسازی لرزه ای پایه ساختمان را انعطاف پذیر می کند و برپایی ساختمانها بر روی این سیستم باعث جلوگیری از انتقال قسمت زیادی از حرکت افقی زمین به ساختمان می شود و اثر زلزله را تا ۸۰ درصد کاهش می دهد.
وی در ادامه با اشاره به مزایای این تکنولوژی گفت: حفظ کاربری سازه در حین و پس از زلزله، کاهش نیروی زلزله وارد شده به سازه، رساندن خسارات سازه ای و غیر سازه ای به صفر از مهم ترین مزایای این تکنولوژی است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز بیان کرد: با هماهنگی صورت گرفته توسط این معاونت از ماه های گذشته جلساتی در خصوص معرفی و استفاده از تکنولوژی جداگر های لرزه ای در ساختمانها صورت گرفته است و با توجه به پیشرو بودن کشور ژاپن در استفاده از تکنولوژی های مقاوم سازی ساختمانها در برابر زلزله، در حاشیه سمپوزیوم بین المللی توکیو در حوزه توسعه شهری و معماری، جلساتی با موسسات پیشرو و تخصصی ژاپنی در جهت انتقال تکنولوژی و استفاده از این سیستم در شهر تبریز صورت گرفته است.
شایان ذکر است؛ معاونت عمرانی شهرداری تبریز نمایشگاهی را در خصوص معرفی توانمندی های شهری تبریز و توسعه آن در ادوار تاریخ در شهر توکیو برگزار نموده است و توافق بر آموزش تخصصی برای کارشناسان و مهندسین، آموزش های همگانی و انتقال تکنولوژی استفاده از سیستمهای نوین مقاوم سازی از نتایج مهم این جلسات و نمایشگاه است.