سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ /
57040
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۲
257 بازدید
۰

انتشار فایل صوتی محرمانه برای انحراف افکار عمومی بود

امام جمعه تبریز گفت: در روزهای اخیر انتشار یک فایل محرمانه صوتی از وزیر امورخارجه برای انحراف افکار عمومی از توجه به معضلات اصلی کشور انجام شده است. به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام سید محمدعلی آل‌هاشم ظهر امروز جمعه در جمع خبرنگاران با اشاره به رشادت‌های سردار شهید قاسم سلیمانی گفت: شهید بزرگ و سردار […]



امام جمعه تبریز گفت: در روزهای اخیر انتشار یک فایل محرمانه صوتی از وزیر امورخارجه برای انحراف افکار عمومی از توجه به معضلات اصلی کشور انجام شده است.
به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام سید محمدعلی آل‌هاشم ظهر امروز جمعه در جمع خبرنگاران با اشاره به رشادت‌های سردار شهید قاسم سلیمانی گفت: شهید بزرگ و سردار بی‌بدیل مقاومت، حاج قاسم عزیز، نماد جاودانه مرد میدان است که خود به تنهایی سرمایه بی‌نظیر اجتماعی برای ایران و محور مقاومت محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: جهاد گمنامانه و مقتدرانه او تهدیدهای بسیاری را از سر ایران و منطقه و حتی جهان دور کرد و تدابیر کم‌نظیر او علاوه بر معرفی او به عنوان یک ابَر فرمانده، از وی یک دیپلمات کارکشته و بی‌نظیر ساخت که شگفتی سیاستمداران برجسته جهان را برانگیخت.
وی ادامه داد: از وزیر خارجه به عنوان دیده‌بان حفاظت از منافع ملی و امنیت ملی در عرصه دیپلماسی ضمن تشکر از تلاش‌های شأن در چند سال اخیر توقع می‌رود با هوشمندی و کیاست بیشتر با مسائل مواجه شود زیرا در همه دنیا میدان و دیپلماسی دو بال امنیت ملی هر کشور محسوب می‌شوند.
امام جمعه تبریز ادامه داد: موضع‌گیری‌های اعلامی، نباید به دوگانه‌های کاذب معیشت و مقاومت و مذاکره و عدم مذاکره دامن بزند زیرا هدف اصلی طراحان سناریوی انتشار فایل صوتی برجسته‌سازی همین دوگانه‌ها است.
آل‌هاشم ابراز داشت: در حالی که کشور عزیزمان ایران در سخت‌ترین شرایط اقتصادی است و مردم صبور ایران شرایط دشوار معیشتی را می‌گذرانند که بخش عمده‌ای از آن حاصل تحریم‌های ظالمانه و البته بی‌تدبیری‌هاست؛ انتشار یک فایل محرمانه نشانیِ انحرافی برای انحراف افکار عمومی از توجه به معضلات اصلی مملکت و دامن زدن به مسائل فرعی است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی در خصوص ویژگی‌های رئیس‌جمهور مطلوب برای کشورمان گفت: رئیس‌جمهور مطلوب؛ مؤمن، جهادگر و انقلابی، معتدل در اقتصاد و تبلیغات انتخاباتی، امیدوار به آینده، دشمن‌شناس، مقاوم و استکبار ستیز، تخصص و کاردان، با تقوا و پاک‌دست، صادق، متوکل به خدا، معتقد به اقتصاد مقاومتی، عدالت‌خواه، قوی و توانمند، امانت‌دار، مردمی و طرفدار محرومان، ولایت‌مدار، حامی مظلومین و مستضعفین عالم، دلسوز دین و مستضعفین، ترجیح‌دهنده منافع عمومی، منصف، جوان انقلابی و جوان‌گرا، خدا ترس و اهل استقامت، دغدغه‌مند امور معنوی و فرهنگی باید باشد.
وی در خصوص تحرکات اخیر در فلسطین مظلوم افزود: حضور گسترده مردم فلسطین که عمده آن‌ها نوجوان و جوان بودند صهیونیست‌ها و حامیان آن‌ها را به‌شدت نگران کرده است و همه درباره شروع یک انتفاضه جدید در سرزمین‌های اشغالی هشدار داده‌اند، انتفاضه‌ای که به نظر می‌رسد که هم‌اکنون نیز به‌صورت خودجوش آغاز شده است.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/127546

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 57040 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58493 بازدید ]
8 سال پيش [ 33722 بازدید ]
8 سال پيش [ 19049 بازدید ]
5 سال پيش [ 18661 بازدید ]
5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
8 سال پيش [ 12073 بازدید ]
8 سال پيش [ 10966 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9268 بازدید ]
7 سال پيش [ 8149 بازدید ]
5 سال پيش [ 7769 بازدید ]
4 سال پيش [ 7550 بازدید ]
4 سال پيش [ 7041 بازدید ]
5 سال پيش [ 6380 بازدید ]
6 سال پيش [ 6343 بازدید ]
2 سال پيش [ 6282 بازدید ]
4 سال پيش [ 6095 بازدید ]
4 سال پيش [ 6092 بازدید ]
4 سال پيش [ 6008 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 287 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 279 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 791 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 389 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 82 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1912 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 253 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 237 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 94 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 416 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 605 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 244 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 115 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 241 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 1107 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 355 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 399 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 286 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 254 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 755 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید